Pages

Saturday, July 4, 2009

PARINTELE JUSTIN PARVU si Manastirea Petru Voda au repudiat revista pseudo-ortodoxa ROST, care militeaza pentru implantarea cu cipuri biometrice

Conform portalului ortodox Apologeticum, ultimul numar al pseudo-revistei Rost a fost scos din pangarul Manastirii Petru Voda pentru ca era sursa de sminteala si raspandire a raului visceral. In sfarsit, se pare ca au inteles si monahii de la Petru Voda ce se ascunde in spatele vorbelor mieroase ale slujitorilor anti-romanismului si anti-crestinismului Adolf Crivat Vasile alias Razvan Codrescu si Riceard Tarziu alias Claudiu Tarziu (primele sunt numele lor reale!).
Reactia categorica a survenit urmare a unui articol prin care cei doi si-au dat arama pe fata (desi oricum sunt cam "colorati", dupa cum se vede in foto), militand direct in favoarea acceptarii fara opozitie a actelor cu cip. Pentru ca sunt multi smintiti pe lumea asta, inclusiv in randul clerului tradator al obstii si Bisericii Neamului, cei doi au gasit repede unul asemenea lor si au ales sa se ascunda in vorbele unui pseudo-preot, instigat printr-un interviu. Este vorba, dupa cum v-am spus, de un personaj asemanator celor doi, strain de acest neam, de tara si credinta noastra, care, sub acoperirea "ortodoxiei", activeaza de fapt direct impotriva crestinismului. Un alt numitor comun al celor doi cu preotul in cauza - care, sper, isi va reveni din cadere cat mai curand si se va pocai -, este afilierea acestuia. Intervievatul face parte din "Biserica Ortodoxa Rusa din Afara Rusiei" (adica din SVR). Iata ce spune acest personaj, pe numele lui Andrew Philips, publicat sub titlul manipulatoriu "Alegeti drumul invierii, nu Europa!": “Acceptam cipurile, dar nu ne lepadam credinta… Nu putem sa nu dam cezarului ce este al cezarului. Poate nu m-am exprimat clar, nu-mi plac aceste cipuri pe care UE vrea sa le impuna, dar pentru ca nu ma despart de Hristos, in cele din urma, daca nu exista alternative, le voi lua”.
Bun indemn "parinte"! Probabil sta de mana cu un altul ca el, purtator de vorbe goale, care a afirmat ca va fi primul din Patriarhie care-si va lua Pasaport Biometric. Pe criteriul mediatizat de cei doi-trei "frati patati", cand "cezarul" va legaliza prostitutia, ar trebui sa fim primii care sa ne dam mamele si surorile "la produs", ca asa este "voia cezarului". Pai atunci de ce nu incepe unul dintre "fartati" cu sora lui, rezidenta si "naturalizata" in Israel?
Conform Apologeticum, Duhovnicul Neamului, Parintele Justin Parvu, s-a aratat la fel de suparat in acest caz ca si intr-unul similar, cand un alt "maestru" bun la invartit cuvinte a reusit sa rasuceasca si mintile oamenilor, plecand cu tot cu sufletele lor, ca un adevarat Mefisto coborat de pe scena pentru a calca cu nerusinare peste vietile celor saraci cu duhul.
Iata ce a declarat Parintele Justin in aceasta privinta: “Cei care amesteca intunericul cu lumina sunt mai periculosi decat dusmanii fatisi ai lui Hristos, pentru ca induc pe cititori in eroare. Nu putem sluji si lui Dumnezeu si lui mamona. Unii propovaduiesc uneori pe Dumnezeu doar ca sa castige credibilitatea cititorilor, ca apoi sa isi strecoare cu viclenie si veninul invataturilor lor. Crestinul nu trebuie sa se increada decat in Hristos si in Sfintii Parinti si in cei care propovaduiesc pana la capat invatatura lor. Nu gazetarii increstineaza lumea, ci harul Sfantului Duh care se pogoara peste propovaduitorii in duh si in adevar”.
Amin!

4 comments:

Anonymous said...

Problema lui Tarziu este ca el a facut facultatea SNSPA, unde i-a avut ca profesori pe copiii si nepotii bolshevicilor adusi de Stalin pe tancurile sovietice si plantati in toate functiile importante.
Din pacate SNSPA e plin de bolsevicii transformati peste noapte in mari democrati si aparatori ai drepturilor omului.

Anonymous said...

...citeam mai demult ceva articole din revista ROST, ce-i drept se pricep la inselaciuni d'astea. in ultima vreme nu prea le-am frecventat saitu, da am mai auzit ceva zvonuri cum ca ar fi ceva necurat in legatura cu "trupa" de la ROST. oricum, bine ca am confirmarea, totusi, pacat, cine stie cati astfel de "ortodocsi" deghizati mai sunt si pe unde actioneaza...

Anonymous said...

14Îngerului Bisericii din Laodicea scrie-i: "Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu:

Isa 65.16;Apoc 1.5;Apoc 19.11;Apoc 22.6;Apoc 3.7;Col 1.15;

15"Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot!

Apoc 3.1;

16Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.

17Pentru că zici: "Sunt bogat, m-am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic", şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol,

Osea 12.8;1Cor 4.8;

18te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curăţit prin foc, ca să te îmbogăţeşti; şi haine albe, ca să te îmbraci cu ele, şi să nu ţi se vadă ruşinea goliciunii tale; şi doctorie pentru ochi, ca să-ţi ungi ochii, şi să vezi.

Isa 55.1;Mat 13.44;Mat 25.9;2Cor 5.3;Apoc 7.13;Apoc 16.15;Apoc 19.8;

19Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia, pe care-i iubesc. Fii plin de râvnă dar, şi pocăieşte-te!

Iov 5.17;Prov 3.11-12;Evr 12.5-6;Iac 1.12;

20Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.

Cânt 5.2;Luc 12.37;Ioan 14.23;

21Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.

Mat 19.28;Luc 22.30;1Cor 6.2;2Tim 2.12;Apoc 2.26-27;

22Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul.

Anonymous said...

1Şi-am văzut ridicându-se din mare (din gloate multe, din popor) o Fiară având zece coarne şi şapte capete ; şi pe coarnele ei, zece steme; şi pe capetele ei, nume blasfemiatoare .
2Şi Fiara pe care-am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi Balaurul (diavolul) i-a dat Fiarei (comunismul, curva cea rosie care umbla beata de sangele mucenicilor) puterea lui şi tronul său şi stăpânire mare.
3Şi unul din capetele Fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte a fost vindecată; şi tot pământul s'a minunat ţinându-se după Fiară .(comunismul a cazut dar nu de tot)
4Şi i s'au închinat Balaurului, pentru că el i-a dat Fiarei stăpânirea; apoi i s'au închinat Fiarei, zicând: „Cine-i asemenea Fiarei şi cine poate să se războiască împotrivă-i?...“
5Şi i s'a dat ei gură să grăiască vorbe mari şi blasfemii; şi putere i s'a dat să lucreze timp de patruzeci şi două de luni .
6Şi gura şi-a deschis-o spre blasfemii împotriva lui Dumnezeu, să-I blasfemieze numele şi locuinţa, pe cei ce locuiesc în cer.
7Şi i s'a dat să facă război asupra sfinţilor şi să-i biruie; şi i s'a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
8Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt de la'ntemeierea lumii scrise'n cartea vieţii Mielului înjunghiat .
9Dacă are cineva urechi, să audă!:(chiar asa, i-a uitati-va la Asia)
10Cine duce'n robie, în robie e dus; cine ucide cu sabia, de sabie trebuie ucis. Aici e răbdarea şi credinţa sfinţilor .
11Şi-am văzut o altă Fiară , ridicându-se din pământ(neocomunismul, care pleaca nu de la gloate, de la popor ,ci de la cei mai cu stare, fostii sefi, activistii, burghezia proletara); şi avea două coarne, asemenea unui miel, dar grăia ca un balaur.
12Şi toată puterea primei Fiare o face în faţa acesteia. Şi face ca pământul şi locuitorii de pe el să se'nchine Fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13Şi face semne mari, pân'la a face ca foc să se coboare din cer pe pământ înaintea oamenilor;
14şi prin semnele ce i s'a dat să facă'n faţa Fiarei îi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ, spunându-le celor ce locuiesc pe pământ să-i facă chip Fiarei care poartă rană de sabie şi a rămas în viaţă.(COMUNISMUL VA REANVIA SUB UN ALT CHIP.ACEST NOU CHIP VA FI ZIDIT DE NEOCOMUNISTI, DE BURGHEZIA PROLETARA, PE BAZE TEHNOLOGICE IMPRESIONANTE CARE VOR DETERMINA CREDEREA CA, IATA ,AVEM RAIUL PE PAMANT, ASADAR CE NE MAI TREBUIE DUMNEZEU?!)
15Şi i s'a dat ei să-i dea chipului Fiarei un duh , (WWW ) pentru ca chipul Fiarei să şi grăiască(ceea ce a lipsit comunismului a fost taman acest „internet”, aceasta forta cu adevarat diabolica acest „duh”care si uneste dar si desparte dar care mai presus de toate da celor care-l au, putere.Daca internetul ar fi existat ceva mai devreme ca sa poata fi folosit ca arma de propaganda ar fi fost dezastru pe pamant!Uitati-va ce au facut cu radioul si mai ales cu televizorul.) şi să facă'n aşa fel ca toţi cei ce nu se vor închina chipului Fiarei să fie ucişi.(indepartati din viata lumeasca)
16Şi pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei liberi şi pe robi (asadar nu va scapa nimeni decat doar sfintii care nici nu cumpara, nici nu vand)îi face(nu-i obliga, nu-i sileste, îi face, democratic) să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte,
17încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , fără numai cel ce are semnul: ( chipul globalizarii ) numele Fiarei sau numărul numelui Fiarei.
18Aici e'nţelepciunea! Cine are pricepere, să socotească numărul Fiarei; că e număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase .(666 nu este decat un simbol al numelui fiarei dar numele acesta noi il stim deja:comunismul, adica raiul pe pamant, adica anularea operei mantuitoare a Domnului nostru Iisus Hristos.)