Pages

Thursday, November 6, 2008

Directorul Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova (SIS) in vizita la SRI

Directorul Serviciului de Informatii si Securitate (SIS) din Republica Moldova, Artur Resetnicov, a venit joi, la Bucuresti, intr-o vizita oficiala. Resetnicov, "copilul de casa" al lui Vladimir Voronin, a obisnuit opinia publica cu dirijarea unor actiuni anti-romanesti, pro-comuniste si pro-moscovite, precum si cu repetarea "scolareasca" a indicatiilor pretioase ale "tatatucului" sau de la Chisnau.
Potrivit unui comunicat SRI, "agenda discutiilor s-a axat pe dimensiunea strategica a procesului de transformare a serviciilor de informatii, politicile si strategiile care eficientizeaza activitatea acestora, precum si domeniile de interes comun legate de prevenirea si combaterea riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii. De asemenea, au fost abordate teme referitoare la stadiul si perspectivele de consolidare a cooperarii bilaterale, precum si in format multilateral".
"Vizita oficiala a directorului SIS se inscrie in contextul consolidarii relatiilor parteneriale de cooperare dintre serviciile de informatii din cele doua tari si isi propune sa contribuie la intensificarea si consolidarea cooperarii romano-moldovenesti in domeniul informatiilor", se mai precizeaza in comunicat.
M.A.B. /ZIUA Online / Foto: SIS si M.A.B.

No comments: