Pages

Tuesday, April 14, 2009

VORONIN, noi ti-am dat UE si tu ne intorci spatele?

Tovarase Vladimir Voronin, fa un efort sa citesti aceste randuri pentru ca vreau sa iti explic niste treburi. Mi-e greu sa iti scriu in rusa pentru ca, desi am fost obligat sa invat aceasta limba, la scoala, timp de zece ani, nu am retinut decat o expresie pe care ti-o dedic cu caldura, Vladimir: Ibi tvaiu mati! Si toti colegii mei, ziaristi, cei pe care i-ai umilit si i-ai arestat si pe care gorilele tale i-au batut, au aceleasi ganduri de bine pentru tine si familia ta, atat aia de sange, cat si aia mafiota.
Acum sa te intreb niste chestii, mai, carpa kaghebista. Pai bine, Vova, ti s-a facut sila de Romania? Te deranjeaza ca mamica ta te-a slobozit in Romania si nu in ma-ta Rusie, la sanul careia te ascunzi acum? Imputiciunea ta, Vladimir, timp de opt ani, cat ai fost presedinte, ai supt de la Romania fonduri si ajutoare, te-ai folosit de imaginea proeuropeana in campania ta electorala din 2005, cu consilieri de la Bucuresti, si acum te sucesti pe partea Moscovei? Feciorul tau mafiot a facut avere in Romania, evident, cu ajutorul unor nemernici de aici. Poti sa negi asa ceva? Nu ti-e rusine sa spui ca vrei relatii bune cu Uniunea Europeana si sa injuri si sa acuzi Romania in acelasi timp? Esti o putoare cu doua fete, al carei loc este in puscarie, acolo unde ai aruncat tu tineri nevinovati care chiar doresc sa traiasca intr-o tara europeana si democratica, fie ca se numeste Republica Moldova, fie ca se numeste Romania.
Imi spun amicii din Chisinau, in mesaje pe Internet, internetul ala pe care tu vrei sa-l cenzurezi, bolsevicule, ca se tem sa iasa singuri pe strada pentru ca pot fi rapiti sau batuti de catre haidamacii tai, otreapa stalinista! Tu realizezi ce ai ajuns? Crezi ca esti mai puternic decat tinerii? Asa se credea si alt nauc, Ceausescu. Pe el il mai regreta niste ametiti, pe tine nu te va regreta nimeni, nici macar femeia politica gonflabila Zinaida, cu care iti satisfaci tu poftele politice.
Te crezi un mare lider? Esti doar o marioneta putrezita de ura fata de romani si libertate, esti doar rumegusul din matriostele care sunt confectionate la Kremlin si sunt raspandite prin fostul Soiuz. Nu, pagadi, Vladimir “al cioroiului”!
P.S. Daca limbajul din acest pamflet este considerat violent, tin sa precizez ca, in opinia mea, este chiar politicos in comparatie cu actiunile lui Voronin.

Emil Neacsu
Ziar care mai are si un articol la polul opus, prin care un portal romanesc devine cutia de rezonanta a unor dezinformari specializate. Totul sub semnatura "romanului" Ivanciuc:

No comments: