Pages

Thursday, January 29, 2009

Altermedia de azi: Cum va distruge Obama “America profunda”. Este Obama homosexual?


Altermedia a avertizat, inca mult inainte ca Obama sa fie ales presedinte, care este adevarata fata a noului presedinte american. La doar cateva zile dupa investitura, dar fara ca ecourile laudelor absolut gretoase aduse de presa oficiala din toata lumea sa se fi stins, va prezentam o noua sinteza a obiectivelor presedintelui, care, de altfel, nu face altceva decat sa-si respecte cea mai importanta promisiune facuta stangii liberale in campania electorala: aceea de a distruge stalpul “Americii profunde”, familia, prin favorizarea fara restrictii a homosexualitatii si a abominabilului obicei al uciderii copiilor in pantecele mamelor lor oricand in timpul lunilor de sarcina.
Asa cum putem citi pe site-ul oficial al Casei Albe, planul de implementare a obiectivelor celei mai radicale agende homosexuale din istoria natiunii a devenit public. Impreuna cu recentele si foarte grabitele masuri de sprijin de la bugetul federal pentru organizatiile care promoveaza avortul in strainatate, programul social al noii administratii este un dus rece pentru sustinatorii valorilor traditionale, noteaza reteaua LifeSiteNews.com intr-un comentariu pe care va invitam sa il cititi mai jos in adaptarea si completarea noastra.
Cititi pe aceeasi tema articole anterioare:
Barack Obama: salvator sau catastrofa pentru America?
Obama si Natiunile Unite vor promova agenda globala pentru controlul populatiei
Obama cel rosu
si, de pe blogul meu:
Obama s-a impiedicat in cuvantul "credinta". Alba-neagra cu Biblia lui Abraham Lincoln. Juramantul final nu a fost dat cu mana pe Biblie.
Sarah Palin şi America profundă de Mircea Platon
America fesenista contra Americii conservatoare. Ziua cea mai lunga: Barack Hussein Obama vs John McCain de Victor Roncea:
Nu pot sa nu remarc popularitatea de MTV a lui Barack Hussein Obama. Dar mie unuia imi aduce aminte de isteria fesenista a anilor '90, si-l vad pe tanarul vocal si aferat care a generat obamania in rolul lui Petre Roman in fata fetelor de la Apaca. Si, orice-ar fi, intre actualul "os de liberal", vorba lui Dorin Tudoran, si un batran, ca Ion Ratiu, o sa-l aleg intotdeuna pe cel din urma, indiferent daca acesta va castiga sau nu.
Cam asa cred ca sta si situatia in America de azi. Din acest punct de vedere, McCain este national-taranistul de care aveam nevoie pentru reconstructia Romaniei, reprezentantul unei partid conservator care trebuia sa tina seama de autenticii fosti detinuti politici, nu de copiile lor de mucava. Si de aceea s-a si ales praful si pulberea de miscarea care a incercat sa recladeasca Romania pe valorile sale autentice. Pentru a nu se ridica un McCain. In schimb, de-alde Obama, utecisti intarziati, dispusi sa renege orice e sfant, daca au avut vreodata asa ceva, am avut la kilogram. Nu stiu cati au observat ca, intr-o dezbatere fundamentala pentru soarta Americii viitoare si, inevitabil, si a rostogolirii lumii, Obama si-a intors cu fundu-n sus propriile convingeri, trambitate anterior in calitate de "crestin practicant" pe banda: el s-a exprimat pentru casatorii intre homosexuali si pentru avort in orice circumstanta...Continuarea aici

Obama anunta masuri radicale in favoarea homosexualilor

Multi votanti americani, altfel conservatori, au sugerat ca obiectivul declarat in campanie al lui Obama de a gasi un “punct comun” si de a “nivela diferentele” intre taberele conservatoare si liberala (pentru a evita divizarea de pana astazi a natiunii) il va face sa nu fie atat de anti-familie si anti-viata cum au prezis multi. Acum, ca a fost ales si investit, a devenit foarte clar pentru toti ca Obama intentioneaza sa promoveze o agenda sociala radicala nemaiintalnita pana acum in Statele Unite.
De indata ce Obama a depus juramantul de investitura, pe data de 20 ianuarie, site-ul Casei Albe a fost adus la zi. Printre actualizari se gaseste si o agenda sociala extrem de detaliata, incluzand o sectiune extinsa despre “sustinerea comunitatii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor (LGBT)” si o alta despre “drepturile reproductive”.
In cadrul celei din urma este explicat faptul ca Obama “intelege” ca avortul este “un subiect controversat” si ca “ii respecta pe cei care nu sunt de acord” cu pozitia sa [radical pro-avort], dar continua sa explice ca a “fost un sustinator constant al optiunilor reproductive si va face din respectarea drepturilor femeilor [asa cum sunt ele intelese ulterior legalizarii avortului] o prioritate a administratiei sale.”
Conform aceleiasi surse, Obama intentioneaza sa sustina cercetarea pe celule stem: “Obama este co-initiator al Legii de Constituire a Cercetarilor pe Celule Stem din 2007, care va permite cercetarea pe celule embrionare stem provenite din embrioni donati (prin consimtamant) de clinicile de fertilizare in vitro.” Procedura este de asemenea una inacceptabila pentru sustinatorii valorilor umane intrucat ea distruge embrionul si deschide o usa catre un obicei periculos: acela de a crea oameni in scopul experimentarii.
In categoria “drepturi civile”, noul presedinte intentioneaza sa extinda statutul “delictului de ura” (hate crime), care pedepseste infractiunile de incitare la ura rasiala si in general actele discriminatorii. Legislatia va fi actualizata pentru a include masuri speciale de protectie a “orientarii sexuale” si a “identitatii sexelor”. Cu alte cuvinte, se va incerca implementarea unuia din cele mai radicale puncte ale agendei homosexualilor: legi restrictive care sa reduca la tacere orice critica adusa comportamentului homosexual prin asimilarea acestora cu infractiuni de tip “hate crime”.
Mai mult, presedintele planuieste sa sustina “uniunile civile depline si drepturile federale ale cuplurilor LGBT,” in conditiile in care toate cele 30 de state in care s-au tinut referendumuri constitutionale privind familia au interzis casatoria intre homosexuali. Asadar, este vorba despre o masura profund impopulara.
Un motiv serios de ingrijorare pentru sustinatorii familiei este planul administratiei de a revoca Legea de Aparare a Casatoriei (Defense of Marriage Act, DOMA). Datand din 1966, DOMA, cu putere de lege federala, statueaza ca Guvernul central nu va considera parteneriatele dintre persoanele de acelasi sex casatorii, indiferent de motiv, chiar daca acestea sunt recunoscute de oricare dintre state.
Mai mult, Obama afirma ca se va opune unui amendament constitutional federal in privinta “casatoriilor” dintre persoanele de acelasi sex, va revoca politica “don’t ask - don’t tell” care ii impiedica pe homosexualii declarati sa activeze in armata si va face eforturi sa extinda dreptul de adoptie a copiilor pentru cuplurile de acelasi sex.
“Presedintele Obama crede ca trebuie sa asiguram drepturile de adoptie pentru cupluri si persoane, indiferent de orientarea sexuala,” explica site-ul Casei Albe. “El considera ca un copil poate beneficia de un camin sanatos si plin de iubire, fie ca parintii sunt homosexuali sau nu.”
Congressmanul Chris Smith, unul dintre liderii grupului pro-life din legislativul federal american, a comentat pentru LifeSiteNews.com programul social al noii administratii: “Putem spera si ne putem ruga pentru unele schimbari sau circumstante, dar aceasta nu este ‘schimbarea in care putem avea incredere’ [aluzie la sloganul de campanie al lui Obama, n.red.] si cred ca multi americani vor fi socati pe parcursul mandatului prezidential de cat de extreme sunt abordarile lui.” (Altermedia - Cealalta fata a realitatii)

1 comment:

Anonymous said...

roman jegos, altceva decat sa mananci rahat , ai stii? pune-ti icoane si in buda daca vrei da' lasa0i pe altii in pace.