Pages

Friday, January 30, 2009

Cat de mare poate fi minciuna "necesitatilor UE"? In Basarabia pasapoartele Biometrice se introduc de SRI-ul "moldovenesc" la "recomandarea" ONU

Direcţia generală documentarea populaţiei, din cadrul ÎS „Registru”, începe implementarea noilor servicii de perfectare şi eliberare a paşaportului cu date biometrice, informează AP FLUX.
Astfel, în perioada 7-10 februarie, în cadrul Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova - 2008″, va fi efectuată recepţionarea comenzilor pentru perfectarea şi eliberarea noilor paşapoarte. Cetăţenii pot depune cererile pentru perfectarea documentului în termen de o lună (1.250 de lei), 25 zile (1.330 de lei), 20 zile (1.500 de lei), 15 zile (1.670 de lei), 10 zile (2.000 de lei), cinci zile (2.500 de lei), 24 de ore (2.830 de lei), opt ore (3.000 de lei), patru ore (3.330 de lei).
Potrivit Centrului de presă al Ministerului Dezvoltării Informaţionale, acest tip de document este introdus la recomandările Organizaţiei Mondiale a Aviaţiei Civile (International Civil Aviation Organization - organism al ONU - nota mea). Paşaportul va avea pe copertă un semn special, care va confirma că documentul deţine informaţie biometrică despre posesor.
Microprocesorul electronic conţine informaţia privind datele biometrice, inclusiv amprentele ambelor degete arătătoare. Informaţia se introduce cu ajutorul unui mecanism special şi se confirmă ulterior prin semnătura digitală, garantînd astfel integritatea personalităţii şi corectitudinea datelor introduse în microprocesor.
De asemenea, cipul electronic va conţine certificatul electronic, care este generat la Centrul de certificare a cheilor deschise a organelor administraţiei publice. Centrul funcţionează în cadrul Centrului Telecomunicaţii Speciale de pe lângă Serviciul Informaţii şi Securitate (SIS - echivalentul SRI - nota mea).
Cipul electronic este montat în coperta paşaportului. Reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Informaţionale afirmă că, practic, este imposibilă sustragerea sau deteriorarea mecanică a acestuia. Informaţia din cipul electronic poate fi citită numai de un utilaj special, la trecerea frontierei. Deja două puncte în cadrul Aeroportului internaţional Chişinău dispun de utilaj necesar pentru detectarea informaţiei biometrice. Legătura informaţională între terminal, computerul de la frontieră şi serverul de bază se stabileşte în cinci secunde.
Sistemul compară informaţia recepţionată cu fotografia digitală, efectuată în momentul trecerii controlului la frontieră, verificând şi confirmând astfel corectitudinea informaţiei despre persoană.
Paşapoartele cu date biometrice nu anulează paşapoartele actuale de străinătate, precizează Centrul de presă al Ministerului Dezvoltării Informaţionale, citat de AP FLUX.
www.logos.md - Portalul Tineretului Ortodox din Republica Moldova
Comentariul „Moldova Noastră”:
Ieri – paşaportul cu cod numeric în loc de nume („numărul numelui” cum se spune în cap. 13 al Apocalipsei Sfîntului Ioan Teologul), azi - paşaportul cu procesor biometric, mîine – cardul total cu procesor şi poimîine – procesorul sub piele – la mîna dreaptă sau pe frunte. Fiara apocaliptică se înstăpîneşte tot mai mult în lume, iar Moldova este unul din cele două poligoane principale de testare a reacţiei oamenilor liberali (Australia) şi a oamenilor creştinilor (Moldova) la ispitele (cursele) întinse omenirii de către Fiară. Anume în aceste două ţări sînt implementate ultimele “răcnete” tehno-informaţionale. În celelalte ţări, europene şi neeuropene (mult mai dezvoltate) asemenea reforme “necesare” se află abia în stadiul de proiect.
Numai cei care practică politica struţului nu pot să vadă în cele ce ni se oferă nu numai semnele evidente ale venirii Fiarei, dar şi paşii nemijlociţi, chiar făţişi ai intrării ei în viaţa noastră de fiecare zi. Fiara devine un fenomen cotidian al omului apostat, acceptat şi, de ce nu, chiar dorit. Doar nu în zadar cele necesare pentru Templul Antihristului sînt pregătite şi păstrate cu grijă de către slujitorii acestuia – materialele de construcţie aranjate cu grijă şi numerotate care după care urmează să fie clădite (ca în jocurile de constructor pentru copii), mobilierul Templului – analoagele, băncile, tronul, uşile, - totul este confecţionat, chiar şi catapeteasma şi „sfînta sfintelor” spurcată este ţesută şi, respectiv, confecţionată. A rămas un singur lucru – să fie demolată moscheea Al-Aqsa de pe dealul Templului din Ierusalim. Iar vizionarul apocalipsei (Sfîntul Apostol Ioan) ne previne că acel „Mesia” al înşelării, Antihristul, va veni cînd lumea va fi în pace şi securitate (părelnică).
Duhovnicii Moldovei ne cheamă să nu dăm nimic din trupul nostru – mîna, ochiul – Fiarei pe care o reprezintă cu toată „rîvna” în Moldova Ministerul tehnologiilor informaţionale cu supercalculatorul său.
De altfel, acel paşaport biometric poate fi lesne scos din funcţiune: e suficient să-l ţii vreo cîteva secunde-minute în cuptorul cu microunde, însă acest lucru nu îndreptăţeşte deloc acceptarea şi primirea lui. Ci doar atestă faptul că radiaţiile emise de cuptorul cu microunde îşi fac treaba.
Vezi si
Antena 3: A fost eliberat primul paşaport românesc, însemnat cu “numărul Satanei”
Realitatea TV: Astăzi au fost eliberate primele paşapoarte biometrice

No comments: