Pages

Friday, July 31, 2009

TIGANIZAREA ADMINISTRATIEI DE STAT. Un cunoscut infractor, "Bercea Mondialu' - seful banilor", instalat "presedinte" chiar in Consiliul Judetean Olt


Salutare natiune, adios ratiune: Un infractor analfabet a fost numit “presedinte al tiganilor”!

Sandu Anghel, zis “Bercea Mondialu”, interlop, camatar, evazionist fiscal, implicat in nenumarate scandaluri si infractiuni cu violenta este al treilea sef “oficial” al etniei tiganesti din Romania. Dupa ce, in plina republica, tiganii au “imparat” si “rege”, ei s-au gandit sa aiba si un presedinte. Initiativa a luat-o chiar “regele” Cioaba, care l-a numit in aceasta functie “de inalta demnitate” pe infractorul analfabet Bercea.

“Inscaunarea” s-a petrecut, in prezenta presei, acum doua zile, in chiar sediul Consiliului judetean Olt din Slatina. Chiar asa, unde s-ar fi putut petrece altundeva decat intr-o cladire oficiala a statului roman, in orasul pe care Bercea il stapaneste (doar poarta renumele de “regele banilor din Oltenia”) si intr-o tara care a ajuns bataia de joc a infractorilor din tiganie?

Dar ce planuri are “Mondialu” pentru comunitatea sa? Priviti-l si ascultati cum se chinuie sa silabiseasca trei cuvinte de pe o foaie (cu toate astea insa, conform Adevarul, are permis auto de multi ani):
Continuarea plus VIDEO la AlterMedia

No comments: