Pages

Friday, March 6, 2009

ATENTIONARE. Proiectul de lege privind uniunile homosexuale a fost clasat. Momentan

Va mai amintiti de Peter Eckstein Kovacs? Cu siguranta ca da. Daca nu, va reamintim noi: fost parlamentar in 5 mandate, desemnat “omul anului” in 2008 de lobby-ul pederastilor si lesbienelor din Romania, cunoscut “progresist” si adversar al valorilor traditionale.
Eckstein a pierdut, la foarte mica diferenta, un nou mandat de senator de Cluj, la alegerile din noiembrie 2008, inclusiv dupa ce Alianta Familiilor din Romania a facut impotriva sa o campanie asidua.
Odata cu iesirea din Parlament si trimiterea lui, din pacate nu la groapa de gunoi a istoriei, ci la Cotroceni pe post de consilier prezidential pentru minoritati, ultimul proiect de lege al lui Eckstein Kovacs (speram ca a fost ultimul pentru totdeauna), cel privind parteneriatele civile, a fost clasat (adica anulat).
Conform prevederilor legale, un proiect se claseaza la inceputul unei legislaturi daca pana la finalul legislaturii anterioare nu a fost introdus pe ordinea de zi a Parlamentului.
Proiectul, scris intr-un limbaj pervers (cum se putea altfel?) si avandu-l ca unic initiator pe P.E.K., viza in mod clar institutionalizarea relatiilor intre persoane de acelasi sex si fusese introdus in ultimele luni ale legislaturii 2004-2008, ca sa nu starneasca valva, licheaua mizand pe faptul ca il va promova in noua legislatura. N-a mai fost sa fie!
Va invitam sa cititi aici textul proiectului.
Desi aparent nevinovata, o astfel de lege prezinta un mare pericol, despre care vom vorbi cu o alta ocazie.
Din informatiile pe care le detinem, Accept si partenerele sale din “societatea civila” au fixat insa ca obiectiv pentru viitorul apropiat clarificarea situatiei parteneriatelor intre homosexuali, asa incat trebuie sa ne asteptam la reluarea ofensivei, cu siguranta prin intermediul altor parlamentari. Sursele noastre afirma ca pana la alegeri euro-parlamentare nici un grup politic n-ar dori sa preia un astfel de subiect.
Impreuna cu parteneriatele, pe agenda Accept se mai afla si legea trans-sexualilor si cea a inseminarii artificiale pentru lesbiene. Acum devine mai clara motivatia pentru care dezechilibratul mintal “Naomi” este promovat cu insistenta in media in ultimele zile. N-ar fi exclus ca bataia care i-a fost administrata sa fi fost regizata tot de “reprezentantii comunitatii gay” pentru a forta subiectul pe agenda publica, cu largul concurs al unei prese aiurite si tembele. Pana atunci, ne exprimam ingrijorarea si privind faptul ca presedintele Basescu are, azi, doi apropiati care fac jocurile homosexualilor: PEK si Monica Macovei, persoana cu foarte mare influenta asupra lui Traian Basescu. (Altermedia)
1. Pentru ultima afirmatie ma cam indoiesc...
2. Peter Eckstein Kovacs este cel care i-a introdus in Senat pe scandalagii de la "Grupul de actiune Noii Golani anti-Basarabia" promovat cu osardie de rrrromanii de la RGN Press

No comments: