Pages

Wednesday, July 29, 2009

SENATORUL IULIAN URBAN hartuit de mafia pink a societatii civile homosexuale. "Jurnalistul" de sub Monica Macovei, Dan Tapalaba, plange la CNCD

Cum incearca sa se razbune pe mine, falsii protectori ai drepturilor homosexualilor
29 Jul, 2009

Va promiteam sa continui sa va explic ce se ascunde de fapt in spatele mega-colosalei investigatii demarate impotriva mea de CNCD la solicitarea ziaristului Dan Tapalaga care plang pe umarul rromilor care ar fi fost discriminati de mine asa cum am scris aici
http://www.urbaniulian.ro/2009/07/28/sunt-cercetat-de-cncd-pentru-ca-am-avut-curajul-sa-discut-despre-afacerea-tiganeasca/

Ei bine, totul este o palida incercare de a se razbuna pe senatorul Urban Iulian, pusa la cale de falsi aparatori ai drepturilor homosexualilor din Romania. Adevarul este ca, la momentul la care am sustinut amendamentele propuse de societatea civila, prin care am eliminat din Codul Civil posibilitatea pentru homosexuali sa se casatoreasca si sa adopte copii, am fost amenintat de acesti falsi aparatori ai drepturilor homosexualilor, in fapt majoritatea niste profitori care isi justifica bunastarea personala din fondurile internationale primite ca sa apere drepturile homosexualilor, ca voi fi acuzat de discriminare....amenintare pusa in aplicare.
Va spuneam aici
http://www.urbaniulian.ro/2009/06/02/scandal-la-parlament-romanii-ar-trebui-impartiti-in-dubiosi-si-nedubiosi/ , ca un ziarist de la Cotidianul, m-a acuzat ca ar fi trebuit sa dam afara de la lucrarile Comisiei de Cod Civil, ONG-uri "dubioase" precum cele care sustin familia, intrucat ele sunt cele care au nenorocit posibilitatea pentru homosexuali de a capata drepturi in aceasta tara.
Atitudinea mea in aceasta privinta a homosexualilor a fost una mereu transanta
http://www.urbaniulian.ro/2009/05/25/nu-sunt-de-acord-cu-modificarile-la-codul-penal-care-permit-casatoria-gay-ilor/; Este dreptul meu de cetatean al acestei tari, sa am un punct de vedere; Adica ce sa inteleg ca, falsii protectori ai homosexualilor si CNCD , ajutati de ziaristi vanatori de pedelisti, vor sa imi impuna cu forta faptul ca trebuie sa accept niste lucruri cu care nu sunt de acord ? Am spus mereu ca, este libertatea lor sa isi aleaga modul in care inteleg sa isi duca viata sexuala, au totala libertate in acest sens. Insa nu sunt de acord ca, sa le fie permisa incheierea de casatorii sau, pentru un cuplu de barbati sa adopte legal un copil.
Pai aceste persoane, care se plang ca se facea Codul Civil fara consultarea societatii civile, nu isi respecta nici propriile lor principii; discutand cu un asemenea personaj care pretinde ca apara drepturile homosexualilor acesta spunea pe tema consultarii poporului roman daca acesta doreste sa le recunoasca dreptul de a se casatori : " ce sa mai consultam romanii; astia oricum sunt anti-tot, astfel incat le bagam pe gat o lege si gata, ca altfel noi cum vom reusi sa ne justificam banii cheltuiti in Romania, tocmai ca sa militam pentru drepturile gay-lor". Deci asta este problema, faptul ca trebuie sa isi justifice activitatea.
Pozitia adoptata de mine in problema dreptului la casatorie al homosexualilor, este punctul de vedere al Partidului Popular European, iar PSD-ul este singurul partid care este fatis pentru drepturile homosexualilor, desi, senatorii PSD din Comisia de Cod Civil au votat totusi pentru amendamentele propuse de mine.
http://www.urbaniulian.ro/2009/02/25/misiunea-romaniei-la-onu-a-votat-pentru-acreditarea-unui-ong-al-homosexualilor-lesbienelor-si-travestitilor/

IN concluzie, ma declar cu atat mai indarjit sa imi continui lupta; Romanii ca enitate nationala, nu pot fi subsumati intereselor unor minoritati, mai ales cand de fapt, aceste minoritati sunt manipulate de tot felul de agarici si profitori care, toaca bani internationali prin tot felul de ONG-uri, fara sa le pese de fapt de drepturile homosexualilor sau tiganilor.
Ca exemplu, ca sa vedeti cat de mare este nesimtire si cat de gros este ciolanul de ros in acest sens, va las sa cititi la acest link, o analiza publicata de mine in octombrie 2008, cand aratam faptul ca bolnavii de HIV sunt discriminati in Romania. Ce credeti, s-a deranjat cineva de la Consiliul Pentru Combaterea Discriminarii sa se "autosesizeze" asa cum a facut-o prompt la comanda politica in cazul mega-colosalei reclamatii a ziaristului Dan Tapalaga ? Neh! Sunt aproape 10 luni de cand am scris acest material si CNCD nu a deschis nici o investigatie in acest sens!
http://www.urbaniulian.ro/2008/07/10/analiza-juridica-si-concluzie-pe-masura-bolnavii-de-hiv-sunt-lipsiti-de-drepturi-sociale-si-economice-cea-mai-mare-discriminare-din-istoria-romaniei/

PS: - stati linistit ca pe mine asemenea chestiuni ma mobilizeaza si mai tare, astfel incat voi creste intensitatea muncii mele, mai ales ca am sustinerea a mii de romani adevarati din aceasta tara.


Urban I. Iulian
Senator de Ilfov
Grupul Parlamentar al PDL din Senat
Vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senatul Romaniei
member of American Lawyers Quarter
member of International Association of Commercial Collectors
member of Aca International
member of International Bar Association
Membru de onoare al UNMR
Presedintele Asociatiei http://www.asistentapentruconsumatori.ro/
www.urbaniulian.ro
mobile : 0722.726.450
e-mail : iulian.urban@gmail.com

No comments: