Pages

Sunday, July 26, 2009

SORIN OPRESCU-viitorul candidat al Clubului de la Bucuresti, isi face incalzirea pentru prezidentiale in ultima editie a Zig-Zag-ului lui Ion Cristoiu

Zvonurile si suspiciunile care planau asupra candidaturii primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, la alegerile prezidentiale vor fi clarificate de acesta, duminica, la Antena 3, cand va spune daca va intra sau nu in cursa pentru Cotroceni.

Desi multi politicieni spera ca fostul social democrat sa ramana la carma primariei Bucurestiului, potrivit unor surse citate de InPolitics se pare ca raspunsul lui va fi unul pozitiv.

Sorin Oprescu va fi invitatul lui Ion Cristoiu, duminica seara, la o editie speciala, cu o durata de trei ore, a ultimii editii a emisiunii "Zig-zag" a Antenei 3.

In orele de emisie nu se vor aborda aspecte ale activitatii administrative de pana acum a lui Oprescu, in calitate de primar, ci doar chestiuni strict politice, iar edilul Capitalei va spune daca va candida sau nu pentru presedintia Romaniei.

Surse apropiate primarului general au dezvaluit miercuri ca raspunsul lui Oprescu va fi, in versiunea "optimista", afirmativ la modul transant, sau, in varianta cea mai "pesimista", va indica faptul ca el ia in serios posibilitatea unei candidaturi, desi pana acum a sustinut public ca nu este interesat de un asemenea traseu politic.

Daca nu va face asta duminica, anuntul final va fi facut la inceputul toamnei, cand va debuta si strangerea de semnaturi pentru candidatii prezidentiali.

Cu toate ca inca nu si-a anuntat candidatura la presedintie, Sorin Oprescu apare in
mai multe sondaje de opinie.
Sursa: Ziare.com

UPDATE: Conform ultimului sondaj CSOP, dat publicitatii, poate nu intamplator, tot azi, in ceea ce priveste increderea in politicieni, Traian Basescu se bate pentru primul loc cu edilul Capitalei, Sorin Oprescu. Romanii le acorda celor doi aceeasi cota, respectiv 36%.

PS: Pana la urma traiectoria domnului Ion Cristoiu prin mass media romanesti este exact dupa titlul ce si l-a ales pentru emisiune: Zig-Zag. Il asteptam pe Ion Cristoiu, din toamna, cu analizele sale "in contra curentului" daca va ma fi vreo umbra de presa libera pana atunci...

No comments: