Pages

Wednesday, August 12, 2009

PROTEST CIVIC in fata Ambasadei Rusiei de la Bucuresti, azi, intre orele 12.00-14.00. REMEMBER Georgia, ATENTIE pe Marea Neagra

Coalitia Impotriva Statului Politienesc invita jurnalistii si putinii romani carora le pasa ce se intampla pe aceasta lume la un Remember fata de agresiunea ruseasca din Georgia.
Joi, 13 august 2009, cu incepere de la ora 12.00, in fata ambasadei Federatiei Ruse din Bucuresti, va avea loc o pichetarea simbolica, ca mic gest de solidaritate, pentru sustinerea poporului georgian, la implinirea unui an de la incursiunea militara a Rusiei impotriva Georgiei, soldata cu ocuparea unei parti insemnate a teritoriului georgian si cu numeroase victime in randurile populatiei civile.
Reprezentanti ai asociatiilor semnatare vor demonstra in fata Ambasadei Rusiei din Bucuresti, soseaua Kiseleff Nr 6, intre orele 12-14.00, in scopul transmiterii unui semnal de condamnare a politicii militariste agresive si totalitariste din zona si a jocurilor para-diplomatice dintre Washington si Moscova in spatiul Marii Negre.

Coalitia Impotriva Statului Politienesc
Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor (APADAR)
Grupul de Initiativa Miscarea Pro-Cetatenie Romana (MPR)
Asociatia Civic Media
Grupul Independent pentru Democratie

No comments: