Pages

Tuesday, September 1, 2009

UN MEMBRU AL COMISIEI TISMANEANU IMPLICAT INTR-O SPAGA A GUVERNULUI NASTASE DE 300.000 DE EURO - UPDATE

Personajul a fost deja perchezitionat de autoritati. Niste autoritati straine. Poate n-ar strica ca cele romane sa perchezitioneze la randul lor fosta vila a lui Arafat din Primaverii, unde sunt gazduiti, pe gratis, adica din banii nostri, distinsii "intelectuali" spagari, agenti si turnatori ai Comisiei Tismaneanu.
Amanunte in curand.
PS: Sper sa-i placa si lui Basescu afacerea :)

Pe aceeasi tema, senatorul PDL Iulian Urban informeaza:

Un tun de 20 milioane de euro, pasapoarte biometrice si spagi date Guvernului Nastase in anii 2000 !
1 Sep, 2009

Autorităţile franceze au deschis la începutul verii o anchetă judiciară împotriva Imprimeriei naţionale franceze, suspectată că ar fi obţinut un contract în România dând mită, relatează Le Parisien.
Marcată de ani de zile de dificultăţi financiare şi confllicte sociale, Imprimeria naţională este acum urmărită de justiţie. La începutul verii, procurorii au deschis o anchetă judiciară pentru "corupţie şi abuz de bunuri sociale" împotriva Imprimeriei care se ocupă de tipărirea de documente oficiale şi paşapoarte, cărţi de identitate, etc.
Justiţia suspectează Imprimeria, deţinută de stat, că a obţinut contracte în România, Georgia, Siria şi Senegal dând mită, estimată la câteva sute de mii de euro.
Anchetatorii au percheziţionat sediul Imprimeriei, birourile mai multor şefi, precum şi locuinţele a patru presupuşi intermediari, iar afacerea l-a costat deja postul pe fostul preşedinte.
Scandalul intervine în condiţiile în care Imprimeria se confruntă de mai mulţi ani cu diverse probleme.Societatea îşi concentrează în prezent activitatea pe documentele securizate, mai ales paşapoartele biometrice. În acest context şi în condiţiile în care Curtea de Conturi a denunţat "gestionarea dezastruoasă" practicată de stat, Imprimeria a fost obligată să vândă mai multe dintre locaţiile sale istorice.
La începutul acestui an, publicaţia Le Journal du Dimanche scria că Imprimeria Naţională franceză este bănuită că a plătit comisioane la începutul anilor 2000, in timpul Guvernarii PSD pentru a obţine în România un contract în valoare de 20 de milioane de dolari.Atunci s-a decis la nivelul MAI implementarea pasapoartelor biometrice, tara noastra fiind intre primele din Europa si lume care s-au repezit sa le adopte, interesul fiind ascuns bine in spagile de sute de mii de euro scurse in buzunarele pesediste.
http://www.urbaniulian.ro/


Hint Foto :) :) :)

No comments: