Pages

Saturday, February 21, 2009

EMISIUNE TV. Maica Ecaterina si teologul Danion Vasile despre indosarierea electronica la B1 TV, incepand cu ora 16.30

4 comments:

Anonymous said...

In cateva cuvinte (o jumatate de ora) acesti oameni au incercat sa distruga tot ce s-a castigat pana acum in lupta impotriva cipului biometric. "Nu este asa de grav daca le primim mai putem trai cu ele 2-300 de ani"!!! "Cei care au iesit pana acum in strada au fost cu probleme....." Si asta dupa ce s-au prezentat campionii luptei impotriva cipului indemnand la mucenicie. Sa le amintim cuvintele Sf Scripturi "Doamne nu sunt chiar eu?"

Roncea said...

Din pacate nu am vazut a doua parte a emisiunii. Din alte relatari am inteles ca aceste aprecieri ii apartin lui Danion Vasile. O sa verific!

Anonymous said...

Pai cind v-am spus...! :)))

Scuze pentru vitriol dar eu l-am ascultat odata pe Danion Vasile vorbind si la sfirsit o singura intrebare mi-a venit in minte: omul asta e oligofren? Eu il cred ca a trait miracolul nasterii a doua oara din Duh dar fratilor, nu toti care ne re-nastem din Duh sintem in stare sa tinem conferinte! Oamenii simpluti sa stea in bancuta lor. Oamenii induhovniciti, instruiti si IN VIRSTA (ca sa cistige respectul audientei), sa pofteasca in fata.
I-am mai scris acum vreo doi ani unui ziarist (nu mai stiu care) si l-am intrebat: dumneata nu vezi ca Danion Vasile face un mare deserviciu ortodoxiei? Nu se deosebeste cu nimic de un pocait.

Anonymous said...

Emisiune B1TV - 21.02.2009 -- Maica Ecaterina, Danion Vasile

Partea1:
http://video.google.com/videoplay?docid=4229114545142043300

Partea2:
http://video.google.com/videoplay?docid=-529809583924304738