Pages

Friday, March 6, 2009

FELICITARI Lucian Sarb! Primul roman director editorial la EuroNews. Si cand te gandesti ca de la TVR a fost silit sa plece...

Lucian Sarb, managerul si directorul editorial al The Money Channel, va deveni, incepand cu luna mai, director editorial al binecunoscutului canal de stiri Euronews.
Este pentru prima data cand un jurnalist din Europa de Est ocupa o functie de management intr-o companie globala de presa, informeaza Adevarul.
"The Money Channel este unul dintre cele mai ambitioase proiecte din cariera mea. Sunt mandru ca am reusit impreuna cu o echipa de oameni deosebiti sa impunem pe piata din Romania primul canal de business.
Cred foarte tare in succesul in viitorul lui The Money Channel. Este locul in care o sa ma simt intotdeauna acasa", a declarat Lucian Sarb.
Licentiat in comunicare si relatii internationale, Sarb a facut mai multe stagii de pregatire la CNN si la Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington si are 15 ani de experienta in media.
Euronews este canalul de stiri cu cea mai mare audienta din Europa. Emite in opt limbi in toata lumea avand ca principali competitori globali CNN si BBC World. Euronews este detinut de un consortiu de state europene dintre care actionarii principali sunt Franta, Elvetia, Italia si Rusia. (Ziare.com)

1 comment:

Anonymous said...

Felicitari!