Pages

Wednesday, July 29, 2009

TISMANEANU - Elogiu lui Noica - soricelul?! Nu-i de mirare ca i se spune "tampitelul"

Vladimir Tismaneanu, "senator" Evenimentul Zilei, "raportor" prezidential in fals, scrie despre filosoful legionar Constantin Noica in organul Ringier:
,,Soarecele si pisica: Noica si Securitatea": ,,In fapt, le-a tinut piept cu admirabila demnitate, cu abilitatea disperata a soarecelui, care lupta pentru supravietuire". NOICA, soricel?!
Si, romana, bat-o vina: ,,Tot astfel, prietenia cu Sanda Stolojan ori aceea cu Monica Lovinescu si Virgil Ierunca erau (sic!) vazute drept intreprinderi (sic!) subversive".
Saracu'. Ne mai miram ca pana si Michael Shafir sau analistii CIA il pun la locul lui, intr-un dosar printre alte sute de Dosare ale comunismului retardat...

1 comment:

Anonymous said...

DEPORTAREA UNUI SPION DIN USA
VIZITA IN CUBA. POZE CU FIDEL SI RAUL
DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE
Serviciul de Informatii Externe
Domnule Razvan Ungureanu
Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general dinNew York, v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte agravante.Anexez doua materiale pertinente in acest caz,
Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune ADEVARUL presedintelui inainte de a fi prea tarziu ,pentru dansul si imaginea tarii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere scuze Romaniei. . In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei srisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU nu demult (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada, de multe ori si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
Domnule director,
Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini “Deportarea agentului Volodea” ziarului New York Magazin.
Robert Horvath New York
28 IULIE 2009 Va rog confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare