Thursday, February 5, 2009

DESPRE CIP la TV. Avocatul Mihai Rapcea, Comisarul Horatiu Gadea, Pr Mihai Aldea si Silviu Prigoana, demascat drept mason, la Antena 2. La ProTV, chat

Emisiunea de la Antena 2 din data de 30/01/2008, realizata de Irina Cordoneanu si consacrata problemei CIP-urilor biometrice, i-a avut ca invitati pe parintele Mihai Andrei Aldea, un comisar de la Directia Pasapoarte si pe Silviu Prigoana, care sustinea implantarea cu cipuri. In cursul emisiunii a fost invitat telefonic si avocatul Mihai Rapcea din partea Coalitiei Impotriva Statului Politienesc. Rapcea l-a demascat in direct pe Prigoana drept mason declansand o reactie furioasa a acestuia impotriva crestinismului si a parintelui Aldea, aflat in studio.

VEZI EMISIUNEA AICI

ProTv realizeaza azi un "videochat" pe aceasta tema. Iata anuntul:

"Astazi la ora 21.00 la videochat stirileprotv.ro, Viorel Popa, specialist in biometrie, si Alina Bizadea, consilier juridic, ambii de la Directia Generala a Pasapoartelor vor veni sa discute despre pasapoartele biometrice.
Introducerea acestor pasapoarte in Romania a creat o intreaga controversa care a dus chiar si la un protest, saptamana trecuta, al celor care sunt impotriva acestora.
Pe internet a aparut si o petitie online care cere renuntarea la acest gen de pasapoarte.
Expertii Directiei Generale pentru Pasapoarte vor lamuri, astazi la ora 21.00, toate detaliile legate de acest nou tip de pasapoarte. Numai la videochat stirileprotv.ro!"
Dupa cum vedeti, ambii sunt... de la Directia Generala a Pasapoartelor!

No comments: