Pages

Wednesday, March 4, 2009

PESTE 120.000 de semnaturi contra actelor biometrice. Democratia inseamna puterea poporului: Campania continua pana la 1.000.000 de semnaturi!

Am depasit 20.000 de semnaturi online impotriva actelor biometrice si peste 100.000 pe hartie, olografe. Campania continua. Reprezentam deja vreo 25-30 de parlamentari. E cazul sa fim ascultati. Mai ales ca ne propunem sa ajungem la 1.000.000 de semnaturi impotriva actelor biometrice. La 500.000 putem schimba deja legea. Chiar daca Senatul va aproba Hotararea de Guvern 1566/2008, aceasta va ajunge la Camera Deputatilor, de unde asteptam un raspuns la un MEMORIU depus si la Senat si Camera Deputatilor: 100.000 de semnatari solicita o dezbatere publica asupra HG 1566/2008 privind Pasapoartele Biometrice.

Campania continua pana ajungem la 1.000.000 de semnaturi si schimbam singuri legea
Instructiuni :
Toti cei care aveti posibilitatea de a merge la conferinte, in scoli, pe strada si in alte locuri publice va rugam sa descarcati aceste materiale ajutatoare si sa colectati cat mai multe semnaturi de la persoanele care NU sunt de acord cu noile documente : pasapoarte biometrice si permise de conducere. Trebuie sa ne miscam repede. Nu uitati de membrii familiei dvs. Mergeti si dati aceste informatii si celor de la sate, care nu au acces la o alternativa de informare decat televiziunea si ziarele manipulate din Romania.
Apoi va trebuie sa descarcati documentul ce contine Formularul contra 666 si tabelul in care persoanele care REFUZA noile documente vor completa prin : NUME si PRENUME, SERIE+NUMAR de BULETIN si SEMNATURA.
Incurajam credinciosii sa se organizeze la nivel local, prin parohii, manastiri, organizatii civice, urmand ca apoi semnaturile stranse sa fie centralizate si trimise la Bucuresti, spre depunere in fata forurilor responsabile.Pana atunci le pastrati cu mare grija.
In cazul in care nu aveti unde sa depuneti semnatura dvs exprimati-va adeziunea prin posta, trimitand formularul completat la adresa: Manastirea Petru Voda, Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt.
Descarcati de aici formularele: Campania “Strangere de semnaturi” continua. Trebuie atinsa cifra de 1 milion

Apologeticum:
Parintele Mihai Aldea - Nu va infricosati intru nimic de cei potrivnici. Expunerea victoriilor contra-microcipului

“Nu va adunati comori pe pamant, ci va adunati comori in ceruri” (…) Noi cautam cer nou si pamant nou, in care locuieste dreptatea, asa incat orice intristare pentru intamplarile din ultimele saptamani trebuie lasata la o parte. Dimpotriva trebuie sa ne bucuram ca Dumnezeu ne-a randuit sa putem sa dam si noi lupta pe care am vazut-o la inaintasii nostri, pentru ca fara a da aceasta lupta nu prea avem cum sa ne mantuim (…). Ne mai spune Sfantul apostol Pavel in aceasta epistola catre stramosii nostri :”Sunt incredintat de-aceasta, ca Cel care a inceput in voi lucrul cel bun il va duce la capat pana in Ziua lui Hristos Iisus“. Care este “Ziua lui Hristos Iisus” ? Este Ziua infricosatoarei Judecati. Care sunt acesti “voi” ? “A inceput in voi”.. Sunt stramosii nostri (…) Deci sa se linisteasca sufletele noastre, ca orice valuri vor veni (…), cum a fost iadul la Aiud si la Pitesti, cum a fost iadul in Transilvania, arsa din temelii ca sa treaca la greco-catolicism, cum au fost valurile care au venit asupra romanilor ca sa fie islamizati. Indiferent ce valuri vor veni, vor trece. Iar in Ziua venirii lui Hristos, romanii, multi sau putini, cati vor fi ramas pana atunci vor fi aici sa dea marturie de Adevarul lasat de Dumnezeu. Aceasta este misiunea noastra. Acesta este rostul nostru lasat de Dumnezeu, pe care Sfanta Scriptura il marturiseste.
Predica la duminica izgonirii lui Adam din Rai
1 martie 2009, Manastirea Petru Voda

1 comment:

Anonymous said...

Sambata, 7 martie 2009 intre orele 12.30 – 16.30 in Piata Universitatii va avea loc un mars de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente,
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/un-nou-protest-impotriva-cipurilor-biometrice_12468.html.
Sper sa afle cat mai multi si sa participe la acest protest, cat inca mai putem sa facem ceva.