Pages

Saturday, February 21, 2009

REZISTENTA americana la indosarierea biometrica. VIDEO

3 comments:

Anonymous said...

Incepind cu 2009 in Canada (deocamdata doar in provincia Quebec) nu se va mai putea circula cu nici un mijloc de transport in comun fara cartea 'minune' numita Opus. Si ca autoritatile sa fie sigure ca nu vor exista abateri, orice alta forma de bilete se desfiinteaza.
Cartea Opus contine un micro chip in care calatorii trebuie sa introduca datele personale, si o fotografie. Anul acesta datele personale sint obligatorii numai pentru calatoriile cu pret redus: cele pentru elevi si pensionari. De la anul insa nu se garanteaza nimic. Cu alte cuvinte se va cunoaste in orice moment identitatea si traseul oricarui utilizator de autobus, tren sau metrou. Canadienii n-au avut nici un fel de reactie. Notati deasemeni ca in situl oficial nu se specifica nimic despre datele personale care trebuiesc introduse in chip.
www.carteopus.info/en/main_nav/home

Anonymous said...

Apropo de smart carduri. Cine este interesat de subiect sa viziteze siturile www.uri.org si www.smartcardalliance.org.
Unul este site religios care promoveaza o religie globala iar celalalt promoveaza smartcarduri. In mod ciudat au aceeasi sigla. Care sa fie deci legatura dintre religie si smartcarduri?
Smart Card Alliance este o organizatie non-profit ca si URI. In general, in afara organizatiior religioase, de caritate, guvernamentale, educative si de sanatate nu prea se gasesc organizatii non-profit in capitalism. In scrollbar-ul din stinga: About the Alliance apasati pe Current Member, apoi Leadership Council si intrebati-va ca si mine: Ce cauta Lockheed Martin, firma de armament printre ceilalti?!

Anonymous said...

Uite aici Smart-Cardul pt Romania:
http://manipularea.blogspot.com/2008/03/e-guvernarea-pretul-tehnologiei.html