Pages

Tuesday, November 4, 2008

De ce nu va fi impuscat Obama: de acum incolo va avea numai aparitii sub forma de holograma

America urmeaza scenariul Star Trek nu numai in ce priveste presedintii (capitanii navei Enterprise, au fost, pe rand, un alb - Jean Luc Picard -, apoi un negru, o femeie si, cred, in final, un android) ci si in privinta experimentele militare pregatite pentru campul de lupta si intrate apoi, cu voia "lor", in viata civila. In acest caz: holograma.
Pe langa tehnologia ecranului “Magic Wall” (care, inteleg de la http://www.techcrunch.com/ provine tot dintr-un program militar, ca si internetul, mobilul, etc), CNN a facut ieri o proba de forta si a prezentat, in premiera mondiala, o transmisie in direct cu o... holograma. Eu am prins un negru care aterizase in studio exact ca in Star Trek sau Star Wars. Inteleg ca debutanta a fost reporterita CNN Jessica Yellin. Oricum, proiectia a fost fantastica. De necrezut, aproape.
Am observat de pe forumuri ca cei mai interesati de fenomen au fost cei din spatiul islamic (dar banuiesc ca si din cel slav).

Cititi o stire:
The Earth Times: CNN debuts hologram technology on election night
Washington - The US television news network CNN debuted a new camera technology that "beamed" one of its correspondents into its central election studio a la Star Wars. Reporter Jessica Yellin's image was transmitted Tuesday night from Chicago and appeared as a holographically projected image in New York.
Moderator Wolf Blitzer spoke with Yellin's image in a first-of-its-kind transmission that is to be used to broadcast other CNN correspondents and interview subjects from Chicago, where the Democratic candidate Senator Barack Obama's campaign is watching Tuesday's election returns roll in, and in Phoenix, where Republican candidate Senator John McCain is headquartered.
Yellin appeared in the New York studio with luminous contours that Blitzer said reminded him of the projection of Princess Leia in the 1997 science-fiction movie Star Wars. (DPA)
Vezi si un alt tip similar de "tele-prezenta" virtuala

1 comment:

Anonymous said...

Am avut dreptate : Barack Obama presedinte

Multumita bunului Dumnezeu , am avertizat aceasta inca de pe vremea cand Hillary Clinton era pe cai mari si mega presa o prezenta favorita . Ma bazam atunci pe sustinerea ce o avea Obama din partea lui … George Soros . Iar cu timpul au venit necontenit semnale de confirmare , urmarind lista consilierilor si a sustinatorilor sai .
Nu ca ar conta cine ocupa fotoliul presidential SUA , ei fiind simple marionete de rang inalt , STAPANII reali ai SUA nepermitandu-si ca oricine sa ocupe cea mai importanta functie ( teoretic ) in stat . Dar ei reprezinta niste simboluri , niste semnale care indica directia spre care se indreapta politica americana . Si era limpede viitoarea directie a acestui mega stat , iar Obama reprezenta perfect imaginea ei . Prin discursul sau si prin consilierii sai , curelele de transmisie intre marioneta si adevaratii PAPUSARI .

Consider ca pentru din ce in ce mai multi este clar ca planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA , “ solutie “ salvatoare pe care din ce in ce mai des o va prezenta politicul ca rezolvare a mega crizei in care camataria mondiala a bagat omenirea . Dar ce se ascunde des este ca acest politic nu este de capul sau . ACEEASI le controleaza in fapt pe amandoua , iar dorinta lor de peste doua sute de ani este instaurarea NOII ORDINI MONDIALE . Iar o data cu 11.09.2001 si mega criza in care am intrat , s-a declansat ultima etapa in edificarea ei .

Sa ne amintim din discursul noului presedinte :
In 2004 vorbea despre necesitatea schimbarii prioritatilor economice si sociale ale viitoarei conduceri americane si lauda New Deal .
In cursul campaniei s-a distantat de crestinism , a promovat uciderea de prunci nenascuti si homosexualitatea .
Per total se dovedeste a fi un soi de portavoce a maleficului new age .
Este prezentat ca cel ce va lupta cu bancile cele rele .

Traseul sau a fost in asemenea mod ales incat sa-i ofere cele mai mari sanse . La democrati avand drept oponent o … femeie , iar in finala un prea batran personaj ce figura in ochii opiniei publice ca facand parte din anturajul lui Bush , singurul scos vinovat de chestiunea Irak .

Sa vedem cine i-au fost consilierii si sustinatorii ( in ordine alfabetica ) . De remarcat ca majoritatea lor l-au sustinut si pe Arnold Schwarzenegger in cursa lui californiana , chiar daca este republican . Si aceasta deoarece si acela este o celebra imagine new age al viitoarei NOI ORDINI MONDIALE , dar un promotor al aripii dure , de tip nazist … O confirmare deci ca politica americana nu este decat o unitate in diversitate … Sa mai mentionam ca industria de film a pregatit de ceva timp opinia publica in acceptarea unui presedinte de tip Obama . Aceasta pentru ca la ELITE totul este programat .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedinte.html