Pages

Sunday, May 17, 2009

BILDERBERG deconspirat. "Societatile secrete lucreaza con­tinuu, la fel ca si serviciile secrete. Con­spiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei"

Sedinta secreta a Guvernului mondial
Grupul Bilderberg s-a reunit in weekend in Grecia, la Vouliagmeni (foto de la protestul nationalistilor greci in dreapta)* Un veteran al servicilor de informatii, care urmareste activitatea grupului incepand din 1973, descalceste firele societatilor secrete in exclusivitate pentru ZIUA

In aprilie 1973, Nicolae Ceausescu face o vizita oficiala in Olanda, unde familia prezidentiala a fost primita cu mari onoruri de regina Iuliana si printul consort Bernard. Ofiterul de informatii externe Stelian Octavian Andronic (foto), aflat atunci la post, la Amster­dam, intocmeste pentru seful statului roman fisele membrilor familiei regale, in care sunt infatisate atat aspecte cunoscute cat si cele obtinute prin mijloacele specifice muncii de informatii.
Ajuns la printul Bernard, afla ca acesta face parte dintr-un asa numit "Grup Bilderberg", constituit inca din 1954 intr-un hotel cu acelasi nume din localita­tea Oosterbeek din Olanda. Nota speciala intocmita atunci pentru seful statului s-a intors plina de sublinieri sub numele "printului Bernard"si al "Grupului Bilder­berg", la care acesta era mem­bru fondator si coordonator.
Pentru a descifra cate ceva din secretele Grupului am stat de vorba chiar cu cel care l-a informat pe Ceausescu asupra acestei organizatii. Grupul are caracterul unei societati secrete, din care fac parte majoritatea liderilor politici si bancari mondiali, iar intrunirile acestora nu sunt publice, desi in randurile Grupului se afla si marii mogoli media ai lumii, ne spune consilierul. Ultima reuniune a Grupului Bilderberg s-a desfa­surat weekend-ul trecut in Grecia, in conditii de securitate maxima, la Hotelul de lux Astir Palace din statiunea Vouliagmeni, survolat pentru protectie de elicoptere si doua aparate F-16. Printre parti­cipanti s-au aflat, conform surselor oficiale, secretarul american al Trezoreriei - Timothy Geithner, presedintele Bancii Mondiale - Robert Zoellick, emisarul special american Ri­chard Holbrooke, reginele Sofia a Spaniei si Beatrix a Olandei, presedintele Bancii Centrale Europene - Jean-Claude Trichet, presedintele Comisiei Europene - José Manuel Barroso, dar si patroni ai New York Times, Wall Street Journal si Google.Inc, conform cotidianului israelian Haaretz.
Aflat in serviciile de informatii externe ale Romaniei timp de 36 de ani, Stelian Octavian Andronic a urmarit misteriosul Grup Bilderberg de la momentul informarii presedintelui Nicolae Ceausescu si prezinta, in exclu­sivitate pentru ZIUA, detalii ine­dite din activitatea acestei societati secrete.
"Religia New Age"
Dezideratele Grupului au fost, inca de la infiintare - dupa cum a declarat la vremea respec­tiva printul Bernard -, ca pana in anul 2000 sa realizeze un "Guvern Mondial", o armata si o religie unica, ecumeniste, numita "new age", care sa stea la fundamentul asa-numitei "noi ordini mondiale", concept revenit in forta pe plan global dupa alegerea lui Barack Obama la Casa Alba. Punctul numarul 1 a fost atins, afirma azi ofiterul de informatii: "Ei au creat Guver­nul Mondial pana in 2000. Toata chestiunea e cum interpre­tam acest Guvern. Pentru ca unii se asteapta ca Guvernul Mon­dial sa fie asa, cum este Guvernul Boc -cu un prim minis­tru, cativa ministri etc. Nu! Ei chiar sustin ca nu fac politica, ci ca doar analizeaza problemele cu care se confrunta omenirea si apoi fac cunoscuta opinia lor Guvernelor lumii. Dar, de fapt, ce se intampla in realitate? S-a constatat ca aproape toti conducatorii marilor puteri au fost membri sau s-au aflat sub influenta Grupului Bilder­berg. Ca un exemplu, din SUA: pre­sedintele Bill Clinton -si sotia -renumitul secretar de stat Henry Kissinger, chiar si pre­sedintele Obama a fost prefe­ratul Grupului... Apoi, sefii fami­liilor Rockefeller si Rotsch­child. Grupul Bilderberg este o forta nu pentru ca ar fi consti­tuit ca un consiliu de ministri, ci pentru ca prin membrii sai si prin persoanele influentate de acest Grup se realizeaza de fapt politica globala a lumii", afirma veteranul informatiilor.
Legaturile cu societatile oculte mondiale
In privinta celorlalte societati secrete mondiale existente, Stelian Octavian Andronic ne spune: "Grupul Bilderberg este in legatura cu Comisia Trilaterala, Grupu­l celor 300, Consiliul pentru Relatii Externe, Clubul de la Roma, din care fac parte si doi-trei romani. Membrii acestora din urma pot fi si membri ai Grupului. Trilate­rala, consti­tuita in 1973, centralizeaza; ea inseamna: Europa, America si Asia. Nu exista o separare clara, ele interrelationeaza. Un alt exemplu, ca sa intelegeti mai bine: inainte de se infiinta Trilaterala ea a fost anuntata. De Grupul Bilder­berg! Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza con­tinuu, la fel ca si serviciile secrete. Con­spiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei", afirma consilie­rul. Cititi maine in ZIUA despre reactia lui Ceau­sescu fata de societatile secrete si legatura acestora cu eveni­mentele anului 1989.
Victor RONCEA

Detalii din presa elena si internationala:

1 comment:

Anonymous said...

Modul de organizare al Bilderbergilor nu este nou, ci el este inspirat din modelul OLIGARHIEI VENETIENE.
Detalii suplimentare despre OLIGARHIA VENETIANA gasiti aici:
http://www.abjpress.com/tarpv1.html

Uniunea Sovietica a fost organizata tot dupa MODELUL VENETIAN.
Cunoscutul dizident rus,Vladimir Bukovsky,sustine ca Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica, fiind deci, constituita dupa acelasi model venetian.
film cu interviul lui Bukovsky:
http://www.youtube.com/watch?v=vQc15KMdWEI