Pages

Sunday, August 9, 2009

CAPUSELE ORTODOXIEI. Ultimul text despre suboameni care mint cum respira: Claudiu Tirziu si Razvan Codrescu cu ROST-ul lor, al catarilor GDS - ICR


"Cine, in clipa inexorabilei evaluari mai stie care a fost imparatul si care osteanul, care domnii si judecatorii si care supusii, care filosoful si care bacanul? Incertitudinea, relativitatea si coincidenta contrariilor atunci se vor desfasura mai in deruta si mai infricosator ca oricand..." urmare a celor "care-si petrec gaunoasa lor existenta intru superficialitate, estetica, literatura si alte forme diverse de amagire."

Catarii de la Paltinis - Parintele Nicolae Steinhardt
Revista Familia, Decembrie 1983

Distinsa doamna Isabela Vasiliu-Scraba, istoric al filosofiei, dupa ca a scris si publicat analiza "Hidra cripto-comunistă contra Vetrei Monahale de la Râpa Robilor", postata de mine sub titlul general TORTIONARII KOMINTERNISTI si urmasii lor intarziati vs Manastirea de la AIUD. Tismaneanu si executantii lui: Tarziu, Codrescu, Corlatan, etc..., a primit zilele trecute un mesaj mizerabil de la un individ care se pretinde ortodox: Claudiu Richard Tarziu.
Nu i-as fi dat, niciodata, vreo importanta, acestui infatuat venal si filfizon provincial, daca suspiciunile si indiciile mele asupra apartenentei sale la o retea anti-ortodoxa si anti-romaneasca nu ar fi primit, iata, o ultima confirmare.
Redau doar doua pasaje din mesajul vitriloc al "crestinului" Tarziu, relevante, pe care le comentez pe scurt pentru a inchide definitiv discutia despre aceasta subspecie umana, a "orthomorfilor".

A. Claudiu Tirziu denuntandu-l pe Roncea doamnei Scraba:
"Ultima diversiune, cea cu apelul (pe care multi din cei trecuti acolo nici nu l-au semnat - de pilda dl Andronescu, pe care cred ca il cunoasteti si il puteti intreba) catre IPS Bartolomeu Anania este chiar o diversiune de maestru. Dar probabil ca nu va intereseaza."
Minciuna cu semnatura inexistenta a dlui Andronescu este sustinuta "oficial" si de Razvan Codrescu alias Vasile Adolf Crivat Marian (numele real) pe blogul sau insalubru.

1. "Diversiunea de maestru" - APEL: FOSTI DETINUTI POLITIC cu peste 350 de ani de temnita comunista ii cer IPS Bartolomeu sa respecte "ultima lor dorinta": Manastire la AIUD - apartine doamnei Aspazia Otel Petrescu si a fost binecuvantata de marii duhovnici ai Ortodoxiei romane si fosti detinuti politic in temnita de la Aiud, Parintii Arsenie Papacioc si Justin Parvu.

2. Dl Demostene Andronescu a semnat printre primii Apelul doamnei Aspazia (dovada in foto pentru necredinciosi).

3. IPS Bartolomeu Anania a fost fericit cand a primit scrisoarea despre Aiud a fratilor lui din inchisori.

II. Claudiu Tirziu aratandu-si adevarata fata:
"Prin acest recent text al dvs imi dati dreptate si ca nu am publicat anumite articole in care atacati vehement personalitati ale vietii publice, texte care mi s-au parut cam "supte din pix". Am mirosit si acolo ca nu va documentati si ca platiti polite. Oare atacul de pe blogul Roncea este o polita pe care mi-o platiti mie tocmai pentru refuzul tacit al acelor articole?"

1. Iata doua dintre articolele cenzurate de fosta revista de adormit ortodocsii ROST si republicate aici:
UN FALS filozof al religiilor (PLESU) despre Eliade - Studiu refuzat de Revista ROST pe motiv ca e "supt din pix", apud C. Tarziu
CACIALMAUA Institutului-fantoma de "Istorie a Religiilor" PLESU-OISTEANU. Precizari in tara lui Eliade si Culianu - Un studiu cenzurat de Revista ROST

2. Ce demonstreaza aceasta, pentru cei care nu s-au dezmeticit inca din amorteala si se cred niscavai razboinici de guma, incapabili insa sa-si analizeze propriile caderi (iar de-s doar prosti nu-i bai, ca mare e Gradina Domnului!):

Aparatorii oficiali ai "orthomimului" Dan Puric, Claudiu Tarziu si Razvan Codrescu, sunt si agentii lui Andrei Plesu, Andrei Oisteanu (Oigenstein - nepotul lui Leonte Rautu, incadrat de NKVD/KGB), Teodor Baconsky (fiul poetului proletcultist Anatol E. Baconsky) si Vladimir Tismaneanu (fiul lui Leonte Tismenitki, agent NKVD/KGB), membri ai GDS, ICR, SAR, ETC, cu totii ne-romani si anti-romani in acelasi timp, definiti, pe scurt, de catre Parintele Nicolae de la Rohia, si el ne-roman dar ortodox si pro-roman, drept membri ai sectei catarilor. Cat adevar!

3. Quod Erat Demonstrandum!

No comments: