Pages

Wednesday, January 28, 2009

Mafia Gardasil infranta a doua oara. Parintele Tudor Peiu ramane la biserica spitalului Grigore Alexandrescu

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi, cu gandul, cu fapta si mai ales cu rugaciunea. In Permanenta (sedinta saptamanala) Arhiepiscopiei de astazi, parintele Tudor Peiu s-a bucurat de sprijinul P.S. Varsanufie, iar P.F. Patriarh Daniel, vazind dragostea si ravna care il inconjoara pe parinte, a hotarat ca acesta sa ramana in mijlocul bisericii (comunitatii) cuviosiei sale. A fost sustinut prin memorii de comunitate, la care s-au adaugat imediat si cele ale medicilor spitalului (nota bene, acestia nu stiau de acest razboi perfid al directorului) , precum si direct de alte persoane influente care il cunosc si stiu sacrificiile si lucrarea acestuia. Voua tuturor, mica noastra comunitate va multumeste din suflet. A fost impiedicata o samavolnicie care ar fi perturbat grav starea duhovniceasca a bisericii si a celor care se bucura de asistenta spirituala a parintelui Tudor Peiu si de sprijinul comunitatii noastre - copiii bolnavi, parintii si medicii Spitalului “Grigore Alexandrescu”. A fost o mare incercare careia a trebuit sa-i facem fata. Dar voia lui Dumnezeu a fost mai puternica decat dorinta de razbunare a unei persoane. Dragostea a invins ura. Adevarul nu a putut, de aceasta data, sa fie oprit.Va asteptam in aceasta Duminica, la Sf. Liturghie, sa ne bucuram impreuna de lucrarea Sfintei Treimi, Hramul bisericii noastre impreuna cu acela al Sfintilor Martiri Brancoveni. Dumnezeu sa va dea bucuria pe care o simtim noi toti acum, la ceas de izbanda. Stim ca cel viclean nu o sa-si opreasca uneltirile, dar acestea sunt permise de Dumnezeu pentru intarirea noastra.
Fie numele Domnului binecuvantat, de acum si pana in veac!
Grupul de discutii Provita
Felicitari PS Varsanufie Prahoveanul pentru dreapta decizie!
http://apologeticum.wordpress.com/: Veste buna : Parintele Tudor Peiu ramane la biserica spitalului Grigore Alexandrescu

3 comments:

Anonymous said...

E bine.

Vlad Mihai said...

Sa multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ne-au ascultat rugaciunile!

Anonymous said...

Va mai avea parintele Peiu curajul de mai dinainte, ori va fi ff precaut de acum inainte? Si Dan Stanca a ramas la Romania libera ( stiu, nu e important acest lucru pt dvs dle Roncea) dar din slab ce era, acum e si mai slab. Cam asa se lucreaza la noi, tovarasi! Sa nu mai poti spune nimic, multumindu-te cu felia ta.