Pages

Thursday, June 25, 2009

AHMADINEAJAD trebuie sa invete de la "revolutiile" KGB, CIA, MI6 si Soros din Europa de Est. NEDA versus studentul Martin Šmíd alias Lt. Ludvík Zifčák


Orice revolutie are nevoie de un simbol, de un martir/o martira. Daca nu exista, il facem. Daca nu moare, il omoram. Reteta e simpla. Dincolo de cazul nefericit din Iran (care, daca urmarim istoria - inclusiv cea din Romania - poate fi opera unor "revolutionari" profesionisti), este evident ca Iranul se afla sub o lovitura "orange". Iar biata Neda este folosita (ca si la Chisinau cu cei trei baieti, ca si la noi, in urma cu 20 de ani) de profitorii "revolutiei" si cei din spatele lor. Cum s-a potrivit sa aiba si numele "Chemare"... E bine sa privim la rece si sa luam exemplu, dupa cum spuneam, din istorie.

Cazul studentului "ucis" Martin Šmíd alias Lt. Ludvík Zifčák si "Revolutia de Catifea"

1989, toamna. 17 noiembrie, Praga. Miscarea condusa de disidentul KGB Vaclav Havel prinde elan. Uniunea Studentilor Socialisti organizeaza un mars comemorativ in memoria "studentilor ucisi de regimul nazist" in urma cu 50 de ani. Incet-incet, marsul s-a transformat, pana spre seara, intr-o demonstratiei in toata regula impotriva guvernului. La ora 19.30, manifestantii sunt opriti de un cordon de militie pe strada Narodni. Incep bataile in forta, studentii se disperseaza. Numai unul ramane, "mort in papusoi", pe caldaram. "Studentul mort" a generat momentul critic al "revolutiei de catifea" (am avut si noi povestea cu mama ucisa cu bebelus cu tot de starapii de securisti, la Timisoara, in realitate o facatura macabra executata in cimitirul saracilor). Ca urmare a acestei "crime", studentii si actorii intra in greva generala chiar in acea noapte. A doua zi, 18 noiembrie, Radio Europa Libera (azi CNN) anunta ca "studentul Martin Šmíd a fost ucis de politie" in timpul demonstratiei. "Informatia" (falsa) a facut oamenii sa iasa in strada si sa militeze cu mai multa vehementa impotriva regimului, pana la caderea lui.
La mult timp dupa s-a aflat ca "studentul ucis Martin Šmíd" era de fapt locotenentul securitatii cehoslovace SNB Ludvík Zifčák, viu si nevatamat. Ultima oara cand am auzit de el se afla in Statele Unite si declara ca regia "mortii" sale a apartinut... KGB.
Vezi aici Fisa lt Ludvík Zifčák de la Institutul pentru Studiul Regimurilor Totalitare din Praga
Sa-i fie tarana usoara Nedei!

No comments: