Pages

Tuesday, May 19, 2009

OPRESCU - Opreste-i pe pederasti!

Un Apel deschis al societatii civile a fost adresat sub aceasta titulatura primarului general al Capitalei, in care se cere acestuia sa nu decida aprobarea “bizarului circ pervers al refuzatilor soartei, homosexualii” prin Capitala Romåniei inainte de a intrerpinde o consultare publica pe aceasta tema.
Membrii Asociatiei Pentru Educatie si Libertate (APEL), Asociatiei Victimelor Mineriadelor, Asociatiei Adevar si Dreptate, Asociatiei Civic Media, A.P.A.D.A.R., Grupul Independent pentru Democratie, Liga Studentilor – Membri Seniori afirma ca: “Propaganda homosexuala agresiva efectuata in spatiul public este o ofensa la adresa majoritatii romanilor si un atentat psiho-social vizibil impotriva minorilor din Bucuresti si intreaga Romanie, mai ales prin preluarea in extenso ale acestor manifestari anormale de catre televiziunile specializate.
Europa inseamna si respect fata de valorile traditiei crestine, in cazul Romaniei un fundament de netagaduit al formarii poporului si statului roman.
Basarabenii au spus NU pidosnicilor
La Chisinau, de exemplu, in cel de-al de-al doilea stat romanesc, bazandu-se pe acest fundament, tanarul primar Dorin Chirtoaca a interzis marsul homosexualilor de anul trecut descurajandu-se efectuarea celui de anul acesta. Si in alte state unde credinta este respectata se intreprind masuri similare: in Rusia, Polonia sau Israel, manifestarile de exhibitionism homosexual au fost interzise de Primarie sau se discuta chiar interzicerea lor prin lege, in Parlament.
Respectarea drepturilor unor minoritati nu inseamna jignirea majoritatii acestui oras si al acestei tari. Daca maine o alta minoritate, a pedofililor sau zoofililor, va dori sa-si organizeze un mars pentru promovarea casatoriilor cu copii sau cu capre, oi si miei, o veti aproba numai pentru ca este sponsorizata de Fundatia Soros, ca in cazul de azi?
Avand in vedere respectul Dvs fata de cetatean si traditiile poporului roman va cerem imperios sa nu permiteti desfasurarea marsului homosexualilor in centrul Capitalei ocrotite de Sfantul Dimitrie de Basarabi, ca si de Sfantul Mare Mucenic Dimitrie aflat chiar pe stema Primariei Capitalei.
Societatea civila cere dezbatere publica
Va solicitam sa dispuneti pana la data marsului homo initiarea unui Sondaj-Referendum pe site-ul Primariei asa cum ati mai facut si cu alte ocazii - unde bucurestenii sa-si poata exprim opinia privind propaganda homosexuala desfasurata pe strazile lor.
Conform drepturilor noastre, pe care stim ca le respectati, subliniem ca o asemenea manifestare ofensatoare necesita dezbatere publica. n cazul in care bucurestenii nu-si vor da acordul va cerem sa actionati in consecinta si sa opriti perversiunea homosexuala stradala”.
http://www.curentul.ro/
Vezi si
Apologeticum: Patriarhia Romana este de acord cu Sodoma ?
SCRISOARE DESCHISA catre Sfantul Sinod, Consiliul Consultativ Etico-Juridic al BOR si Monahii Romaniei pentru stoparea propagandei homosexuale la timp
INFO: HOMOSEXUALII de la Chisinau si-au anulat parada. Ramane ca si cei de la Bucuresti sa faca la fel. Dr Cameron i-a indemnat sa revina la normalitate
SITE: http://ortodocsilavot.wordpress.com/

No comments: