Pages

Thursday, April 23, 2009

MOLDOVA NOASTRA: SODOMA NU VA TRECE! Pe 7 mai, homosexualii vor iarasi sa vina peste noi - VIDEO plus INFO despre si contra propagandei homosexuale

Deunăzi aflăm că sodomiţilor "moldoveni" le-a dat (cineva) în cap, pentru a opta oară, ca şi în acest an să se vînture, în data de 7 mai, prin centrul capitalei, într-o “procesiune” de cerşire a drepturilor pe care, consideră respectivii, le merită pe deplin. Mai exact, poponarii vor să-şi arate sprijinul maxim pe care îl au faţă de drăceasca "Lege privind prevenirea şi combaterea discriminării", lege care a fost atacată hotărît de cetăţenii Republicii Moldova (vezi referinţele de la sfîrşit), aceasta nefiind (încă) adoptată de Parlament. De pe pagina web a "Genderdoc-M"-ului (aşa se cheamă ONG-ul pederaştilor autohtoni) ni se ţipă, într-un articol dedicat acestui eveniment, că "procesiunea" sodomită nu ar fi paradă, că acest cuvînt ar fi folosit de duşmanii lor (adică de noi, oamenii normali) pentru a speria o oarecare “opinie publică”. Pe site-ul homosexualilor au fost publicate, acum 3 săptămîni, două articole prin care aceştia informează „societatea civilă” ce, pentru ce, cum şi cînd vor să-şi vînture în public ideologia stîrpitoare de viaţă. Pentru cei care nu au de gînd (redacţia „Moldova Noastră” este nevoită, din raţiuni lesne de înţeles) să aterizeze pe terenul virtual al pederaştilor, prezentăm cîteva extrase relevante din declaraţiile lui Marcikov (liderul lor) & Co. Să începem cu partea tehnică:
„Într-o coloană mică, până la 50 de persoane, vom merge de la locul întrunirii noastre lângă teatrul „Licurici”, până în partea centrală a Pieţii Marii Adunări Naţionale. Itinerarul nostru va urma strada Bănulescu-Bodoni până la prospectul Ştefan cel Mare, mai apoi vom face la dreapta şi vom merge spre centrul pieţii, până la locul desfăşurării mitingului pentru susţinerea Legii antidiscriminare neadoptate încă, acţiunea va dura 30-40 de minute. La miting vor fi cinci-şapte alocuţiuni […] Mai apoi, vom da citirii adresarea către parlamentari şi alte organe ale puterii cu rugămintea de a adopta legislaţia respectivă, vom vota pentru acest document şi vom încheia în mod oficial mitingul. Ne vom întoarce, urmând direcţia spre strada Puşkin, unde, lângă Palatul Naţional vom urca în autobuze şi ne vom dizolva în masa comună a orăşenilor.”
“În mâinile noastre vor fi […] baloane multicolore, drapele ale Republicii Moldova, Uniunii Europene, „GenderDoc-M” şi în culorile curcubeului. Pe vestele îmbrăcate de asupra hainelor manifestanţilor va fi scris „Legea e una pentru toţi”, „Toţi diferiţi – toţi egali” în limbile de stat şi rusă, adică cuvinte şi expresii care vor îndemna la lichidarea discriminării tuturor cetăţenilor Moldovei, fără excepţii, vor chema şi la pace, la coexistenţa paşnică a tuturor grupurilor sociale şi naţiunilor.”
Observăm că, spre deosebire de data trecută, în această ediţie a festivalului sodomit intitulat romantic „Curcubeul peste Nistru”, lobbiştii ideologiei pederaste au schimbat tactica, recurgînd la folosirea transparenţei ca mijloc de convingere a opiniei publice că sînt curaţi ca lacrima în tot ce au de gînd să facă. Astfel, de data aceasta, homosexualii ne pun în faţă atît traseul exact al marşului, cît şi felul în care plănuiesc să se manifeste, ca apoi să întrebe triumfător: „Ce e rău în asta?”. Tot ei ne dau şi răspunsul: „Sigur că NIMIC!”. Deci, dragi creştini, să le mulţumim pederaştilor că ne-au luminat minţile „fundamentaliste”, „homofobe”, „habotnice”, „învechite”. Aflaţi că nu e nimic rău în aceea că ţara noastră va fi călărită, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (acolo unde în ’91 noi, băştinaşii creştini ai ţării, ne-am cîştigat independenţa, inclusiv faţă de ideologiile anti-naţionale, aşa cum se prezintă vădit ideologia pe care ne-o bagă pe gît giuvanii paraşutaţi pe aceste meleaguri), nu departe de monumentul Voievodului Ştefan cel Mare şi Sfînt, de o bandă de euro-lingăi, bandă care încape toată într-un singur autobuz. Aceasta este demo(no)craţia în carne şi oase: Majoritatea jertfită pe „altarul” sodomiei de minoritatea cancerigenă a homosexualiştilor liber-cugetători.
Intervenţia salvatoare a gospodarului liberal al capitalei nu trebuie să fie aşteptată. Chiar dacă în 2008 primarul Chirtoacă a interzis, cu cîteva zile înainte, desfăşurarea paradei sodomiţilor, aceştia din urmă n-au reacţionat deloc, încercînd, cu orice preţ, să ne arate cine e stăpîn la Chişinău. Formal vorbind, pentru sodomiţi, interdicţia dată de Chirtoacă nu a trebuit şi nici nu a avut o greutate juridică pentru că noua lege a întrunirilor adoptată pe 22 februarie 2008 de parlamentarii „noştri” (ai lor, de fapt) desfiinţează metoda tradiţională cu autorizaţiile (emise de primărie) în ceea ce priveşte întrunirile publice. Astfel, primăria devine din organ abilitat cu autorizarea (sau respingerea cererilor de întrunire publică) martor la toate manifestaţiile legale (sau care, cel puţin, par a fi legale). Chiar dacă anul trecut mai multe organizaţii obşteşti de bună credinţă au arătat lămurit că ceea ce au vrut şi vor să facă homosexualii reprezintă o flagrantă încălcare a numeroaselor articole din Constituţia Republicii Moldova şi din legislaţia naţională, această abordare documentară nu şi-a atins efectul scontat.
Sîntem pe deplin conştienţi că asemenea măsuri (ping-pong-ul sec al declaraţiilor) nu au prea mare greutate într-un stat ce nu-şi mai aparţine de ani buni, ţara aceasta a noastră obişnuindu-se deja să fie un trepăduş profesionist în ograda sodomitului „Europa” şi aceasta în pofida convingerilor iluzorii că avem o guvernare dictatorială, tiranică, comunistă. De aceea,
prevenim de pe-acum pe toţi oamenii de bună credinţă să-şi ia liber de la serviciu (de la şcoală, universitate, treburi) pentru ziua de joi, 7 mai 2009, în intervalul orelor 1100 – 1300 pentru ca să arătăm că noi, băştinaşii ortodocşi ai Moldovei lui Ştefan, nu ne plecăm sub nici o formă în faţa atacurilor duşmanilor ţării şi neamului nostru creştinesc şi sîntem gata să ne împotrivim hotărît oricăror uneltiri sodomiceşti mai mult sau mai puţin subtile. De asemenea, amintim tuturor fraţilor de cuget să transmită mai departe această înştiinţare rudelor, prietenilor, colegilor, etc.
Pe acest site vă vom ţine la curent cu toate acţiunile care vor fi planificate referitor la evenimentul respectiv.

