Pages

Friday, May 22, 2009

TINETI MINTE PENTRU EUROALEGERI: Nici un politician nu s-a impotrivit propagandei homosexuale stradale! Pana atunci, ALIANTA MARO

Coalitia Impotriva Statului Politienesc si Actiunea Pentru Educatie si Libertate pregatesc un studiu elaborat despre toate partidele si candidatii lor la europarlamentare. Pe baza acestuia, inainte de alegeri organizatiile vor transmite si o RECOMANDARE SPECIALA pentru vot. Pana atunci, o (prima) Alianta Maro!

Autorul imnului de campanie al Aliantei DA, 1Q Sapro, a realizat melodia folosita de liberali intr-un clip electoral pentru euroalegerile din 2009.
1Q Sapro, a carui melodie "Romania, trezeste-te!" s-a indentificat cu mesajul Aliantei D.A. in 2004, a spus ca nu a compus melodia folosita de liberali in clipul "Incompetentza - Alianta Maro" din convingere politica si, de aceea, oricine ar veni sa-i ceara ajutorul cu o piesa, inclusiv de la PD-L, ar accepta "cu mare placere". "Nu am culoare, nu ma intereseaza", a punctat el.
Cat priveste campania pentru europarlamentare, 1Q Sapro a explicat: "Eu am facut doar piesa, clipul - nu am legatura cu el". "Le-am dat voie celor de la PNL sa foloseasca piesa. Ideea e ca eu cred ca sunt perceput asa cam partizan si nu e deloc asa, n-am culoare. Am facut piesa asta, au auzit-o, le-a placut si mi-au cerut voie sa o foloseasca si le-am zis ca da. La parlamentare am facut pentru PD-L. Eu nu ma consider legat de cineva politic, nu ma intereseaza lucrul asta, eu sunt artist, pur si simplu", a adaugat el.
Ziare.com

2 comments:

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Ma mir ca faceti aceasta afirmatie, mai ales cand PRM s-a exprimat clar si in repetate randuri in legatura cu aceasta problema!

Victor Roncea said...

Nu contest si este binecunoscut. Dar vocea candidatilor PRM pe aceasta tema nu s-a auzit deloc anul acesta. Nu stiu din ce motiv...
Cu stima,
V.R.