Pages

Friday, February 6, 2009

CIP-CIRIP. Cornel Ivanciuc s-a reprofilat: din informator in insailator-plagiator

Furtul de la Ciorogârla in lumina noilor documente
Demonstratia de forta a armatei si internelor s-a incheiat si dispozitivele s-au retras in cazarmi, fara ca armele furate de la Ciorogårla sa fie descoperite. Misiunea a incetat brusc, imediat dupa demiterea g-ralului lt. C-tin Croitoru, fostul sef al Statului-Major al Fortelor Aeriene. Ministrul Stanisoara s-a ferit tot timpul sa vorbeasca despre numarul de arme furate. Documentele oficiale s-au ferit sa lase posteritatii urma vreunei informatii clare: cantitate arme, tipuri, data furtului, mod de operare. Sursele au ajutat in schimb presa sa avanseze cifre si sa brodeasca scenarii pe tema furtului. Datele strånse din tabara “pagubasului” conduc la ipoteza ca nu s-a furat nici o arma. Lucrarea “in rem” demarata de procurori si-a propus de la bun inceput sa ancheteze fapte fara autori. La locul faptei au fost “create” urme care puteau conduce la ideea unui furt de proportii. Activitatea de “a ataca” propriile unitati militare pentru testarea gradului de vigilenta a dispozitivelor de paza intra in fisa de post a cercetasilor/diversionistilor din cadrul Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA). De data asta n-a fost vorba despre un exercitiu, ci despre o diversiune in toata regula, al carei scop a fost infundarea definitiva a g-ralului Croitoru. Inainte de a fi numit seful Aviatiei, Croitoru a trecut pe la conducerea DGIA, suficient timp cåt sa prospecteze viitoarea achizitie a 48 de avioane de lupta multirol, contract valorånd 4,5 miliarde de euro. La nivelul armatei si al CSAT s-au aliniat doua tabere cu privire la avioane: una proamericana, sustinuta de Stanisoara, care militeaza pentru achizitia de aparate F-16 second hand sau F-18, si alta proeuropeana, care opteaza pentru achizitia unui avion nou, de tip Gripen, Rafale sau Eurofighter Typhoon. Cånd Croitoru a declarat ca “de preferat ar fi sa se decida achizitia unui avion nou, care este mai ieftin in exploatare”, si-a aratat clar optiunea si si-a semnat condamnarea. Stanisoara nu l-a iertat pentru demersurile facute pentru cumpararea avionului european si executia generalului a fost un mizilic pentru niste maestri ai diversiunii.
Cornel Ivanciuc
6 Februarie 2009

De unde s-a "inspirat" Cornel Ivanciuc, de ziua a saptea, cel care, mai ieri, din prea multa daruire sectanta, facea misto de pericolele cipului biometric (sa-i fie, si lui, de bine, cipuit, ca are experienta de cip-cirip...):

Vineri, 30 Ianuarie, 2009
Cutremur in securitatea Romaniei. Afacerea Ciorogarla = Decapitarea informatiilor militare. Dupa SRI, si MApN ramane fara specialistii anti-KGB/GRU
Blog Roncea

Marti, 3 Februarie, 2009
AFACEREA CIOROGARLA Diversiunea si Conspiratia
de Doru DRAGOMIR

No comments: