Pages

Thursday, August 13, 2009

UN ULTIM Apel pentru Salvarea Presedintelui Traian Basescu

Un Apel de anul trecut, valabil, din pacate, si azi...
ALERTA: Stafiile simtite de Basescu bantuie la Cotroceni si ICR
(Foto: Basescu, comandatul, ajuns intre doua ramasite-fantome comuniste: Ticu si Patapievici)
Intr-o discutie despre "ramasitele umane ale comunismului" efectuata luni, 26 mai 2008, la Institutul Cultural Roman, presedintele Romaniei a afirmat, catre Ticu Dumitrescu, care-si lansa o biografie romantata aparuta la Polirom si isi serba si ziua de nastere: "Mai avem pe băiatul lui Mizil, pe nepotul nu ştiu cui, pe fiul nu ştiu cui pe toate televiziunile. Marea lor problemă este că nu mai au un sistem cu instituţii care să-i susţină", a detaliat Băsescu intr-o conversaţie cu sărbătoritul şi cu Horia Roman Patapievici, şeful ICR.
Ulterior, la Realitatea TV, pe 3 iunie, probabil afectat inca de aceste prezente, Basescu a intarit: "Ştiţi cine sunt cei mai răi de regulă? Copiii stafiilor, iar Oprescu locuieşte în casă cu o stafie a trecutului", a spus Traian Băsescu. Întrucât moderatorul i-a amintit că numai în comunism se judecau oamenii în funcţie de clasa lor socială şi de părinţi, Băsescu a spus: "Să nu fie vinovaţi, dar să nu fie ipocriţi".
Ingrijorati de posibilele repercusiuni negative asupra conducerii tarii, determinate de prezenta acestor fantome pe culoarele Puterii, am purces la un demers umanitar-national. Drept urmare solicit o Alerta Generala in Stat! Stafiile au invadat Cotrocenii si institutiile statului fara ca presedintele sa stie.
Saracul presedinte pare a fi obligat sa se faca frate cu dracu' pana trece puntea. Dracu' ca dracu' dar intrebarea este: unde duce puntea? Daca la lansarea de la ICR ciocnea cu Ticu un pahar cu sampanie apreciind "lupta" sarbatoritului, alaturi de Adrian Nastase care a venit sa-l pupe cu acelasi respect pe tov maistru sef de santier Dumitrescu, nu aceleasi erau simtamintele lui Traian Basescu la momentul loviturii date conducerii CNSAS preferate de Presedintie, moment care a marcat prima huiduire a presedintelui din cariera sa, regizat si perfectat bine-mersi de... aceeasi "societate civila" care il sufoca azi. Atunci, enervat, Basescu i-a administrat lui Ticu ceea ce merita:
"M-am intrebat si cum pozam ca sfinti ai luptei anticomuniste, dar am construit, cu Ordinul Muncii Clasa a III-a, socialismul. Eu n-am dobandit o asemenea medalie, desi am comandat nava-amiral a republicii. Ma rog, chestiune de performanta...", a spus Basescu.
Imediat, sifonat, vocalul Ticu l-a admonestat pe presedinte invocand o minciuna. El a dat publicitatii un comunicat in care il compara pe seful statului cu liderul PRM, C.V.Tudor: "Nu doresc sa raspund nici uneia dintre calomniile si acuzatiile care mi se aduc. Ar fi sub demnitatea mea, mai ales ca o mare parte dintre ele au facut obiectul unui proces penal castigat de mine in anul 2000". Stop: Aceasta, dragii mei, este o minciuna ordinara. In fapt, de frica sentintei, Ticu a renuntat la procesul in care Federatia Romana a Fostilor Detinuti Politici si Luptatori Anticomunisti il acuza de impostura si colaborare cu Securitatea. Cocosul Ticu, antrenat la lupte de galine in curti dosnice de catre insusi "Sarpele cu ochelari", Dom' Profesor Virgil Magureanu, continua cu stuchitul: "Singura diferenta este ca, atunci, cel care orchestra aceste atacuri se numea C.V. Tudor. Acum, a venit langa el cel care detine functia de presedinte al Romaniei. Ii uneste aceeasi teama de Constantin Ticu Dumitrescu si de ceea ce doreste acesta sa deconspire". Cine uita, nu merita! - Nicolae Iorga.
Insa Alerta n-are de ce sa fie data pentru un biet impostor. Chestiunea e de fond. Presedintele subliniaza foarte bine: "Marea lor problemă este că nu mai au un sistem cu instituţii care să-i susţină". Dar ce te faci cand problema este "rezolvata"? La dreapta lui, Basescu il avea pe Ticu iar la stanga pe... Patapievici.
H.R. e nu numai o "ramasita umana" a sistemului comunist, ca fiul lui Mizil (care insa nu are pretentii in stat). El este mai mult decat atat: este o ramasita umana a sistemului bolsevic NKVD, precursorul KGB. Tatal sau, Dionisie Patapievici, a strabatut Romania cu tancurile Armatei Rosii - ca translator -, cu care a ajuns pana in Viena, unde a fost insarcinat sa puna bazele primelor celule ale Partidului Comunist din Austria, ceea ce a si facut. Chemat la ordine de catre tovarasa Ana Pauker, Dionisie a ajuns reprezentant al RSR in CAER. Surse demne de incredere din Ministerul Finantelor, unde-si facea veacul dupa ce Securitatea a cam pus la punct agentii KGB din Romania, ne-au informat ca Patapievici Sr il avea coleg de birou pe... Liiceanu Sr. Ati observat, poate, ca distinsul filososo-disident cu voie de la Securitate vorbaste mai multe despre cremele lui decat despre de tatal sau. Acum aveti si motivul.
La reuniunea neo-kominernistilor de la ICR, saracul Basescu a laudat si Raportul Tismanenu afirmand chiar - la cererea profitorilor probabil -, ca "si-l asuma". Personal, ma indoiesc ca presedintele a avut timp sa citeasca maculatura de 900 de pagini de istorie falsificata, publicata cu larghete de Liiceanu la fosta editura a PCR, actula Humanitas. Poate daca ar fi facut-o ar fi inteles ca mizeriile anti-romanesti nu pot fi scrise decat de cei de care se teme: fantomele trecutului KGB-ist, ale prezentului ICR-ist.
Caci o alta stafie care il bantuie pe presedinte, sau, ma rog, o "ramasita umana" a sistemului bolsevic sovietic si a structurilor NKVD-KGB din Romania, intrata pe sub usa in Palatul Cotroceni, este nimeni altul decat seful Comisiei pentru "condamnarea comunismului". Tatal sau, Leonte Tismenitky, a fost un brav terorist NKVD din Brigazile Rosii trimise de Internationala comunista la "lupta cea mare" pentru "eliberarea Spaniei". Si lui, Securitatea i-a pus in vedere sa aleaga: URSS sau Romania. Aschia, mai maestra decat trunchiul! Propagandist comunist de mare viitor, Volodea, dupa ce a scos o carte de socialism stiintific sub indrumarea (ce coincidenta! :) a lui Virgil Magureanu, a sters-o ruseste, via America de Sud, pe filiera Kominternului, conform planului de creare a retelei "disidentii externi", realizat incepand cu anii '80, in perspectiva lui '89.
Basescu are de ce sa se resimta: Volodea a adus cu sine in "Comisia Tismaneanu" alte si alte stafii, ramasite mai mult sau mai putin supurente ale comunist-bolsevismului: Sorin Iliesiu, realizator de filme de propaganda PCR la Studioul Sahia si fiu al operatorului lui Nicolae Ceausescu, Nicolae Corneanu, cel mai prolific turnator al Securitatii din BOR (desi era cunoscut acest lucru; Deh: cine se-aseamana se-aduna!), Mihnea Berindei, un agent trotkist si turnator al Securitatii, Ana Blandiana, remarcata in vreme pentru felatiile pe care i le administra membrului CPEx al CC al PCR Gogu Radulescu si altii de acelasi gen. Nu in ultimul rand, sa nu uitam stafiile mai grase, gen Andrei Plesu, bursier in RFG si rezident langa Consiliul de Stat al RSR, in strada Paris, ai carui parinti erau tot... nomenklaturisti si produsul sau "spiritual", mai slabut, Mihai Razvan Ungureanu, fost membru supleant al CC al UTC.
Cu totii sunt sutinuti de noua centrala a Kominternului din Romania: GDS-22, unde au activat si activeaza alte "ramasite", chiar daca "fondatorul" Silviu Brucan a ajuns unde trebuie, in cazanele din iad: Alin Teodorescu (tutar Ion Iliescu, fost sef al Soros, informator diverse servicii), Mariana Cialik (ramasita comunista-tatal, gagauz, instalat de sovietici ca prim prefect comunist al Craiovei; fratele, Sergiu Celac, suspectat ca agent KGB), Andrei Cornea (ramasita Paul Cornea, stalinist din UB), Rodica Culcer (diverse servicii), Smaranda Enache (informatoare Secu si PCR), Radu Filipescu (ramasita-nepot al lui Petru Groza, daca ati auzit cumva de aceasta stafie), Andrei Oisteanu (ramasita-nepot al lui Leonte Rautu, Sef Dir Propaganda-Cultura CC al PMdR si CC al PCR si rector al pepinierei PCR Stefan Gheorghiu), Anca Oroveanu (ramasita de lux - chiar fiica ideologului sef al regimului comunist, Leonte Rautu, acum "giratoare" la GDS si Colegiul "Novaia Europa"), Tanase-Dinescovici, ehe...
Si lista e lunga, fratilor...
De aceea, fac acest strigat catre beduinii si pustnicii care mai rezista in desertul numit Romania:
Salvati-l pe Basescu pana nu e prea tarziu!
PS de azi: Probabil, din motive de criza, SRIMURD-ul national intarzie in trafic...

No comments: