Pages

Saturday, April 25, 2009

S-a infiintat Asociaţia Foştilor şi Viitorilor Soţi ai antiromancei Gál Kinga


Am primit cu deosebită bucurie o ştire inedită: la Budapesta s-a constituit o asociaţie non-profit având ca membri „profesionişti” cu sentimente profunde, dedicaţi urmăririi viselor erotice deosebite, al cărei scop este cultivarea şi întreţinerea amintirilor de neuitat ale foştilor soţi ai doamnei Gál Kinga. În acelaşi timp, asociaţia aşteaptă, în continuare, cu porţile deschise, viitorii aleşi ai distinsei doamne, care, conform previziunilor, nu se va opri nici la cea de a cincia căsnicie, cea cu fericitul partener actual.
Adevărul este că membri asociaţiei duc o viaţă obscură, de la o azi la alta, chinuiţi de sentimentele profunde de gelozie, căci, de când doamna Kinga a devenit europarlamentară a Fidesz, i-a crescut cota valorică în rândul foştilor soţi din Ardeal şi Ungaria, iar acum şi între competitorii din Strasbourg, doritori, de un eventual mariaj.
Constituirea asociaţiei este un prilej de a lansa chemarea de cultiva sentimentul de prietenie şi compasiune între foştii şi viitorii soţi ai doamnei Kinga, astfel ca primii să-şi poată reaminti, în zilele singurătăţii, de sentimentele erotice fierbinţi de odinioară, de momentele deosebite ale unei căsnicii eşuate, în care şi-au investit cândva toate speranţele.
Viitorii membri ai asociaţiei pot conta pe marea dărnicie a sorţii, care va face posibil, şi pentru ei, să ajungă la liman. Există toate premisele ca lanţul fericirii, în schimbătoarea sa strălucire, să nu se rupă la a cincia verigă; Ea - după dezvăluirile foştilor soţi - dispune de toate acele înclinaţii, stratageme şi abilităţi care fac posibilă şi pe viitor împlinirea altor speranţe.
Noi, bărbaţii, aşteptăm cu răbdare reîntoarcerea ei acasă pentru a ne oferi şi nouă ceva din graţiile ei.

Asociaţia Foştilor şi Viitorilor Soţi

Vezi si
Kinga Gal ne pârăşte la PPE
Autor: George Daniel Ripa
Data: 22 mar 2009
Europarlamentarul maghiar Kinga Gal a amplificat la Bruxelles scandalul provocat de autorităţile române ce au refuzat să îi acorde preşedintelui Laszlo Solyom un culoar de zbor, pentru ca acesta să ajungă la Târgu Mureş.
O întâlnire a grupului Partidului Popular European, organizată de euro-parlamentarul român Laszlo Tokes, şi care avea ca temă condamnarea comunismului, a fost deturnată de Kinga Gal, ne-au declarat surse de la Parlamentul European. Aceasta, în mijlocul şedinţei, şi fără nicio legătură cu subiectele abordate până atunci, a declarat că „este inadmisibil ca unui preşedinte din Uniunea Europeană să nu i se permită să vizite o altă ţară membră a organizaţiei”. În discuţie a intervenit europarlamentarul român Călin Cătălin Chiriţă. Acesta i-a explicat politicianului maghiar că „Helmuth Kohl a venit de foarte multe ori în România, în vizite private, la vânătoare, şi nu a fost nicio problemă”. Kinga Gal este născută în România, în 1970. După 1990 şi-a început viaţa politică în România, activând între 1991-1994 în UDMR. Din 1995 s-a mutat la Budapesta. (Adevarul)

No comments: