Pages

Saturday, September 5, 2009

BADIN IN TRANSA: Ataca ZIUA si il face pe SORIN ROSCA STANESCU omul lui BASESCU. Cum isi croseteaza Badin blogul platit de VOICULESCU de frica lui SRS

Jurnalistul de investigatii Dan Badea (care trage in tot ce misca :) semnaleaza pe blogul sau ca Badin, agentul Badin, a primit ordin de la Dan Voiculescu, patronul tonomatului, sa il atace pe Sorin Rosca Stanescu. Interesant, nu? E posibil ca aceasta atitudine sa nu aiba neaparat legatura cu supra-mediatizatul "scandal al armelor" ci mai curand sa fie o continuare a semnelor data in ultima perioada de catre Voiculescu contra lui Vintu. Zvonurile din targ sunt ca Vintu s-a sucit si il sustine pe Oprescu, candidatul lui Iliescu, in timp ce Voiculescu il vrea in continuare pe Geoana, despre care se spune ca este candidatul americanilor de stanga si al lobby-ului evreiesc. Acum, Oprescu, pe langa sustinerea ruseseasca pe care se presupune ca o aduce tatuca Iliescu, este si membru in conducerea Fundatiei Elias si sustine ca mama sa este de origine evreieasca (tatal ofiter de rang inalt). Cum, necum, ajungem iar ca-n bancurile de pe vremea lui Ceausescu, cu un roman, un american, un rus plus un evreu si un tigan. Destul de greu de gasit "biet roman saracul" in toata combinatia asta, ca dintr-ailalti am tot avut la guvernare, din '90 incoace... Oricum ar fi, ca sa revenim la badinaceele noastre, se pune o intrebare: incepe rafuiala mogulilor? Pana ne vom lamuri, sa ne intoarcem la tonomatul lui Voiculescu infipt cu limba-n jos in masina de lustruit pantofi de la intrarea din Antene: Badin, agentul Badin.

Sub pretextul ca "isi reorganizeaza blogul", Badinovici, cunoscut d.p.v. informativ mai ales pentru misiunea sa de infiltrare si distrugere a emigratiei legionare, a eliminat zilele trecute mai multe postari din trecut referitoare la mine, VR (hopa, ii e frica!), dar si la Sorin Rosca Stanescu si Petre Niteanu. M-am gandit ca Voiculescu si-a dat seama ca mana scurta a Justitiei poate sa-i dea doua peste ceafa - jap-jap! - si prin umilul lui serv, Badinovici, asa ca a trecut la curatenia de toamna. Acum inteleg ca este ceva mai mult decat atat. Redau mai jos postarea eliminata de Badin in ce-i priveste pe colegii mei, SRS si Petre Niteanu, poata ii interseaza in vederea obtinerii unor despagubiri morale pe calea fireasca a Justitiei. Si, bonus pentru SRS, il informez public ce se spune prin targ despre cartea de munca (una dintre cele doua) a lui Badin, agentului Badin: ca i-ar fi semnat-o chiar Catalin Harnagea, cu care, din cate stiu, SRS era ceva vecin, ca sa zic asa. Promit sa revin si cu alte postari demento-haioase facute disparute de Badin (crede el!). Pana atunci, aberatiile "caraghiosului", vorba lui Basescu:

04, September 2009
Pentru cine lucrează H 15?

SRS a ieșit, din nou, la rampă. H15 sau Deleanu crede că a dat o nouă lovitură. În emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 (click pentru a viziona) a fost pus la punct, inclusiv de Radu Tudor, un expert în probleme militare. Castelul de nisip al dlui Sorin Roșca Stănescu s-a prăbușit instantaneu. În cazul lui SR Stănescu avem de-a face cu baba surda care nu le aude bine, dar le potrivește. Amestecă informații și ne dă aparența (pentru creduli) că lansează mari dezvăluiri. În realitate sunt fâsieli. Ușor de demontat până și de un învățăcel în chestiuni militare sau servicii secrete. Iar gafa cu UNITA ar trebui să fie cap de listă al manipulărilor de presă. Acum vreo câteva săptămâni citeam în ZIUA, oficiosul dlui Sorin Roșca Stănescu, că ziarul se declară anti-Băsescu. În realitate, ziarul este unul anti oricine; e anti Băsescu jucând, de fapt, o tristă comedie. Oricum, ZIUA a schimbat de atât de multe ori tabăra așa încât credibilitatea acum este zero barat.
Sorin Roșca Stănescu nu face decât să-și arunce în aer dezvăluirile. Dar atunci când scrii un adevăr și zece intoxicări vor rămâne întipărite în opinia publică doar greșelile.
Da, Mircea Băsescu a descărcat ilegal muniție în portul Constanța. Conform legilor în vigoare nu avea acest drept. Și această dezvăluire s-a dus.
Da, Mircea Băsescu și-a făcut o firmă de consultanță cu greii din industria armamentului pentru a face bani frumoși, probabil paraîndărat pentru președinte. Sorin Roșca Stănescu a distrus, de fapt, toate aceste dezvăluiri.
Dl. Sorin Roșca Stănescu care se plângea până mai ieri că va fi arestat de Băsescu se pare că a scăpat de pârnaie. Joacă acum voluntar sau nu o piesă pro Băsescu!

UNA DINTRE POSTARILE ELIMINATE DE BADIN DE PE BLOGUL SAU:

25 August 2009, 00:18
Colonelul lui Mircea Băsescu si cum ies la iveală "sponsorizările" unor jurnalisti
Publicat în Special / Servicii secrete

Nu știu dacă Sorin Roșca Stănescu are sau nu dreptate în acuzațiile pe le care le aduce fraților Traian și Mircea Băsescu și anume că sunt parte a unei operațiuni cu explozibili și gloanțe expirate pentru organizații teroriste din Africa. SRS ne-a dat niste informatii pe blogul său. Parțial confirmate de colonelul în rezervă Cornel Purcărea, cel care este acuzat de Sorin Roșca Stănescu că ar fi fost creierul afacerii Gloanțe pentru Teroriști. Dl. Purcărea a fost (?) agent al spionajului militar cu conexiuni în Africa și care este implicat în multe afaceri dubioase, inclusiv cu libanezi acuzați că ar fi sponsori ai Hezbollah.

Confimările lui Purcărea nu vizează însă decât descărcarea mai multor tone de muniție dintr-un singur vapor, și nu din cinci, realizată în portul Constanța de o firmă a lui Mircea Băsescu. Nu și un alt rol al fratelui președintelui. Sau, cel puțin, nu deocamdată. Cred că astfel de dezvăluiri trebuie să le privim cu ochii minții și nu cu adversitate politică. Sunt de principiul că în mass- media trebuie să lucrezi cu fapte, nu cu închipuiri. Cu date, nu cu crâmpeie de informație. Cu responsabilitate, mai ales. Fiindcă multe lucruri pot fi spuse dar cu mult mai puține confirmate!
Dar am aflat o altă bombă cu acest prilej. Luni după amiază la emisiunea La ordinea Zilei realizată de Mihaela Bârzilă (Dana Grecu este în concediu) am putut să discut prin telefon timp de două ore cu colonelul Purcărea împreună cu Dan Constatin (redactor șef Jurnalul Național) și Claudiu Săftoiu (fost director al SIE). Discuția a fost interesantă și colonelul Purcărea s-a contrazis nu de puține ori. Ceea ce însă mi s-a părut relevant este un alt aspect până la confirmarea teoriei conspirației emanată de SRS.

La un moment dat l-am întrebat pe dl. Purcărea despre rolul său în afacerea SINTOFARM, despre care ZIUA a scris câteva articole. Mi-a spus că nu e nimic adevărat și că a rezolvat acuzațiile. Mai apoi, când în emisiune a intervenit Sorin Roșca Stănescu, Purcărea a mărturisit că l-a sponsorizat pe Petre Nițeanu, fost jurnalist la ZIUA, în prezent realizator de emisiuni la B1 TV, fost redactor șef la tabloidul Atac.

Interesant este că Nițeanu a fost unul din semnatarii articolelor acuzatoare la adresa lui Purcărea în ZIUA. Apoi a renunțat ca prin minune după ce a apărut sponsorizarea. A fost sponsorizat Nițeanu ca să renunțe la implicarea lui Purcărea în articolele care pomeneau de afacere? Sau nu numai Nițeanu? Căci folclorul popular vorbește de un Pamfil Șeicaru contemporan cu noi....

CHEIA AFACERII SEMNALATE DE SORIN ROȘCA STĂNESCU ESTE LA MINISTERUL DE INTERNE: Sorin Roșca Stănescu afirmă în articolul său că INTERPOL Belgia ar fi trimis pe 21 ianuarie anul curent o cerere la MI pentru anchetarea unui libanez (șeful și fostul asociat al colonelului Purcărea) care ar fi folosit banii din transportul de muniție pentru organizația teroristă angoleză UNITA. În 21 ianuarie 2009 depunea jurământul la Palatul Cotroceni în calitate de ministru de interne Liviu Dragnea. Interimar era Dan Nica, acum ministru plin de interne. Cheia situației este acum paradoxal la PSD. Va confirma Nica teoria lui Sorin Roșca Stănescu?

P.S: Nu înțeleg de ce în toată povestea anti Băsescu persoane care nu au nici cea mai mică umbră de credibilitate vor cu tot înadinsul să compromită orice acțiune cu adevărat importantă împotriva actualului președinte. Adică să îi dea, de fapt, credibilitate! Aceste persoane se bagă ca musca în lapte compromițând până și acuzațiile pe care le aduc.

PS VR: Voi reveni :)

FOTO: http://roberthorvath-cineast.blogspot.com/

No comments: