Pages

Wednesday, August 12, 2009

CUM AM CASTIGAT 3 MILIARDE DE LEI: Mihnea Berindei, fondatorul GDS si membru de vaza al Comisiei Tismaneanu ramane RECUNOSCUTUL AGENT AL SECURITATII

In atentia Presedintiei Romaniei, a Clubului Roman de Presa, a Uniunii Sindicale MediaSind - membra a Federatiei Europene a Jurnalistilor si a Federatiei Internationale a Jurnalistilor - si a Asociatiei MT - "Active Watch" - Catavencu Production (sa nu ramana pasiv/a/e): un ziarist (io) a castigat un nou proces cu mafia societatii civile.
De notat: mi se solicitau cele mai mari "daune morale" din istoria presei romane - 3.300.000.000 lei adevarati (adica vechi). Rezultat: Instanta a dat dreptate cuvantului liber si adevarului: Mihnea Berindei, fondatorul GDS alaturi de Silviu Brucan, membru de vaza al Comisiei Tismaneanu si bagator de seama in afacerile murdare ale neo-kominternului de la Chisinau (se pare ca ii e de folos rusa invatata in particular de la Tatiana Pauker, aceeasi care-l striga pe Tismaneanu, pe strazile cartierului bugheziei rosii, "micul onanist - micul onanist!"), ramane "recunoscutul agent al Securitatii" (si nu numai:-) si este obligat sa ne plateasca el 30.000.000 (3000 Ron), pentru cheltuieli de judecata (sa zica mersi ca nu il dau si eu in judecata pentru timpul pierdut... sau poate...).
Ziarul ZIUA, Asociatia Civic Media si subsemnatul, Victor Roncea, gratie Justitiei Romane si a celor mai tari avocati pe profil din tara asta, de la Casele George Papu si Tuca, Zbarcea & Asociatii, au reusit sa-l puna la pamant pe agentul de influenta al GDS, "lider" al "dreptei neo-conservatoare" si al grupului de interese mafiot al societatii in civil, in timpul liber avocat, fostul ministru al Justitiei Valeriu Stoica, cu toate sforile si sortuletele lui de mason. Slava Domnului!
Multumesc Victor Frunza, dincolo de nouri!

Mai jos dovada - Decizia Instantei (cititi si amuzati-va), Decizia CNSAS care cuprinde numele conspirative ale lui Berindei "Mircea" si "Sandu" folosite "inclusiv dupa plecarea sa definitiva in Franta" - si articolul incriminat, extrem de actual si azi: Cand Minciuna sta cu presedintele la masa.

Cand Minciuna sta cu presedintele la masa
de Victor RONCEA

"In societatea noastra socialista, o conditie primordiala a victoriei noului o reprezinta infaptuirea consecventa a politicii Partidului Comunist Roman." - Vladimir Tismaneanu, 1981

Destinele intrepatrunse ale lui Vladimir-Volodea Tismaneanu si Horia-Roman Patapievici sunt legate chiar si prin indicativul unitatii DSS care ii avea in grija. Tismaneanu a parasit Romania socialista cu acordul si sprijinul oficial al Directiei a II-a a Securitatii. Patapievici a ramas. Dar ambele familii de "ex-patzi" sovietici se aflau in atentia aceleiasi unitati speciale: UM 0110, responsabila cu monitorizarea si contracararea activitatilor agentilor URSS din Romania. Sigur, nu ei erau agenti sovietici, ci doar parintii lor.
Regretatul opozant anticomunist, jurnalistul si scriitorul Victor Frunza
, afirma in ultima editie a monumentalei sale lucrari "Istoria comunismului in Romania" ca propagandistul Vladimir Tismaneanu este urmasul direct al kominternistului Silviu Brucan, fiind insarcinat cu existenta in a doua sa ilegalitate a Partidului Comunist si a structurilor Internationalei a IV-a din Romania. Numele celulei de baza a PCR este astazi GDS - Grupul pentru Dialog Social, scrie Frunza, amintind ca acesta a fost infiintat de Brucan; prin intermediul recunoscutului agent al Securitatii Mihnea Berindei, membru de vaza al "Comisiei Tismaneanu".
Victor Frunza explica: "In interesul puterii sale, PCR putea si poate sa imbrace orice haina, sa-si ia drept travesti orice chip, chiar si acela al adversarilor sai". Ceea ce se si intampla astazi: Tismaneanu face pe anticomunistul, Patapievici pe preacucernicul. Ambii se pretind drept detinatori ai unui alt "adevar unic", veritabili "gardieni ai democratiei", pretinsi "intelectuali", de loja, furtunari de cuvinte aruncate peste un imens pustiu de idei, ocupanti si manipulanti cu brevet ai opiniei publice.
Arma lor preferata este minciuna
. Saptamana trecuta, Tismaneanu s-a apucat sa scrie, negru pe alb, ca nu a facut parte din nici o redactie comunista, ca altii - exemplificand cu Sorin Rosca Stanescu, Ion Cristoiu sau Cornel Nistorescu - si ca a scris doar "cateva texte de conjunctura". "Profesorul" cu catedra platita in Maryland, din banii nostrii - prin intermediul retelei de profitori din Institutul Cultural Roman patronat de H.R. Patapievici -, are grave probleme de memorie. Neo-trotkistul uita ca suntem in 2007 si nu a apucat inca sa rescrie istoria din functia de Ministru al Gandirii si Implementarii cu Forta a Raportului Tismaneanu. Inca mai avem biblioteci, ne-"prelucrate", in care inca se mai gasesc colectiile organelor de Partid in care-si facea slujul: "Tanarul leninist", "Viata studenteasca", "Amfiteatru", "Scanteia tineretului", "Convingeri comuniste" sau pana si lucrarea publicata sub bagheta lui Virgil Magureanu, in care il pupa in fund pe Ceausescu, la fel cum o face astazi cu Basescu sau cum a facut-o ieri cu Iliescu.
Autorul celui mai ticalos afront la adresa Bisericii Ortodoxe Romane si a Patriarhului Teoctist, in fond, a istoriei reale a Romaniei - mincinosul "Raport final" Tismaneanu - se doreste si inchipuie drept prim lustrationist si moralizator sef, acum pe santierul "anticomunist" al tarii. Si aceasta de la stanga presedintelui care i-a oferit Patriarhului cea mai inalta distinctie nationala oferita vreunui roman al lumii.
Daca insa Traian Basescu vrea ca gestul acesta chiar sa aiba o semnificatie pentru Romania si Patriarhului ei, pana dincolo de moarte, trebuie sa-i gaseasca Raportului si autorului lui locul cel mai potrivit, indicat fara gres de autentici militanti anticomunisti ca Ionel Cana si regretatul Victor Frunza: la cosul de gunoi al Cotrocenilor, al Romaniei. Altfel, Minciuna va sta mereu cu presedintele la masa.

ZIUA/ Analize si Comentarii

Citeste mai mult
"Tinerete revolutionara - Tismaneanu, intaiul comunist al tarii"
Tinerete revolutionara - Tismaneanu, intaiul comunist al tarii ...

Tismaneanu: "Partidul actioneaza continuu..."
http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=24&Itemid=49










No comments: