Pages

Friday, February 6, 2009

MASS-IMORALIA Tiganul Imparat: Dinescu, devenit ilegal sef la vanatori, vrea sa-i ajunga pe Nastase si Tiriac

Mircea Dinescu a devenit şef peste vânători şi pescari cu scandal

Alegerea poetului Mircea Dinescu ca preşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj a iscat un adevărat scandal în asociaţia a cărui director, Teodor Nuţă, este cercetat în mai multe dosare penale, sustine Evenimentul Zilei de ieri.
Ce spun vanatorii:
„Nu poate să ne conducă un om care nu ştie nimic despre Dolj şi despre care se spune că face măcel la vânătoare, în Cetate. În plus, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de statut. Nu are vechime de 10 ani ca membru în asociaţie“, susţin vânătorii din 36 de grupe din judeţ, care au semnat un memoriu.
Contestatarii spun că votul a fost fraudat premeditat, drept dovadă fiind „ordinea de zi pe care nu apărea alegerea unui nou preşedinte printre punctele de lucru“. Directorul Teodor Nuţă consideră nejustificate plângerile vânătorilor. „În cadrul adunării, fostul preşedinte şi-a dat demisia. L-a propus pe domnul Dinescu şi toată lumea a ridicat mâna, fiind pentru“, susţine Nuţă.
Deşi contestatarii acuză că la alegeri au participat şi vânători fără drept de vot, Teodor Nuţă nu a vrut să arate tabelul nominal cu prezenţa şi nici lista cu semnăturile celor care l-au votat pe Dinescu. „Ne-am săturat de ceea ce se întâmplă în asociaţie şi de directorul Nuţă. Am vrut să convocăm adunare extraordinară, însă el a convocat-o pe cea ordinară şi a băgat pe ordinea de zi, la diverse, schimbarea preşedintelui. O să mergem la tribunal“, ameninţă vânătorul Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii.
Poetul Mircea Dinescu deţine în comuna Cetate o moşie de câteva hectare, care cuprinde zone împădurite şi un luciu de apă.
„Am cam un an vechime, dar nu ştiam ce prevede statutul. Am fost de acord să fiu ales preşedinte pentru că vreau să-i susţin pe vânătorii simpli. Am observat că ceva e în neregulă în Dolj, unde asociaţiile particulare, cum ar fi cea a lui Dinel Staicu, au mari intere se. Cei care spun despre mine că trag cu puşca pe la Cetate sunt nişte găinari. Mie îmi plac mai mult poveştile vână toreşti şi nu am împuşcat niciodată o căprioară, îmi e milă“, ne-a declarat noul preşedinte al AJVPS Dolj.
Florin Băltăreţu Joi, 05 Februarie 2009

Reamintesc ca M. Dinescovici a ocupat ilegal un conac revendicat de proprietari si eliberat numai dupa un lung si istovitor travaliu in Justitiei si interventia fizica a acestora. Vezi VIDEO: Nesimtirea "poetului-portofel" Mircea Dinescu
Vezi si:
Basescu ii pune la punct pe doi dintre nominalizatii la Premiile "10 contra Romaniei": Tanase si Dinescu "un profesor universitar penibil şi un poet dizident la fel de penibil"

No comments: