Pages

Friday, June 26, 2009

O PROBLEMA: Unde au disparut copiii romani care au urcat cu Michael Jackson in avion?

Priviti inceputul din prima filmare: Michael Jackson coboara singur din avion. Priviti ultimul minut din a doua filmare: dupa ce a fost la caminul de copii Nr 1, la plecarea din Romania, 7-8 copii urca dupa el in avion. Stie cineva ce s-a intamplat cu ei?

4 comments:

Anonymous said...

Domnule Victor Roncea, eu va apreciam foarte mult ca jurnalist si aveam incredere in ceea ce scrieti dumneavoastra, mereu v-am considerat un om serios si cu dreapta judecata, dar sincera sa fiu, de data aceasta m-ati dezamagit foarte mult aliniindu-va celor care il suspecteaza pe Michael Jacson fara sa aiba nici o dovada. De ce nu va interesati mai intai ce s-a intamplat cu acei copii si abia apoi sa scrieti. Daca vreti sa stiti acei copii sunt sigura ca au trait cea mai minunata experienta a vietii lor, a fost ca un paradis pentru ei, caci Michael in mod sigur nu le-a facut nici un rau, nimic care putea sa-i afecteze si in mod sigur nimic din ce sugerati dumneavoastra mai sus. Sa va fie rusine ca va aliniati defaimatorilor lui, acelor oameni mizerabili care niciodata nu l-au inteles si nici nu au incercat macar sa il vada asa cum era cu adevarat, o persoana plina de iubire si de bunatate, cu un suflet inocent ca de copil. M-ai bine ati incerca cu adevarat sa aflati adevarul.

Alex sau cum vreți voi said...

chiar daca sa zicem ca nu le-a facut nimic rau, ganditi-va in ce mediu au trait. Intr-un mediu in care Michael venea cu prietenii si se "jucau". Iar viata care o duceau acolo, in ciuda satisfactiilor financiare, nu era una chiar normala si crestineasca. Nu doamna Anonymus? Conceptiile lor despre viata cred ca s-au schimbat foarte mult (ma refer la copiii romani plecati cu el), insa din pacate inclin sa cred ca nu spre bine. Poate le oferea dragoste, dar ce dragoste e mai mare decat acea de la Dumnezeu si de la mama?

Anonymous said...

Sunt absolut gretoase mataniile batute de presa ticaloasa si turmele dresate pavlovian in fata acestui androgin.

Ce oameni sanatosi se pot isteriza in fata celui mai vestit travestit si pederast de culoare albit chimic in laborator?

In orice societate civilizata pedofilul ar fi fost tinut in izolare deplina sau spanzurat de cel mai inalt copac de pe continent. Inclusiv alter ego-ul sau ocult pe nume Captain Eo (pertea oculta a androginului).

Ce tot atata scandal pentru prima schimbare de rasa de pe scena desertaciunii?

Jackson este imaginea in oglinda a unei societati bolnave de lasitate si depresie.

Jackson a fost un om bolnav fizic, psihic si spiritual.

Victore banui ca esti primul care ridica aceasta problema in toata presa presa "romaneasca" (presupus). De soarta acelor copii ar trebui sa dea socoteala batrana carpa kgbeasta. Un bun punct de plecare catre puscaria binemeritata.

Anonymous said...

"M-ai bine ati incerca cu adevarat sa aflati adevarul."
Mai bine ati invata sa scrieti corect.