Pages

Thursday, December 31, 2009

ULTIMA NOAPTE DE RAZBOI, prima noapte de... razboi. POZA TRUCATA cu Elena Udrea in Die Welt (fotografa ratata: Alina Mungiu) si IMNUL LUI GEOANA la Revelionul din Piata Constitutiei


In ultima zi a anului trecut Realitatea lui Vintu a jubilat postand reproducerea unui articol mizer din Die Welt, care poarta aceeasi marca (dara) a frustratei Alina Mungiu. Materialul comandat de "prietenii" Romaniei este insotit, printre altele, si de o poza cu Elena Udrea intr-un tricou ud, semidezbracata, cu inscriptia "The Land of choice" intre picioare. HotNews-ul (tot al lui Vintu), vrand sa para independent, da un rezumat in care totul s-ar petrece si nu s-ar petrece, declaratiile madamei (?) Mungiu din articol fiind citate cu un "ar fi spus", de departajare si fentare. Nu, nu "ar fi spus" ci, conform articolului jenant al trustului Axel Springer, matracuca lui Soros chiar "a spus" urmatoarele „E pur si simplu scandalos sa o imputernicesti pe doamna Udrea cu administrarea fondurilor de dezvoltare europene“. Vai-vai! De ce n-am da fondurile europene oengeurilor ei de canapea, GDS si SAR?!
Asta n-ar fi nimic. Dar nici unul dintre portalurile pline de "respect" si "profesionalism" ale lui Vintu nu remarca "super-deontologia" si nesimtirea colegilor nemti, care au folosit - fara a face insa nicaieri aceasta specificare - o fotografie trucata ordinar (furata de aici)  pentru a ilustra un articol de... "informare". Mai mult: si "explicatia foto" este incalificabila, tinand cond de faptul ca avem un trucaj, folosit de un ziar care se pretinde "de elita", respectiv: "Doch bevor Elena Udrea sich in die Untiefen der Politik stürzte...", adica "Elena Udrea inainte de a se cufunda in adancurile politicii...". Asa da, deontologie!
Ura Alinei Mungiu duhneste si supureaza scabros, dupa cum se vede, daca a ajuns sa genereze atacuri suburbane la un ministru roman, din strainatate, transformandu-se din ditamai anal-ista intr-o fotografa atat de ratata, incat e nevoita sa recurga la trucaje ieftine si stupide.
Apoi, din aceeasi serie, la Bucuresti, nici nu trecusera bine primele secunde ale noului an si, la Revelionul din Piata Constitutiei, pe fondul spectacolului cu lasere, a inceput sa se auda imnul electoral al lui Geoana folosit in clipurile PSD de promovare a candidatului la fel de ratat ca Mungioaca. Coincidenta? Decideti singuri.

4 comments:

Anonymous said...

poza trucatä a d-nei UDREA ;

II DÄ DREPTUL SÄ DEA ZIARUL IN JUDECATÄ:

CAT PRIVESTE MUNGIU , COMUNISTA URATÄ SI VENINOASÄ; SI-A ARÄTAT ADEVÄRATA FATZÄ,O SCORPIE.


d-voasträ dle. Roncea, tot binele din lume, sänätate si mult curaj.

multumim pt. tot ce faceti.!

Demetrius said...

ta poza, un nou ziar se dovedestea a nu fi mai mult decat o publicatie de scandal. Articole comandate cat sa loveasca in domna Udrea deja au devenit obisnuinta si asta pentru ce? Pentru ca este urata de toate femeile-barbat din politica sau pentru ca intr-adevar se zbate sa faca ceva?

Un om care iubește dreptatea said...

Alinei Mungiu Pippidi

Fața ta-i precum un
cur.
Multă scârbă-n jur se-arată.
De la satan primit-ai tu în dar
legiuni,
ce-n porcia-ți se desfată.

Să-mi fie cu iertare că folosesc un cuvânt mai colorat, dar el este foarte drag unora din această mafie culturală dâmbovițeană, pusă în slujba escrocilor devalizatori de țară, precum și în slujba unor interese străine de acest neam.
Este un cuvânt foarte drag poetului-fundație Mircea Dinescu, precum și urino-fecalierului H.R. Patapievici, acest adevărat pipi-guru al literaturii române.

Anonymous said...

Am postat un comentariu pe site-ul Die Welt criticand faptul ca au folosit o poza trucata (in limga germana, pe care o vorbesc bine)
Dupa 4 ore de la post, comentariul a fost sters. Cand am vrut sa postez din nou, nici nu mi s-a mai incarcat comentariul.