Pages

Wednesday, July 29, 2009

ANALISTUL "OCCIDENTAL" Vladimir Socor, propagandist sef al regimului Voronin, nu ezita sa injure Romania si pe Basescu la Chisinau, in presa comunista

VIDEO: Socor face ceva pe Basescu preamarindu-i pe Geoana si Crin si mai afirma ca ministrul de Externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, a parasit PSD-ul pentru Cotroceni. El mai zice ca tot Occidentul cere Romaniei semnarea Tratatelor cu Moldova numai Basescu nu vrea si agita apele cu Pactul Ribbentrop-Molotov. "E nevoie de un proces de educare a elitelor", spune marele analist trotkist, in cap tot cu "reeducarea". Fiul lui taica-sau, Socor cere Moldovei sa ignore Romania ca pe o ganganie
OMEGA PRESS: Analist occidental: România nu se bucură de încrederea Bruxellesului atunci când face recomandări pentru Moldova

28 iulie 2009
Cota de încredere a României este foarte scăzută la Bruxelles atunci când Bucureştiul încearcă să facă recomandări pentru politica comună a Uniunii Europene faţă de Moldova, pe motiv că în spatele acestora stau alte scopuri, consideră cunoscutul analist politic occidental, Vladimir Socor.

"În dezbaterile de la Bruxelles despre Republica Moldova, rolul Românie este minim. Cota de încredere este foarte scăzută la Bruxelles, deoarece se conştientizează faptul că atunci când România face recomandări pentru politica comună a Uniunii Europene faţă de Republica Moldova, în spatele acestor recomandări stau alte scopuri. Acest fapt este clar conştientizat la Bruxelles şi din acest motiv Bucureştiul a pierdut foarte multe posturi, a ratat ocuparea a foarte multe posturi importante în cadrul politicii Uniunii Europene faţă de Republica Moldova", a spus Socor, într-un interviu exclusiv pentru agenţia OMEGA.

Totodată, potrivit analistului, de cele mai multe ori România este în dezacord cu politica comunitară europeană faţă de Republica Moldova. "Domnul Băsescu, de exemplu, prin declaraţiile lui este în dezacord cu politica europeană", a continuat Socor.

După părerea analistului politic, semnarea Tratatului de Frontieră şi a Tratatului de bază dintre România şi Moldova "ar fi un semnal deosebit de valoros din partea Bucureştiului despre normalizarea relaţiilor cu Republica Moldova". "Bucureştiul nu ar avea decât de câştigat în cadrul Uniunii Europene", a conchis, în acest sens Vladimir Socor.

Preşedintele român, Traian Băsescu, a anunţat la 15 mai curent că România nu va semna cu Republica Moldova Tratatul de frontieră, pe motiv că nu recunoaşte consecinţele Pactului Ribbentrop-Molotov, hotarul cu Moldova fiind denumit drept consecinţă a acestui pact.
http://www.omg.md/

2 comments:

Goran said...

Pe mocofanu' asta de Socor il putem compara cu papitoiul de Cristian Tudor Popescu pe vremea cand era propagandist al Partidului Social Democrat(pro-Nastase) in alegerile trecute.Sa speram ca se va insela cum a facut si Tudorica:)

Andrei said...

Socor ala e sarit rau de tot. Analistu ..... O fi mare "dregator" pe la UE de stie el atatea....Vorbeste doar ca sa nu taca, "Sunt cuvinte mari, pe care nu le-ntelegi....", cred ca i se potriveste perfect.