Thursday, February 5, 2009

ANTI-CIP Hotarare aberanta a Primariei: sterilizarea si implantarea cu cipuri a tuturor cainilor. Bucuresteni, impotriviti-va! Cipul cauzeaza cancer!Bucureştenii, obligaţi să îşi sterilizeze câinii şi pisicile

Bucureştenii vor fi obligaţi să îşi sterizeze câinii şi pisicile şi să le implanteze microcipuri, iar cei care deţin animale fără documente care să ateste sterilizarea şi înregistrarea într-o bază de date vor fi amendaţi cu până la 700 de lei, potrivit unui proiect al Primăriei Capitalei.
Potrivit proiectului de hotărâre, supus dezbateri publice pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti (http://www.pmb.ro/) până în 13 februarie, persoanele fizice şi juridice care deţin câini şi pisici în vârstă de peste şase luni, în incinte private, fără drept de montă şi neînregistrate în cadrul Asociaţiei Chinologice, au obligaţia de a le steriliza, identifica şi înregistra în baza unică de date a Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân (ASAS), începând cu data intrării în vigoare a acestei hotărâri.
Totodată, bucureştenii care deţin câini şi pisici în vârstă de peste şase luni, în incinte private, cu drept de montă, înregistrate în cadrul asociaţiei chinologice şi telinologice, au obligaţia de a le înregistra în baza ASAS.
Identificarea câinilor cu deţinător se face doar prin microcipare, iar a celor fără deţinător, prin microcipare subcutanat şi crotaliere la urechea stângă în cazul câinilor şi prin microcipare subcutanat în cazul pisicilor.
Termenul de sterilizare şi înregistrare în baza unică de date este de şase luni de la data intrării în vigoare a hotărârii.
Deţinerea câinilor şi pisicilor este permisă dacă animalele sunt sterilizate, identificate prin microcip, înregistrate în baza unică de date de la nivelul Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân. (Sursa: MEDIAFAX)

O ancheta a Associated Press a dezvaluit legatura dintre cipuri si tumori maligne la animalele implantate

Agentia de presa Associated Press a dat publicitatii recent o stire uluitoare despre implanturile cu microcipuri: testate pe animale de laborator au produs cancer - conform dr. Katherine Albrecht, expert în probleme de securitate personala si vechi oponent al implementarii cipurilor.
Studii medicale necunoscute publicului
Potrivit Associated Press, o serie de studii care se întind pe o perioada de 10 ani au aratat ca soarecii si sobolanii injectati cu celule transmitatoare au dezvoltat tumori maligne cu crestere rapida, care s-au dovedit letale în 1 din 10 cazuri. Tumorile au aparut în tesuturile din jurul microcipurilor si deseori au crescut pâna la acoperirea completa a sistemului, sustin cercetatorii.
Albrecht a aflat despre legatura dintre microcipuri si cancer când proprietarul unui câine care murise din cauza unei tumori cauzate de un cip le-a contactat pe ea si pe Liz McIntyre, împreuna cu care a semnat cartea “Cipuri-spioni”. Apoi Albrecht a gasit studii medicale dovedind legatura dintre implantul cu microcipuri si cancer si în cazul altor animale. Înainte ca ea sa le aduca în atentia Associated Press, studiile au fost necunoscute atentiei publice.
Implanturi pentru oameni, aprobate de FDA
Dupa o investigatie de patru luni, jurnalistii Associated Press au descoperit mai multe documente care aratau legatura dintre cancer si implantul cu microcipuri. O parte dintre aceste documente au fost publicate înainte ca Applied Digital Solutions – compania mama a VeriChip – sa ceara acordul FDA (Food and Drug Administration – o agentie din domeniul medical din SUA) pentru a pune pe piata implanturile pentru oameni. Compania VeriChip a obtinut aprobarea FDA în anul 2004, sub supravegherea secretarului de stat al Departamentului Sanatatii din SUA, pe atunci Tommy Thompson, care ulterior a primit un post de conducere în companie.
Potrivit politicii FDA, era responsabilitatea firmei VeriChip sa aduca în atentia FDA cercetarile medicale care au semnalat efectele nocive ale acestei tehnologii, dar directorul VeriChip, Scott Silverman, pretinde ca nu au stiut despre astfel de cercetari.
Cine îsi doreste un implant canceros în mâna?
Albrecht si-a aratat scepticismul ca o companie ca VeriChip, având drept preocupare majora implantul cu microcipuri, nu ar fi fost informata despre studiile relevante din domeniu. “Ar fi o neglijenta din partea domnului Silverman sa nu stie despre aceste cercetari. Iar daca stia despre astfel de studii, cu siguranta a avut un motiv sa nu le divulge”, spune Albrecht. “Daca FDA ar fi stiut de legatura dintre microcipuri si cancer, poate nu ar fi aprobat niciodata produsele companiei lui Silverman”.
De când a obtinut aprobarea FDA, compania VeriChip a desfasurat o campanie de publicitate agresiva vizând implementarea de cipuri celor suferind de cancer si de boli mintale. Recent a fost anuntat ca au fost supusi implantului 90 de pacienti Alzheimer si îngrijitorii lor din Florida. De asemenea, 160 de angajati ai sediului central al Procuraturii din Mexic, muncitori din sistemul de securitate al SUA, membrii unor cluburi din Europa au suferit de asemenea astfel de implanturi.
Albrecht si-a exprimat îngrijorarea pentru cei care au suferit implanturi de chip, îndemnându-i sa le scoata cât mai repede. “Aceste revelatii schimba totul” spune ea. “De ce si-ar asuma cineva riscul de a avea un implant canceros în mâna?” (Sursa: refuzimplant@yahoogroups.com)

Implanturile de cipuri ar putea cauza tumori

Administratia americana pentru Alimente si Medicamente a aprobat implantul de microcipuri la oameni, sperand ca acestea vor putea duce la salvarea de vieti, prin posibiliatea de a verifica permanent starea pacientului. Adminstratia a primit asigurari din partea producatorilor ca dispozitivele sunt sigure si nu afecteaza starea de sanatate a pacientului. Totusi o serie de studii ale medicilor veterinari si ale toxicologilor, realizate la mijlocul anilor '90, au aratat ca implantul de cipuri a fost asociat cu dezvoltarea unor tumori, in cazul soarecilor de laborator, relateaza Associated Press.

Doctorul Keith Johnson, fost toxicolog patologist si autor al unui studiu realizat in 1996, asupra implanturilor de cipuri, a declarat ca dispozitivele ar putea fi responsabile de aparitia unor tumori. Desi rezultatele testelor realizate pe animale nu pot fi considerate relevante si in cazul oamenilor, concluzia cercetarilor a dus la noi controverse in problema implanturilor de cipuri. Companiile producatoare de cipuri au dat asigurari ca dispozitivele comercializate nu au efecte negative, dar o serie de pacienti au renuntat deja la implantarea de cipuri. La aceasta data, peste 2 000 de dispozitive de identificare prin radio frecventa, au fost implantate pacientilor din intreaga lume, declara compania producatoare VeriChip Corp. Compania a dat asigurari ca dispozitivele sale sunt sigure si nu determina aparitia de tumori, dar piata americana a serviciilor medicale pare sa fie afectata deja de rezultatele ultimelor cercetari. (Sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/)

SURSE EXTERNE PRIVIND LEGATURA DINTRE CANCER SI CIP:

http://www.antichips.com/cancer/index.html

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/09/08/AR2007090800997_pf.html

http://www.medicalnewstoday.com/articles/82032.php

4 comments:

lucia said...

NU categoric NU.De cind ni se impune asa pe fata? Noi de ce nu sintem intrebati? Ce fel de stat de drept sintem? Primaria sa se ocupe de ciini maidanezi fara stapini... pe noi sa ne lase in pace. Imi plimb ciinele in lesa, ii port de grija si raspund ptr el, NU am nevoie de microcip ca sa-mi urmareasca primaria sau altcineva ciinele

lucia said...

NU categoric NU.Pentru ce nu sintem intrbati daca sintem de acord sau nu. Chiar nu ami conteaza ce vrem si noi? Atunci unde este LIBERTATEA individului de a decide? Ce fel de stat de drept sintem? Imi plimb in lesa animalul, ii port de grija si nu am nevoie de primarie sa-i poarte ea de,,grija,, animalului meu...sa se ocupe de ciini maidanezi, fara de stapini.

Anonymous said...

Teoretic, bănuiesc că au avut în minte faptul că poţi lăsa căinele să se împerecheze cu orice biată căţea fără de stăpân, puii ajungând să îngroaşe rândurile căţeilor vagabonzi sau că laşi căţeaua să facă pui, pui pe care îi arunci în stradă. "Poliţia animalelor", care să se ocupe de "deştepţii" care abandonează animale? Un...vis.
Practic, bănuiesc că este vorba despre noi testări ale cipurilor.

Anonymous said...

Astazi cainii maine urmam noi!

Cat de mult si-ar fi dorit Ceausescu si tovarasii sai sa detina o asemenea tehnologie!

Va puteti imagina in ce pericol este libertatea noastra de exprimare daca toate drepturile noastre vor fi stocate intr-un chip implantat al carui buton de oprire se va afla in mana unor oameni atat de usor de cumparat?

Ziua in care se voteaza o astfel de lege referitoare la obligativitatea implanturilor la oameni, va fi ziua in care eu voi inceta sa mai platesc orice taxa catre bugetul de stat! Stat care evident nu ne mai reprezinta!