Nota mea: Sa vedem ce va face acum unul din "capii" "revolutiei" de la Chisinau, Oleg Brega, cu al sau "Hyde Park", sustinator activ al homosexualilor, alaturi de cele 21 de OMG-uri din Romania, reprezentate de Mircea Toma si compania de facut zgomot marca SC GDS & Soros SA... Vezi si De ziua internaţională a familiei PPCD apara familia traditionala ...

În continuare, vă prezentăm materialele care au o legătură directă cu acţiunile homosexualilor din 7 mai curent. Aceste texte trebuie să fie cunoscute de toţi cei cărora pretind că le pasă de acest petic de pămînt „heterosexual”:
2008: DECLARAŢIA PRIVIND MARŞUL SODOMIŢILOR ÎN CHIŞINĂU
CAMPANIA DE PROPAGANDĂ HOMOSEXUALĂ: (I) şi (II)
2008: Cuvînt către cei care mai au demnitate
2008: Biserica Ortodoxă din Moldova împotriva Legii ne-discriminare
2008: ADRESARE către deputaţii Moldovei privind Legea pro-sodomită
2008: ADRESARE: "Cerem să fie exclus din proiectul de lege termenul "orientare sexuală" !"
2008: Către toţi cei cărora le pasă de familie, copii şi nepoţi!
2008: Alianţa Familiilor Din România: ADRESARE către Ministerul Justiţiei din RM
2008: Nu putem accepta o astfel de lege!
FOTO: Manifestaţia de PROTEST împotriva Legii nediscriminare
2007: Despre manifestaţia pederaştilor din 27 aprilie
Homosexualitatea: orientare sau PREFERINŢĂ sexuală ?
Interzicerea cuvîntului "homosexual": (I) şi (II)
Mitul homofobiei şi Despre homofobie şi alte etichete
Propaganda homosexuală în şcoli
Cum te afectează pe tine "căsătoriile" între homosexuali
Acţiuni de intimidare din partea pederaştilor "toleranţi"
Teoria conspiraţiilor minorităţilor
Homosexualii batjocoresc bisericile
Sensul toleranţei
MITURI legate de homosexualitate
Politică şi sex
DE CE sînt impotriva paradelor homosexualilor
Problema PEDOFILIEI
Uraganul Katrina a distrus oraşul New Orleans cu cîteva zile înainte de un festival sodomit
Kinsey şi revoluţia homosexuală

Sursa: Centrul MDN - http://www.mdn.md/


No comments: