Tuesday, June 23, 2009

Lansare si combatere a DICTATURII BIOMETRICE la Oradea si Timisoara FOTO/VIDEO/GRAFICE Dr Alin Teusdea despre pericolele Bazei de Date Biometrice

“Dictatura Biometrica” - Conferinta si Lansare de carte

Luni 22 iunie 2009 la Teatrul Arcadia din Oradea, în cadrul unei seri duhovniceşti, a avut loc lansarea cărţii „Dictatura Biometrica”. Cartea a fost editata de Fundaţia Petru Vodă si Asociaţia Civic Media. Evenimentul a fost organizat de ASTRADROM filiala Oradea si Forul Ortodox Bihor.

Luni 22 iunie, in cadrul conferinţei „Dictatura şi martiraj” organizate de ASTRADROM Oradea si F.O.B. a avut loc lansarea cărţii „Dictatura Biometrică”. Conferinţa a fost susţinută de ieromonahul Ioan Şişmanian de la mănăstirea Petru Vodă şi matematicianul Ioan Vlăducă. Cartea cuprinde documente emise de Statul Român şi UE cu referire la introducerea tehnologiei biometrice in documentele personale, reacţii ale unor organizaţii neguvernamentale, chestiuni juridice, tehnice etc.
„Cartea aceasta nu cuprinde toata informaţia legată de acest subiect. S-a încercat ca ea sa fie o scurtă prezentare a introducerii biometriei şi în ţara noastră, a felului in care a fost introdusă dar şi a ceea ce se urmăreşte a se face cu ajutorul biometriei”, spune părintele Ioan Şişmanian. În cadrul conferinţei invitaţii au mai spus: „Trăim vremuri apocaliptice. Asta nu trebuie să ne tulbure sau să ne înspăimânteze ci chiar dimpotrivă să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, măcar acum. Prin toate nebuniile acestea din lume ce se petrec la ora actuală să trecem cu pace în suflet şi cu gândul la înaintaşii noştri. Martirii şi mucenicii care îi avem în calendar au ajuns la jertfa supremă pentru Hristos fără a se tulbura, căci nu au fost legaţi de cele pământeşti”.
Cartea poate fi găsită la pangarul bisericii Sfânta Treime din Oradea şi la Schitul Huta. Ancuţa Avram, preşedintele ASTRADROM, a spus că va contribui la difuzarea cărţii acolo unde asociaţia are filiale.
Loredana Gavra
ASTRADROM

TIMISOARA: Pericolele Bazei de Date Biometrice edificate de Dr Alin Teusdea
No comments: