Thursday, May 21, 2009

ANTICOMUNISTII spun NU marsului homosexualilor! Brasovul sustine Bucurestiul si drepturile romanilor. OPRESCU si BASESCU chemati sa-si faca datoria!

Citeste si da mai departe!

Centrul Rezistenţei Anticomuniste, un organsim national al organizatiilor anticomuniste din Romania, impreuna cu Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Christiana – Braşov şi Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români - Braşov protestează faţă de decizia Primăriei Municipiului Bucureşti, care a autorizat desfăşurarea marşului homosexualilor în data de 23 mai a.c.
Suntem ultragiati la gandul ca tocmai dvs, ca medic, sunteti gata sa incalcati drepturile fundamentale ale copiilor din intreaga tara, care, prin intermediul acestui mars inversionist mediatizat, ca de obicei, excesiv, de catre televiziuni anti-nationale, vor fi supusi unei noi agresiuni deviationiste.
Considerăm că propaganda agresivă a homosexualităţii, despre care ştim că este o boală şi nu un dat genetic, este o ofensă adusă credinţei, culturii şi tradiţiilor creştine ale poporului român. Nu trebuie permisă agresiunea exercitată împotriva dezvoltării fireşti a minorilor, cărora homosexualitatea le este prezentată ca o alternativă normală de viaţă.
Ţinând cont de caracterul obscen şi provocator al manifestaţiilor exhibiţioniste ale homosexualilor, care sfidează ordinea publică şi morala românească, semnatarii acestui comunicat solicită Primăriei Municipiului Bucureşti să urmeze exemplul demn al Primăriei din Chişinău şi să anuleze decizia de autorizare a marşului homosexualilor.

Centrul Rezistenţei Anticomuniste
Asociaţia Christiana Braşov
A.S.C.O.R. Braşov


Braşov, 20 mai 2009
Redacţia revistei Veghea
http://www.veghea.ro/


No comments: