Pages

Sunday, April 19, 2009

PRESEDINTELE Basescu s-a adresat de Pasti "in mod special" romanilor de pretutindeni. PATRIARHUL Daniel a ramas "singur acasa" cu Ion Iliescu


REALITATEA.NET - Traian Băsescu a asistat la Slujba de Înviere la o mănăstire din zona Humorului

Mesajul presedintelui Romaniei Traian Basescu de Sfintele Pasti

"Sărbătoare a speranţei şi a luminii, Sfintele Paşti sunt primite de fiecare dintre noi cu bucurie, redescoperind tradiţiile care fac parte din identitatea noastră şi regăsindu-ne în frumuseţea şi pacea bisericilor şi mănăstirilor din ţară.

De Paşti avem prilejul de a trăi valorile comuniunii în familie, împreună cu cei apropiaţi, dar şi cu cei care au nevoie de ajutorul nostru. În bucuria sărbătorilor, să nu uităm solidaritate şi să avem încredere că orice moment dificil poate fi depăşit.

Urările mele cele mai calde se îndreaptă acum, în mod special, către românii de pretutindeni şi către militarii români aflaţi departe de casă. Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului, le doresc pace, speranţă şi bucurie în lumina pascală! Hristos a înviat!"

Daniel "home alone" cu Iliescu

PF Daniel nu a avut la slujba sa speciala nici un inalt demnitar al tarii. Presedintele Traian Basescu si-a petrecut noapta de Inviere la Manastirea Humor, aflata in Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor pastorita de IPS Pimen, premierul Emil Boc a mers la Cluj, la IPS Bartolomeu, iar familia regala la Iasi, la IPS Teofan, cu totii mai mult sau mai putin apropiati Patriarhului...
Si Ion Iliescu a stat acasa, pentru ca, dupa cum a declarat, nu-l prea mai tin picioarele sa mearga la biserica de Pasti.


No comments: