Wednesday, January 27, 2010

DRASIUS KEDYS, tatal care si-a facut singur dreptate ucigand doi pedofili, OMUL ANULUI IN LITUANIA

Drama tatălui din Lituania, Drasius Kedys, care i-a executat pe violatorii fiicei sale, de numai patru anişori, a impresionat anul trecut întreaga Europă. Sute de mii de oameni şi-au exprimat aprecierea faţă de bărbatul de 37 de ani care şi-a făcut singur dreptate, în numele micuţei lui Deimantela. Recent, lituanienii au ales, în direct la televizor, oamenii anului din ţara lor. Drasius Kedys a ieşit al doilea, după preşedinţele ţării, Dalia Grybauskaite, proaspăt ales. “Ar fi fost culmea ca un ucigaş, fie el şi de pedofili, să fie pe locul întâi în top”, au afirmat gurile rele din Lituania, care au lăsat să se înţeleagă că Drasius Kedys ar fi obţinut totuşi locul întâi în sufletele compatrioţilor săi, dar, din considerente de imagine, preşedintele a fost pus pe primul loc.
Deşi e în continuare căutat de poliţia din întreaga Europă, tatăl care i-a executat pe cei care i-au molestat fiica nu e de găsit. Micuţa e acum în custodia bunicilor, într-un loc secret, iar autorităţile se dau de ceasul morţii din cauza valului de simpatie uriaş faţă de drama lui Kedys.
Un celebru creator de benzi desenate din Lituania l-a transformat pe Drasius într-un erou, relatând prin imagini colorate întreaga poveste, pe care copiii să o poată citi uşor şi să tragă singuri învăţăminte.
Sursa: http://www.badpolitics.ro/
Vezi aici: CAZUL DRASIUS KEDYS / VIDEO/ DOC

No comments: