Pages

Thursday, June 25, 2009

MICHAEL JACKSON a murit din prea multa stiinta si smintire. Cine ne va mai spune daca Iliescu i-a dus copii ai strazii la Snagov, in 1992? SPP-ul?

Cantaretul american Michael Jackson a murit joi dupa ce a fost internat de urgenta la un spital din Los Angeles in urma unui stop cardiac.
Potrivit LA Times, starul a fost gasit fara suflare in locuinta sa. Inainte de a-l transporta la spital, medicii l-au resuscitat.
Stirea vine dupa ani in care a tinut prima pagina a tabloidelor pentru incercarea sa de a-si schimba culoarea pielii dar si cu procesul in care a fost judecat si achitat pentru pedofilie si molestare de minori.
Specialistul in comunicare, Bob Jones, care a lucrat pentru Michael 34 de ani, sustinea ca acesta visa sa i se spuna Sir Michael Jackson. "Am cheltuit o avere incercand sa intram in legatura cu oamenii Reginei si sa-i convingem sa-l faca cavaler", spune Jones, care pregateste o carte de dezvaluiri despre cantaret. "Acestia nu au fost insa interesati", a adaugat Jones citat de 9AM. Jones, care a fost citat ca martor de acuzare in timpul procesului cantaretului, sustine de asemenea ca Michael avea un "talent sinistru" de a gasi baieti vulnerabili. "Parca avea un fel de radar. Manipula oameni si intamplari cu multa finete pentru a obtine ceea ce dorea", a spus specialistul in comunicare. Jones recunoaste ca nu l-a surprins niciodata pe Jackson facand ceva interzis, dar spune ca il deranja comportamentul acestuia. El sustine ca Michael a scris la un moment dat un mesaj de dragoste pe un cearsaf, adresat unui baiat care vizitase Neverland. Jones spune ca a ascuns cearsaful pentru ca menajera sa nu-l gaseasca.

SE CREDEA IISUS IN "CINA CEA DE TAINA"

Bob Jones, care a fost concediat anul trecut, dezvaluie inclusiv ca vedeta avea o reproducere in marime naturala a "Cinei cea de Taina" in care el ocupa locul lui Iisus...

No comments: