Pages

Friday, February 6, 2009

ANTI-CRESTINISM. "Societatea civila" anti-romaneasca incearca sa confiste si deturneze miscarea anti-cip biometric si anti-controlul electronic

Bataiosu semnaleaza un act la care ne asteptam: ONG-urile finantate de Soros s-au gandit si ele sa conteste Legea 298, asta dupa ce noi, bloggerii, facem asta de 2 saptamani. Bloggerii, la care se adauga Coalitia Impotriva Statului Politienesc, cu asociatiile sale membre si alte foruri, printre care si ziarul ZIUA, care a contestat deja Legea 298 la Avocatul Poporului, de vreo 10 zile. Deci, cam ce vor aceste "OMG"-uri?! Pai, printre altele, sa se constituie in "blocul unit" al "societatii civile" care va asigura "dezbaterea publica" asupra controversatelor acte anti-constitutionale, in fata microfoanelor si a administratiei politice, blocand astfel toate initiativele adevaratei vox populi.
Dupa ce au tacut malc atunci cand s-a votat legea in Parlament, si, la fel, dupa ce a intrat in vigoare, societatea in civil a fost trimisa la inaintare pentru a confisca mesajul autentic al celor ingrijorati de cipul biometric si legea controlului electronic si a deturna intreaga miscare spre fundatura in care se scalda Romania de 20 de ani. Operatiunea este clasica; scoasa din manuale. Asa am aflat si in decembrie '89 ca trupa lui Iliescu-KGB a facut "revolutia", asa am aflat si dupa iunie '90 ca profitorii de la GDS-ul, organul noului PCR infiintat de Silviu Brucan la Andrei Plesu in casa, ar fi fost de fapt organizatorii Pietei Universitatii. Asta in timp ce ei stateau cu Iliescu la aceeasi masa! Astazi ei stau, la fel, cu orice e la putere, atat pentru a acapara fonduri cat si pentru a bloca orice initiativa cetateneasca reala. V-ati intrebat de multe ori, cred, de ce nu avanseaza Romania. E simplu: pentru ca exista o plaga care sufoca Romanie - aceasta "societate civila" corupta, aceeasi de 20 de ani, mana in mana cu "clasa politica" tradatoare, aceeasi de 20 de ani.
Haideti sa vedem cat de civili sunt cativa dintre diversionistii de serviciu de ieri, azi si, speram, nu si de maine: Mircea Toma, cu a sa Asociatie de Monitorizare a Presei este militar. Despre Cristian Pirvulescu (foto dreapta cu Alina Mungiu), de la Pro Democratia, presedintele Traian Basescu a spus, dupa legiferarea porcariei de "lege a uninominalului" de catre Cabinetul PNL-UDMR: "Concluzionez că a fost o minciună promovată de Guvern şi de domnul Pirvulescu. Din acest moment, personal o să-l mai cred pe domnul Pirvulescu şi în analizele domniei sale când soţia sa nu va mai fii salariată la Guvern. Cât timp rămâne în Palatul Victoria, să nu mai vândă analize politice nimănui". Adica, sotia sa lucra, mentinuta de 16 ani!, si, cred, lucreaza si azi, la sectorul "non-profit" al Guvernului PNL-UDMR in timp ce Pirvulescu reprezenta acelasi sector "non-profit". Si azi, tot "vinde analize". Un alt "OMG", Centrul de Resurse Juridice (CRJ), a fost mosit de Renate Weber (foto stanga cu Bogdan Olteanu), fosta sefa a SOROS, actualmente europarlamentar PNL. Altul, Liga Pro Europa, (de fapt Pro Ungaria Mare) este "co-prezidata" de Istvan Haller, membru al CNCD cu rang de secretar de stat si de Smaranda Enache, fosta activista si informatoare PCR, in prezent vice-presedinte al PNL. Curat "societate civila", coane Fanica!
Ca sa intelegeti mai bine, negru pe alb: atat Legea 298/2008 cat si Hotararea 1566/2008 au fost promovate si semnate de ministrii Guvernului PNL-UDMR si de catre seful PNL, si prim ministrul de la acea data, Calin Popescu Tariceanu.
Ca sa intelegeti si mai bine, pe limba noastra, romaneasca, a crestinilor: toate aceste organizatii si cele afiliate lor au introdus si sustinut la CNCD, in mass media si pe canale politice murdare, interne si internationale, eliminarea Icoanelor si a Religiei din scoli, legalizarea prostitutiei, "drepturile" homosexualilor, "asuprirea" tiganilor si maghiarilor, etc, etc. Si o fac si azi, aruncand in derizoriu dimensiunea crestina fundamentala a poporului roman ortodox.
Dovada a fost, cred eu, clara pentru oricine a intrat azi in asa-zisa discutie online de la HotNews, promovata cu, sa-i spunem, naivitate, iresponsabila, de unele portaluri ortodoxe.
Orice crestin le intra in joc in orice mod, si acorda pana si un dram de credit acestor grupari militarizate ale retelei anti-crestine si anti-romanesti - care are infiltratii ei printre ortodocsi -, face un pact direct cu tatal minciunii si cu dusmanii Romaniei.
Alegeti! Nu exista cale de mijloc.

Vezi si
Icoanele raman in Scoli, Catedrala Mantuirii Neamului se va inalta. Comunicat al Coalitiei pentru Respectarea Sentimentului Religios
Comunicat al Coalitiei pentru Respectarea Sentimentului Religios
http://www.salvati-icoanele.info/

1 comment:

Anonymous said...

Excelent, excelent si inca o data excelent!! N-am cuvinte sa exprim bucuria pe care am simtit-o citind aceasta prezentare a societatii 'civile' a Romaniei de astazi. Nu mi-a fost dat pina acum sa vad o analiza atit de clara, de precisa, obiectiva si la subiect decit pe site-uri straine sau bloguri 'anonime'. Cred ca a sosit timpul iesirii din obscuritate a celor ce si-au pastrat sau redobindit verticalitatea pentru ca acum se da batalia finala. Miine ar putea fi deja prea tirziu, pentru ca oamenii ACUM sint debusolati si ACUM au nevoie de indrumare si de leaderi cu caracter. Ce sa zic eu de departe... sa va binecuvinteze bunul Dumnezeu pentru tot ceea ce faceti, sa va rasplateasca insutit si inmiit si sa va invete sa discerneti cu cea mai mare exactitate care ne sint prietenii si care dusmanii.