Pages

Wednesday, May 20, 2009

DUBLU EVENIMENT ROMANESC AZI. Lansarea Campaniei Pro Cetatenia.ro pentru basarabeni si Conferinta la Senat pentru eroii romani din Transnistria


Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti, in colaborare cu Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara, lanseaza Campania de sustinere a redobandirii cetateniei romane pentru basarabeni si bucovineni, "Pro Cetatenie Romana".
Lansarea va avea loc joi, 21 mai, cu incepere de la ora 12.00, in sala 5 a Casei de Cultura a Studentilor, aflata pe Calea Plevnei, nr. 61, Sector 1, Bucuresti.
Invitati speciali: Alexandru Lesco, fost detinut politic in temnitile rusesti de la Tiraspol timp de 12 ani; Florin Postolachi, Presedinte al Asociatiei "15 Noiembrie 1987", Deputat, secretar Comisia pentru Drepturile Omului; Ilie Badescu, Presedintele Asociatiei Romane de Sociologie.
Parteneri media campaniei "Pro Cetatenie Romana" sunt: portalul informational http://www.basarabeni.ro/ si http://www.cetatenia.ro/ .
Totodata, mai multi senatori, printre care si Iulian Urban, vor lansa astazi la Senat, la ora 12.30, in prezenta lui Alexandru Lesco, co-presedinte al Fundatiei Pentru Romania, un Proiect-de-lege-privind-eroii-martiri-din-transnistria.

No comments: