Tuesday, June 30, 2009

CEREMONIE A CAVALERILOR DE MALTA intr-o Biserica ortodoxa din Iasi. Pe cand si a Clubului de la Roma? VIDEO din mai 2008

Dupa Timisoara, acum Iasiul. Ceremonie a Cavalerilor de Malta intr-un lacas ortodox


Dupa ce in urma cu un an si jumatate semnalam savarsirea unui ceremonial al Cavalerilor de Malta in Catedrala ortodoxa din Timisoara (postare ce a animat spriritele si a adunat aproape 100 de comentarii), observ ca evenimentul nu a fost singular, o banala si nefericita intamplare, astfel de lucruri, pare-se, se petrec si prin alte locuri. Mai sus si mai jos aveti doua clipuri cu imagini de la un ceremonial savarsit intr-o biserica ortodoxa ieseana, in mai 2009!

Pentru cei care nu vad nimic periculos in “opera” cavalerilor, prezentam date privind strânsele lor legături cu francmasoneria (* informatii primite via mail)

Într-o planşă (v. dreapta sus) ce reproduce structura francmasoneriei, regăsim la nivelul Ritului de York Cavalerii de Malta şi binecunoscutul lor simbol printre gradele cele mai înalte. Mai ales, Loja Propaganda Due (P2) din Italia a avut strânse legături cu ei.

În cartea „Cavalerii întunericului”, François Hervet scrie: „în decembrie 1969 a avut loc o întâlnire secretă în biroul contelui Umberto Ortolani, ambasadorul cavalerilor de Malta în Uruguay, la care au participat mai multe capete ale lojei P2: Licio Gelli, Roberto Calvi, Michele Sidona, toţi implicaţi în omorârea Papei Ioan Paul I şi în masive fraude bancare.”

Istoricul militar român Mircea Dogaru afirma într-o emisiune TV în 2006: „Cavalerii de la Malta reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale „Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admişi doar cei care au deja un anumit grad de iniţiere ocultă). Ei au o Constituţie proprie şi au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale.”

Cavalerii de Malta sunt cei care au pus bazele CIA. Allen Dulles şi Bill Donovan, primii directori ai CIA, numiţi chiar „taţii” acestui serviciu de informaţii, erau cavaleri de Malta. La fel stau lucrurile şi cu urmaşii lor: Wiliam Casey, directorul CIA în timpul guvernării Reagen şi John Mc Cone, directorul din timpul guvernării Kennedy.

Explicatia YouTube: Principe Protettore S.A.R. Don Thorbjorn Paternò Castello d'Aragona, Don Dorin Potolinca Conte di Navajas, Don Basilio Calì di San Lorenzo, Manifestazione del 17 maggio 2008
ABSOLUT NICI UN IERARH AL B.O.R. NU SE RIDICA SA SE IMPOTRIVEASCA TRADARII LUI HRISTOS SI HULEI IMPOTRIVA SA?
Laurentiu Dumitru
http://laurentiudumitru.ro/blog/

Un comentator al Blogului lui Laurentiu Dumitru afirma: Biserica unde s-a petrecut “evenimentul” se numeste Barnoschi din centrul Iasului. Unul dintre preoti este parohul.

2 comments:

Anca said...

E strigator la cer!!! Daca tot se numesc cavaleri, cum de n-au bunul simt de a nu folosi Casa Domnului pentru NEBUNIA ceremonialului lor??? si nu-mi pot explica cum de e posibil ca un preot ortodox sa admita asa ceva intr-o biserica ortodoxa....
sper ca acesta sa fie ultimul caz nefericit...
poate si cavalerii astia s-ar potolii, daca i-ar da enoriasii afara din biserica.
Pur si simplu sa le intrerupem ceremoniile si sa-i dam afara din biserica!!!

Anonymous said...

Lupta pentru credinta si neam nu a incetat niciodata.Iude vor fi mereu, cat va exista neamul omenesc.Trebuie sa luptam in continuare si cu ajutorul Domnului si Maicii Domnulu vom razbi sa alungam si iudele astea.