Pages

Friday, February 6, 2009

MASS-IMORALIA Ce mai aflam "dintr-o publicatie considerata de elita din presa centrala": Transexuali, anti-creationism si Puric

******************************
Din ziarul anti-crestin Cotidianul, altfel catalogat de naivi drept "o publicatie considerata de elita din presa centrala" apare astazi, printre tatele si obsesiile unor transexuali bolnavi, labartate pe doua pagini, si cateva randuri de Dan Puric, strecurate intre opinia unui biolog care "nu e creationist" si a ateului Remus Cernea, manipulator al campaniei anti-Icoane si anti-Religie in Scoli. Foarte inteligent! Cotidianul "de elita" a intrat in campanie agresiva pentru "Anul Darwin". De aici aflam si ce proiecte are organizatia lui Cernea - Asociaţia Umanistă Română -, nascuta din cea in care psihopatului Moise e tatal si Gabriel Andreescu muma - "Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta". Iata: "Incepând cu 12 februarie şi până la sfârşitul anului, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“, revista „National Geographic“ din România şi Asociaţia Umanistă Română vor organiza, în parteneriat, mai multe evenimente pentru a celebra „Anul Darwin“. „Vom organiza conferinţe în şcoli, licee şi universităţi, vom face proiecţii de filme artistice şi documentare despre Darwin, vom edita cărţi, reviste şi pliante şi vom organiza un concurs de ştiinţă pentru tineri, cu premii, sper eu, consistente“ spune Remus Cernea, preşedintele Asociaţiei Umaniste Române". Foarte tare! Mai ales ca este in parteneriat cu o institutie a statului roman: Muzeul Antipa. Sa traiasca sa se "veseleasca"! Recomand cu tarie preluarea articolelor de campanie despre rolul lui Darwin si bietii "Renegati ai sexului" din "publicatia de elita" si pe alte bloguri mai sanatoase.

1 comment:

Goran said...

M-am obisnuit de foarte mult timp cu ''neinsemnati'' dastia de a doua speta.Ceea este mai grav este ca totul porneste de sus, de unde in general noi, romanii si nu numai ne punem bazele!Pacat!