Pages

Tuesday, July 28, 2009

ASOCIATIA 15 NOIEMBRIE 1987 indeamna tinerii Basarabiei sa se implice in viata politica si sa schimbe prin vot regimul comunist

Comunicat de presă

Asociaţia „15 Noiembrie 1987” – Braşov, care reuneşte muncitorii arestaţi, torturaţi, condamnaţi şi deportaţi în urma revoltei anticomuniste din 15 Noiembrie 1987 - despre care istoricii avizaţi au spus că a însemnat începutul sfârşitului pentru regimul comunist din România, dar şi elevii şi studenţii care s-au solidarizat cu muncitorii protestatari, adresează un apel tuturor basarabenilor pentru a înlătura ultimul bastion comunist din Europa.

Ne punem speranţe în tânăra generaţie a Basarabiei că va reuşi să reînscrie Moldova pe linia democraţiei şi a libertăţii. Ştim că o parte a tinerilor basarabeni este dezamăgită de felul în care cea mai mare parte a clasei politice s-a desolidarizat de revolta tinerilor din 7 aprilie 2009. Dar dacă tinerii nu se vor implica în viaţa politică, structurile mafiote comuniste se vor consolida şi vor amâna reinstaurarea normalităţii în Moldova de Răsărit.

Asociaţia „15 Noiembrie 1987” are încredere în tinerii Basarabiei, care ne-au dat atâtea lecţii de românism şi demnitate, că vor fi la înălţimea jertfelor atâtor generaţii de luptători anticomunişti ai căror urmaşi sunt.

Preşedinte,
Florin POSTOLACHI
28 iulie 2009

No comments: