Pages

Wednesday, April 15, 2009

UE se indreapta, Romania nu. Mircea Toader, deputatul satanist: cum risca PDL sa-si piarda toti alegatorii. Propunere de Card ID si bancar unic cu cip

PD-L vrea sa ne impuna carti de identitate si bancare cu cipuri biometrice.
Cartile de Identitate cu cip sunt deja aprobate in Parlament. Mircea Toader minte in lant in Saptamana Mare. Cititi si va cruciti:


Liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, ca alaturi de cativa colegi, doreste sa prezinte Guvernului o initiativa legislativa prin care sa se extinda forma pasapoartelor biometrice si la cartile de identitate, cu adaugarea unui cip care sa permita accesul in sistemul informatic bancar, relateaza NewsIn.
Mircea Toader a precizat ca PD-L sustine necesitatea aprobarii ordonantei guvernamentale privind pasapoartele electronice, aratand ca disputele de natura religioasa create in jurul acestei ordonante sunt "fara sens". "Nu am facut altceva decat sa respectam conditiile si termenele prevazute de UE", a precizat reprezentantul PD-L."PD-L sustine aceasta ordonanta de urgenta, mai ales ca sunt achizitionate si echipamentele. Acest sistem de pasaport ar trebui extins la sistemul de evidenta a populatiei, la cartile de identitate, cunoscand de acum ca aceste carti de identitate sunt relativ usor de falsificat", a sustinut Mircea Toader, adaugand ca ar putea promova, impreuna cu alti colegi si cu Guvernul, o initiativa prin care sa se extinda aceasta forma de pasaport electronic chiar la cartile de identitate, cu posibilitatea introducerii unui cip care sa-i permita proprietarului si accesul in sistemul informatic bancar.
"Este o initiativa a mea si a catorva colegi, vrem sa o sustinem, sa o prezentam Guvernului. Este numai o idee, analizandu-o cu cei de la Directia de Pasapoarte am discutat si despre posibilitatea aceasta, daca se poate din punct de vedere tehnic", a precizat Toader.
Liderul PD-L a prezentat cateva avantaje ale unui astfel de sistem, aratand ca nu poate fi falsificat, iar datele suplimentare pot fi de ajutor in unele cazuri, cum ar fi accidentele, catalogand drept "o poveste" ideea ca, avand astfel de acte de identitate, posesorii ar putea fi urmariti.

1 comment:

Anonymous said...

blestemat sa fie acest satanist si antihrist ... impreuna cu toti masonii din guvern ... anatema lor ... ortodocsii nu vor primi asa ceva ci vor marturisi cu viata credinta lor ...