Pages

Monday, December 28, 2009

FRUSTRATA LUI SOROS, ALINA MUNGIU, si pudelul lui Vintu, Dan Tabalaga, sar la gatul Elenei Udrea dupa ce si-au devarsat veninul asupra Elenei Basescu. Ministrul cere Drept la Replica "profesionistilor" care nu i-au solicitat opinia

Innebunita de furie ca nu a reusit sa se infliltreze pe listele PD-L la europarlamentare, ca sa actioneze impotriva Romaniei chiar de la Bruxelles si Strasbourg, formand grupul celor "trei gratii" din lumea hipopotamilor, Renate Weber - Monica Macovei - Alina Mungiu, frustratul personaj cu origini sovietice, care poarta si prenumele Tatiana si numele sotului sau de forma, Pipiddi (altfel stiut in mediile academice iesene drept homosexual notoriu), o ataca din nou pe Elena Udrea, dupa ce si-a consumat o parte din munitia otravita pe Elena Basescu, fiica presedintelui. Impostoarea care a confiscat numele Societatii Academice Romane pentru un ONG care intra in liftul de rufe murdare al lui Soros, si-a pus in miscare tentaculele si a reusit sa-si lase darele de limax pana prin presa sectantilor "euro-atlantici", care, super-profesionista, nu s-a obosit sa solicite si pozitia celei atacate.
Sexoasa polit-oloaga a lui Soros este secondata de pudelul deont-olog al lui Vintu, Dan Tapalaga, fostul majordom al Monicai Macovei si, mai nou, interlocutor-spalator al mogulului de Delta, si el un azvarlitor cu saliva la adresa Elenei Basescu, in perioada alegerilor europarlamentare. Cei doi recidivisti in civil au gasit un nou prilej de exhibitionism european prin atacarea triviala a Elenei Udrea.

Este vorba despre: articolul din EUobserver (Controversial minister to oversee EU funds in Romania), articolul agenţiei UPI  (Controversial Romania pick alarms EU - care preia din EUobserver) şi articolul din Sunday Times  ( Yes, minister, you have a big portfolio - o ciorba amestecata din cele doua articole, reincalzita dupa cinci zile de la fabricarea "stirii").
Blogul Prioritate de dreapta observa ca, până la momentul postării, "minunata" mass-media românească mogulizata nu a catadicsit să redea integral dreptul la replica al ministrului, publicând doar fragmente şi interpretari proprii ale mesajului original.

Câteva observaţii: articolul din EUobserver a fost scris de Valentina Pop, aceeaşi jurnalista care a mai scris la fostul Cotidianul si la Romania libera - ziare aflate sub influenta grupurilor din siajul lui Soros, la cel din urma prestand si Alina Tatiana Mungiu Pippidi; agenţia UPI face parte din holdingul News World Communications, proprietate a lui Sun Myung Moon, coreean, "pastorul-şef" al sectei "Bisericii Unificării"; iar Sunday Times este proprietatea controversatului magnat media Rupert Murdock, conectat la grupurile mafiote patronate de Soros si Mark Rich. Autorul articolului din Times, un anume Bojan Pancevski, este de fapt corespondent de Bruxelles, locatie unde a interactionat amiabil cu Valentina Pop. Saracuta Valentina - care avea toate sansele sa ajunga un ziarist onest, daca nu se lasa corupta de grupul de interes al GDS - se afla intr-unul din nenumaratele apeluri ale "intelectualilor", printre listacii de profesie, chiar alaturi de sotul de forma al Alinutei, Andrei Pippidi. Pacat de ea...

În continuare redau integral articolul cu cererea de drept la replică al ministrului Elena Udrea apărut la Atom News:
Noul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a solicitat, astăzi, dreptul la replică, ca urmare a apariţiei  unor articole apărute în presa internaţională, care au făcut referire la numirea sa la conducerea unui minister ce gestionează fonduri europene destinate dezvoltării regionale a ţării noastre, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
 

Cerere de drept la replică : 

“Cele trei articole la care fac referire sunt: “Controversial minister to oversee EU funds in Romania”, publicat in 22.12.2009 in EUobserver; “Controversial Romania pick alarms EU”, publicat in 23.12.2009 de agentia UPI; “Yes, minister, you have a big portfolio” publicat in 27.12.2009 de The Sunday Times.
Articolele au cel puţin un punct comun, şi anume declaraţii ale Alinei Mungiu-Pippidi, prin care aceasta apreciază drept scandaloasă desemnarea mea ca ministru al dezvoltării regionale şi turismului. Tot doamna Mungiu-Pippidi face afirmaţii calomnioase legate de afacerile soţului meu şi, în acest context, de relaţia mea cu preşedintele României.
Este regretabil ca domnia sa, din poziţia pe care o deţine, să transforme o vendetă personală în subiect al unor ştiri ce afectează nu doar imaginea mea, ci şi a României la nivel internaţional. Pe această cale, îi cer doamnei Mungiu-Pippidi să nu abdice de la standardele academice care au consacrat-o, să lase la o parte resentimentele pe care le are faţă de mine şi, atunci când face aprecieri la adresa activităţii mele publice, să se raporteze la fapte reale, nu la zvonuri fără niciun suport.
Precizez că soţul meu nu a avut niciun fel de avantaje pe seama funcţiilor publice pe care le-am deţinut şi că nu a avut niciodată acces privilegiat la fonduri publice, în ciuda afirmaţiilor din articolele amintite.
Referitor la acuzaţiile formulate la adresa mea de comisia alcătuită din parlamentari ai opoziţiei, este deja de notorietate că procurorii au infirmat respectivele acuzaţii, dispunând neînceperea urmăririi mele penale. Subliniez şi că niciodată nu am fost acuzată de fapte de corupţie, aşa cum eronat se afirmă în articolele menţionate mai sus. Nici chiar comisia Orban nu a făcut astfel de acuzaţii.
În ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene, cu bună credinţă şi cu profesionalism am făcut deja acest exerciţiu în calitate de ministru al turismului. Am reuşit o rată bună de contractare şi de absorbţie în domeniul major de intervenţie 5.3 din Programul Operaţional Regional ”Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Ministerul Turismului fiind organism intermediar de implementare a programelor pe acest domeniu.
De asemenea, menţionez că nu am pozat niciodată în lenjerie intimă (in Times se afirma ca "a pozat in bikini" - nota mea) şi am fost surprinsă să constat că presa română a preluat astfel de informaţii, deşi se ştie foarte clar că este vorba de o minciună.
Având în vedere cele de mai sus, solicit tuturor redacţiilor româneşti care au preluat informaţii eronate din presa internaţională să le corecteze şi să publice punctul meu de vedere.
Nu visez un tratament preferenţial din partea presei române, doresc doar echidistanţă şi obiectivitate în relatarea aspectelor legate de acţiunile mele care vizează interesul public. Cer, aşadar, presei române, să fie la fel de exigentă cu ea însăşi pe cât este de exigentă cu ministrul dezvoltării regionale şi turismului.
Vă informez pe această cale că m-am adresat cu un drept la replică  redacţiilor EUobserver, UPI şi The Sunday Times”, semnează Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Preluat de la Riddick - Prioritate de dreapta

Iata ce scriam in urma unor atacuri similare realizate de echipa de ologi la adresa Elenei Basescu: 

OPINIE RONCEA: EBa a castigat al doilea Referendum anti-Basescu

Miza operatiunii “Distrugeti-o pe Elena Basescu”, executata de pe toate fronturile posibile si imposibile, a fost in fapt, este evident, sabotarea candidaturii tatalui, Traian Basescu, la alegerile prezidentiale din toamna. Iar victoria fiicei a fost si raspunsul la dilema “candideaza sau nu presedintele”: brandul Basescu e tare.
In ce ma priveste, este si rezultatul analizei mele pre-electorale: EBa fata cu euro-porcinele. Nu acelasi lucru se poate spune despre sefa “Societatii Academice din Romania”, celebra Tatiana Alina Mungiu Pippidi, un fel de impingator-incarcator-descarcator al Grupului pentru Dialog Social: “Eu sunt convinsa ca electoratul din Romania e inteligent si ca nu o va vota pe dra Basescu, pentru ca prezenta ei in Parlamentul European ar distruge si bruma de credibilitate pe care o mai are trupa PDL si Romania in general. Dar nu e sigur ca partidul, temator de tata-sau, va fi la fel de destept ca poporul si nu ii va concesiona cate zece voturi pe circumscriptie, conform indicatiilor deja distribuite, autoadministrandu-si lovitura finala”.
Iata cu suntem niste prosti - dupa cum ne-a spus si fondatorul GDS, in urma cu 20 de ani, Silviu Brucan - si ne-am autoadministrat “lovitura finala”: am votat “martoaga chioara” - dupa cum o gratula Dan Tapalaga - pentru ca ni s-a parut ceva mai viguroasa, din toate punctele de vedere, decat preferatele lui, Monica Macovei, Renate Weber sau... Alina Mungiu Pippidi.
Spre deosebire de mai 2007, atacul visceral la adresa brandului Basescu a cuprins, de data aceasta, si frontul “intelectualilor”, un semnal de alarma care poate aminti numeroasele avertismentele din trecut. Aceiasi intelectuali duplicitari care l-au sustinut, fara jena, in 2000, pe cripto-comunistul Ion Iliescu, responsabil de crimele din decembrie 1989 si iunie 1990, au atacat-o azi, la baioneta, pe Elena Basescu, cu speranta ca varful insangerat se va infige si in tatal sau, Traian Basescu. In mare parte au reusit. Insa efectul va fi, sunt convins, exact invers decat cel scontat.
Loviturile administrate Elenei Basescu si, implicit, lui Traian Basescu, au fost cu atat mai puternice cu cat au provenit dintr-o directie "de autoritate", un vector public cu "parfum portocaliu". De altfel, in mediul electronic al “revolutiei twitter” a fost elogiata "distantarea" lui Tapalaga si "obiectivitatea" brusca a acestuia in raport cu "marinarul", dupa modelul lui Cartarescu sau a celorlalti membri ai GDS, care au declarat ofuscati ca nu sunt "intelectualii lui Basescu". Nici n-ar avea cum.
Daca Basescu difera in mod pregnant de ceilalti presedinti, ai caror intelectuali - de la Iliescu la Constantinescu si apoi din nou la Iliescu – au fost cu el, este prin faptul ca acesta a repus pe agenda publica, romaneasca si internationala, drepturile dar si indatoririle romanilor asupra Basarabiei si a celorlalte teritorii romanesti rapite de sovietici, inclusiv dreptul lor la cetatenia romana.
Or, pozitia intelectualilor SAR, exprimata prin infatuata Mungiu, purtatoarea de cuvant a GDS, este ca presedintele a facut o tampenie: “Acordarea cetateniei nu rezolva problema, inspirat era dl Basescu daca nu o facea centrul discursului lui, mai bine nu tinea nici un discurs daca tot nu stia ce sa spuna sau ce sa faca, si mai inspirat era daca semna tratatul cu Moldova inainte sa ne ceara europenii sa-l semnam”.
Adica, acelasi lucru pe care il cere si dusmanul Romaniei, Vladimir Voronin ot Moldova, impreuna cu aliatii sai, Ungaria si Rusia & Comp. Ceea ce demonstreaza, din nou, ca o anumita retea functioneaza bine-mersi pe axa Budapesta-Chisinau-Moscova via Bucuresti, indiferent de cine se afla la putere in aceste capitale.
Obisnuiti sa li se satisfaca toate cerintele, santajistii tuturor regimurilor au ramas masca la refuzul lui Basescu de o pune pe lista PD-L si pe Tatiana Alina Mungiu, pe langa “grupul civilMacovei-Ungureanu-Preda, insurubat in Parlamentul European fara prea marea simpatie a pedelistilor. De aici incepe circul. Oricum, prin declansarea atacului la Basescu pe ultima suta de metri au reusit sa-si satisfaca ambele tinte: si-au asigurat trei-patru-cinci locuri caldute in Parlamentul European si aproape l-au "terminat" si pe Basescu, care da semne ca a devenit "necontrolabil", in ciuda plasei aruncate peste el.
Victoria Elenei Basescu la alegerile europene a dovedit cu prisosinta puterea ei si a "brandului" Basescu si, in acelasi timp, a separat apele. Sa speram ca de data aceasta definitiv.
Victor RONCEA

SOROS si GDS introduc metodele active de atac la EBa cu tinta asupra candidaturii lui Traian Basescu. HotNews scoate arma "revolutiei twitter"


Prin portalul detinut ideologic de SOROS si material de VINTU - "independentul" HotNews -, Dan Tapalaga, mascota GDS si copilul de suflet al lui Tismaneanu si Macovei (desi aici vorbim si de un oarecare incest) incearca sa o "termine" pe Elena Basescu si, indirect pe Traian Basescu, la cererea imperativa a Alinei Mungiu, care a declansat public atacul frontal anti-Basescu, in "Romania libera" de acum trei zile. Mungiu pretinde nici mai mult nici mai putin decat eliminarea familiei Basescu din viata publica si politica.
Dincolo de frustrarea personala a analistei de Balti (de unde este originara - n.m.), miza atacului este clara: seful statului a lasat sa se inteleaga ca si in functie de puterea "brandului" Basescu va lua o decizie pentru candidatura sa la Presedintie. Reducandu-i-se sansele Elenei Basescu ii sunt micsorate, automat, si cele ale lui Basescu, in vederea anularii lor totale.


Atacul privind "fraudele" executate de PDL in favoarea Elenei Basescu este elaborat cu mare grija. Exista unele pasaje sau nuante in text care trimit la anumite teme cheie, care revin sau vor reveni. Daca cititi cu atentie, mai ales reactiile - prestabilite - se observa o anume dirijare a nemultumirii fata de partidele romanesti catre UDMR, pe motiv ca ungurii "sunt mai cinstiti".; aceasta a fost ani de-a randul una dintre temele centrale sustinute de gruparea GDS.
Apoi, se mai observa ca marea parte a comentariilor negative sunt alimentate de comentatori cu statutul de "utilizator" . Orice comentariu pozitiv este imediat acoperit de ceata "utilizatorilor".
Acesta este un statut pe care il acorda Hotnews unora dintre aceia care le-au fost fideli si care au contribuit la cresterea traficului. Forumistii de profesie au un rol foarte important deoarece ei anima discutiile si aduc trafic. Cativa dintre ei au notorietate, fiind abonati, unii dintre ei, la nu mai putin de sapte-opt alte forumuri de discutii. De exemplu, o anume codruta n, o ong-ista care a dezvoltat o obsesie pentru claca pe internet de mai bine de zece ani. "Activistii" din aceasta categorie sunt "trainuiti" la FDSC, AMP, CJI si alte astfel de organizatii din arealul Retelei SOROS-GDS.


O atentie suplimentara merita acordata opiniei ca de fapt materialul il are ca tinta reala pe Traian Basescu, urmand directivele lui Alina Mungiu, sustinuta zilele trecute intens la Realitatea Tv de comilitonii ei Traian Ungureanu si Cristi Preda, candidati "civili" pusi pe lista PDL in urma unei "lovituri subterane" tipice Retelei SOROS-GDS.


Doua teme suplimentare se deduc din analiza comentariilor:
1. Materialul ar urma sa fie remis la scara larga organizatiilor si presei europene;
2. Se induce ideea necesitatii unei viitoare anchete asupra sursei banilor de campaniei a Elenei (se ridica chiar si tema unei viitoare actiuni in justitie impotriva Elenei Basescu si a PDL, pentru "frauda"), cu efect direct asupra lui Traian Basescu

Tema banilor a fost bine agitata de un alt vector al Retelei SOROS-GDS (si se mai pot adauga niste initiale), Mircea Dinescu, la emisiunea sa cu Stelian Tanase de la Realitatea Tv.
Temele principale sunt (re)introduse de forumistii "acreditati" ai Hotnews, care dau "semnale" si mesaje din partea autorilor articolului.
Articolul a fost lansat vineri - ramanand trei zile cruciale, de dinainte de vot, pentru "tocarea" subiectului -, fiind deja vizualizat de zeci de mii de persoane. Se observa ca se indica in clar cititorilor reluarea materialului si retrimiterea sa prin mass-uri pe messenger si pe forumurile de discutii.
Astazi, in cursul diminetii, reluarea materialului "Exclusiv Hotnews" s-a facut pe nu mai putin de 46 de alte site-uri agregatoare de stiri, inclusiv din provincie, iar numarul este in crestere, inclusiv prin intermediul e-grupurilor si retelelor sociale tip Twitter si Facebook.
De asemenea materialul a fost reluat si de publicatii cum ar fi Evenimentul Zilei, care, prin Trustul Ringier, isi continua operatiunile de pozitionare pre-electorala in cadrul campania anti-Romania. In plus aproximativ 50 de blog-uri mai preiau si raspandesc materialul si inca peste 400 de comentarii cu link-uri sunt dispuse pe forumurile publicatiilor si televiziunilor, etc. Se mai adauga, in urma preluarilor si pe televiziunie de stiri a unui numar greu de estimat al audientilor posturilor respective.
Indicele numeric al factorului de difuzie (calculat aproximativ, prin numaratoarea surselor care raspandesc materialul) al continutului anchetei Hotnews ar putea fi, pana la data votului, apropiat de o cifra cu sase zerouri.


Lovitura data de Hotnews Elenei Basescu si, implicit, lui Traian Basescu, este cu atat mai puternica cu cat provine dintr-o directie "de autoritate", un vector media cu "parfum portocaliu" dupa cum observa un comentator. De altfel, este elogiata "distantarea" lui Tapalaga si "obiectivitatea" brusca a acestuia in raport cu "marinarul", dupa modelul lui Cartarescu sau a celorlalti membri ai GDS care au declarat ofuscati ca nu sunt "intelectualii presedintelui". Asa au spus si in 2000, cand i-au facut campanie lui Ion Iliescu, dar nu au mai spus-o dupa, pana in 2004, mai ales ca Guvernul Nastase le-a conferit statutul de "asociatie de interes public" si le-a prelungit si sederea ilegala in somptuosul sediu din Calea Victoriei. Obisnuiti sa li se satisfaca toate cerintele, santajistii si profitorii tuturor regimurilor din GDS au ramas masca la refuzul lui Basescu de o pune pe lista PDL si pe Tatiana Alina Mungiu, ca sa se refaca la Bruxelles gasca celor trei "gratii", Macovei-Weber-Mungiu.
Oricum, prin declansarea atacului pe ultima suta de metri - ca si la Chisinau - le sunt satisfacute ambele tinte: si-au asigurat trei-patru-cinci locuri caldute in Parlamentul European si il "termina" si pe Basescu, care a devenit "necontrolabil", in ciuda numeroaselor cadre Soros infirltrate pe langa el.
"Lucrarea" de "fezandare" a lui Basescu parea pregatita de mai demult. In martie, de exemplu, Associated Press a publicat un articol semnat de Alison Mutler, în care se spune ca „fiica ostentativa a presedintelui României cauta loc în UE”. „Deci, este ea aceea de care are nevoie Parlamentul European? Candideaza pentru un loc, desi un critic a considerat-o ca o papusa Barbie”, mai scrie corespondentul Associated Press. In acelasi articol al jurnalistei Alison Mutler, prietena sa, Tatiana Mungiu Pippidi, este descrisa drept "a sober intellectual".
Dar iata, pentru ca n-a tinut, razbunarea GDS pare sa fie totala, folosindu-se in razboiul cu familia Basescu tocmai de arma cea mai eficace a "revolutiilor twitter": internetul. Aceeasi arma care l-a ajutat pe Traian Basescu la Referendum, in urma cu cativa ani, mediul online, se intoarce acum impotriva fiicei sale
In acest an, Romania a atins o cifra de aproximativ zece milioane de utilizatori ai mediului electronic de informatie. Media online poate dovedi acum, fata de anii precedenti, capacitati devastatoare iar comentatorii, pe buna dreptate, constata ca sub aspectul prezentarii online, site-ul Elena Basescu se prezinta sub asteptari. Pe langa culorile sterse, cu toate ca este in plina campanie, ultima updatare de pe site-ul EBa dateza din... 31 mai.
Cu toate acestea, victoria Elenei Basescu la alegerile de astazi va dovedi cu prisosinta puterea ei si a "brandului" Basescu si, in acelasi timp, ii va pune cu botul pe labe pe catelusii SOROS-GDS. Sa speram ca de data asta definitiv.


Marea "Exclusivitate HotNews.ro": Continuarea AICI


3 comments:

Riddick said...

M-am chinuit ceva până am găsit textul integral la Atom News, apăreau peste tot doar spicuiri ori reluări ale ideilor la persoana a treia. Deh, era şi luuung textul, lung rău.

Interesantă concertarea intern-extern, pentru credibilizare. Iar HotNews joacă la cacealma cam de multişor.

Ingrid said...

Doamna udrea este un element esential pentru binele turismului romanesc astfel ca nu ar mai trebui critica atat de mult!

brinzovenescu said...

Nu e de mirare ca Alina Mungiu, autoarea piesei spurcate si blasfematoare "Evanghelistii", se balaceste in asemenea scirnavii.

"Caci nu este nimic adevarat in gura lor; inima le este plina de rautate, gitlejul le este un mormint deschis, si pe limba au vorbe lingusitaore. Loveste-i ca pe niste vinovati, Dumnezeule! Fa-i sa cada prin insesi sfaturile lor. Prabuseste-i in mijlocul pacatelor lor fara numar! Caci se razvratesc impotriva Ta."