Pages

Tuesday, January 27, 2009

O manifestare impresionanta: conferinta anti-cip a lui Danion Vasile cu participarea P Ioan Sismanian, a Maicii Ecaterina si a lui Laurentiu Dumitru


Grupul Areopag a organizat pe 27 ianuarie 2009 o conferinta publica la Sala Dalles, pe tema cipurilor biometrice si a semnelor vremii, transmisa in direct la http://www.ortodoxradio.ro/. Desfasurata sub titlul „Sfarsitul Lumii - Intre profetii si obsesii", desi trebuia sa dureze doar doua ore, conferinta a tinut patru ore in fata unei sali arhipline, de sute si sute de persoane, care, la sfarsitul manifestarii au semnat Scrisoarea Areopag catre Sfantul Sinod si formularele impotriva Pasapoartelor biometrice. Au vorbit: Maica Ecaterina, cu mult curaj si daruire, P Ieromonah Ioan Sismanian de la Petru Voda, cu iubire, insufland credinta si tarie, si teologii Danion Vasile si Laurentiu Dumitru, cu mult duh si intelepciune. In timpul Conferintei a fost sunat si Parintele Iustin Parvu care a reconfirmat in direct Apelul sau la mucenicie, de impotrivire la semnele premergatoare pecetluirii finale, realizate prin introducerea obligatorie - fara dezbatere publica - a cipului biomtetric in toate actele de identitate ale romanilor. Dupa prelegeri au fost lansate lucrarile lui Danion Vasile „Stareţii despre vremurile din urmă” şi „Zorii Apocalipsei” cat si cele mai noi aparitii ale revistelor Presa Ortodoxa si ATITUDINI, care s-au raspandit printre credinciosi ca painea calda. In final s-a anuntat mitingul de duminica al Coalitiei Impotriva Statului Politienesc, care se va sustine la Crucea de la poalele Dealului Patriarhiei, incepand cu orele 12.30.
In curand aici si doua filmari din timpul conferintei: interventia telefonica a Parintelui Iustin si Cantecul si Rugaciunea de inchidere a manifestarii.

No comments: