Pages

Monday, January 25, 2010

ZIUA A MURIT.



Ieri, 24 ianuarie 2010, ziarul ZIUA a fost dus definitiv la groapa de troika Vintu-Rosca-Pilsu. Intr-un anunt postat pe site-ul fostului ziar se mentioneaza sec ca atat ZIUA cat si ZIUA Online si-au sistat aparitia. Interesant ca ieri, de ziua Unirii Mici, masoneii de prin Romania si-au aniversat 130 de ani de "zidire". Trebuie sa fie bolnavi de simbolistica kaghebistii lui Vintu, ca sa ingropi ziarul cunoscut odinioara drept cel mai militant pentru cauza romanismului chiar in ziua Unirii.

2 comments:

emilia corbu said...

Pai, de aceea te-au dat afara de la Ziua, ca sa poata inchide ziarul in liniste. Tu nu ti-ai dat seama? Erai singurul potential protestatar.

Anonymous said...

Victore stiu ca ai pui sufllet si ca te doare oarecum.

Totusi, toata economia romanesca a fost restructurata. Trebuie restructurate acum si ziarele, partidele, televiziunile, bancile, guvernul, parlamentul dar si lumea "hartistica". Pai n-ar merita "hartistii" din serialul state tiganul lasati fara salariu cativa ani de zile? Mai bine Fantana Blanduziei sau Apus de SOare pe scena caminului cultural de la Brahasoaia pe o gaina si o sticla de vin decat banii soiosi ai trustului PRO (nu se spune ce?)

Avand in vedere ca nu fac mare lucru si utilitatea lor (demonstrata nu cea presupusa) tinde spre 0 nu e nici o pierdere.

De ce mi-ar pare rau dupa ziaristii multi-culti si corecti politic. Au ramas pe drumuri si au luat calea pribegiei milioane de romani. Romani care ca si ziaristii au avut exact aceeasi minte proasta otravita de obedienta, lasitate, iresponsabilitate.

Sa-mi para rau? Chiar asa?

Imi pare rau doar pentru cei ce stiau ce se intampla, cei care au luptat din rasputeri sa faca ceva. Adevarul e ca in astfel de momente incepe sa se intelpteasca si massa si sa aleaga leaderi.

Speranta si demnitate nu pareri de rau pentru tampiti...