Pages

Thursday, August 13, 2009

FANUS NEAGU: Au pus mana pe ICR niste oameni care urasc Romania. Iliescu, Constantinescu si Basescu i-au infiat. Patapievici-tatal, general KGB. VIDEO

Fanus Neagu: "...Tatal meu a luptat pana la Stalingrad si pana la Praga. Tatal lui Patapievici era general de Securitate (KGB). E, (si-acum) cine conduce? Tata a fost pe front cu cinci copii acasa si s-a intors cu prada de razboi o duzina de chibrite si doua sticle de benzina. Macar de mi le-ar fi lasat mostenire sa le pun la sediul lor!"

Vezi si Pentru Demiterea lui Patapievici Petition

PATAPIEVICI, falsificatorul trecutului. 13 FILE DINTR-UN DOSAR DE COLABORATOR AL REGIMULUI BOLSEVIC

CAZUL PATAPIEVICI: Razboiul agentilor secreti. Traditia Tradarii

1 comment:

Anonymous said...

Eh, eterna polemica in cadrul stangii. Bai eu am fost mai flamand ca tine.

Ca sa zic asa asta e nivelul intelectual al stangii. Foamea.

Motivul ca tismaneanu nu este roman, nu are ce sa caute sau sa conduca ceva in Romania va ingheata limba aceea altminteri mestesugita d-le acad.

Pai faptele parintilor sunt garantie ca si copilul le va calca pe urme. Un copil dintr-o familie nobila va avea o mare sansa sa devina la randul lui nobil. Si spun nobil in sensul nobiletii faptelor.

Un copil dintr-o familie de criminali are la randul lui tendinte criminale. De aceea toti din familiile bune (in sensul ca au facut ceva pentru Romania) au fost in mare parte distrusi de "parintii" lui nea izmana cu ajutorul stangistilor "flamanzi" parinti ai d-lui academician.
Procesul se cheama dysgenie. Clanul izmana practicandu-l in intreaga lume impotriva populatiilor ocupate.

Acum, d-l academician e revoltat ca a ramas singur pe o pozitie pe care nea izmana tocmai ce a abandonat-o pentru o alta mai banoasa.

Ceea ce ma duce la concluzia ca stangismul este o boala psihica de care nu scapa nici chiar oamenii extrem de inteligenti si de talenti, in cazul de fata chiar d-l academician.

De asta are succes nea izmana si clanul lui. Gaseste cativa fraieri, le impuie capul si obtine ce vrea. Cand a "intarcat balaia" e primul care merge mai departe cautand alti fraieri si alte balane. Primii fraieri ramanand "fermi" si ridicoli pe pozitiile anterioare. Fraierul este loial iar nea izmana traieste bine. Fraierul loial al unei idei cretine, acad. Fanus Neagu in loc sa caute nobletea parinteasca, lupta pentru patrie si nasterea de copii isi cauta nobletea in hartoloagele marxiste despre lumpen. Bade academician, clanul izmana a parasit marxismul tocmai din cauza voastra. Sunteti prea nobili, prea romani, prea europeni, prea albi. Sunteti inutili. Un somalez mort de foame e mult mai bun decat matale pe post de academician. Matale ai radacini. Aluia ii e foamea, iar foamea tampeste d-l academician.

Stangimul cea mai grava boala psihica a secolului xx. Sa speram ca sec xxi va aduce leacul.